- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazsbük
tag
Sziasztok! Látom van pár kérdés hát én is eggyel megpróblkozom.
A paypal számlámmal szeretnék előfizetni egy társkereső oldal premium szolgáltatására.(badoo.com). Az a gáz,hogy amikor fizetnék paypallal olyan kártyaadatokat kér a rendszer ami nekem nincs mert a paypalra másfajta kártyát regisztráltam. Így hiába van pénz a paypalon nem tudok fizetni sajnos. Van aki járt már így Badoo.com-on?
-
balazsbük
tag
Sziasztok!
Fontos dologban kérném a segítségeteket!
E-bayen véletlenül rákattintottam valamire,hogy sofort kaufen de nem akarom azt megvenni és jönnek a levelek e-mailben,hogyha nem fizetek zárolják a számlámat csak azt nem tudom melyiket....
A durva az,hogy e-bayre be sem tudok már lépni mert elfelejtettem a kódot.Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Kérem írjatok nagyon aggódom most........
-
balazsbük
tag
sziasztok!
Valakinek van arról infója,hogy minimum 10 €-t lehet visszautalni bankszámlára a paypal oldalról?
Ez a minimum határ?
Találkozott már valaki ezzel a dologgal a paypal oldalon? Mert vele váltanék pár mondatot. Kérlek írjatok! -
balazsbük
tag
Sziasztok!
tegnap este elutaltam pénzt a paypal számlámra de még nem ért oda.
Valaki meg tudja mondani,hogy pontosan mennyi idő mire átér?
Vagy csak ez a max 3 nap infója van mindenkinek?
Osztrákról Osztrák számlaszámra ment a pénz.........
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest