- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Windows CE fórum
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beau
csendes tag
válasz pentium4 #2332 üzenetére
No: fejlemények történtek.
Végre találtam egy olyan helpdeskest az OTP-ben, aki nem riadt vissza a kihívástól, és passzívan-aktívan végigkísérte a regisztrációt.
Kedves mindenki, aki az enyémhez hasonló problémával küzd! Az OTP magyar sorrendben tünteti fel a virtuális kártya lejárati dátumát! Ez már bőven elég ahhoz, hogy a Paypal hibaüzenettel visszadobjon. A hibaüzenet ilyenkor nem feltétlenül a „rossz” dátum megadására vonatkozik, hanem esetleg azzal dob vissza, hogy elírtad a kártya számát.
Ha fennállhat ilyen „veszély”, akkor egyszerűen fordítsd meg a lejárati dátum számait év(a 4 jegyű 20akármi év utolsó két számjegye)+hónap helyett legyen hónap+év.
Egy próbát megér.Most várom a paypal reakcióját :-)
pentium4: van természetesen más típusú kártyám, köztük olyan is, amit rögtön elfogadna és nem kéne ilyen köröket futni, de azokon pénzt tartok :-D és mivel a Paypalnak megvan az a jó szokása, hogy levenni is tud a számládról, akár a jóváhagyásod nélkül, így nem akarok kockáztatni. Csak annyi belefolyást engedek neki amennyit nagyon muszáj.
És igen éppen a fordulót várom de az még hónapok múlva jön el jövőre XDhttp://beau.hu <-- agymenéseim
-
Beau
csendes tag
Nem vagyok eredendően önsanyargató, sőt igyekszem a kényelmemet, ha lehet, mindig szem előtt tartani. Ezért jutottam arra a döntésre, hogy mert a lekötött betétemet nem akarom bolygatni annak lejártáig, viszont mindenképpen szerettem volna egy paypal regisztrációt is – adok egy esélyt az OTP „net” típusú számlacsomagjának, amivel együtt jár egy virtuális webkártya.
Viszont hiába töltöm ki pöpec mód a rendszerben való rögzítéséhez az űrlapot, a kártya számát nem fogadja el.
Az OTP helpdesk-je sötét, mint az éjszaka- azon a mondaton túl, hogy ők nem a Paypal és hogy nem érkezett hozzájuk semmilyen kérés tőle (persze hogy nem érkezett, hiszen el sem fogadta a kártya számát!) nem tud mit mondani. Olyan, mint egy papagáj.Momentán itt tartok. Kíváncsi voltam és vagyok, hogy amennyiben valaki ütközött hasonló nehézségekbe – mégpedig ütközött ezzel kapcsolatban olvastam hozzászólást (csak választ nem kapott a srác) – akkor korrigálható e ?
Ha a dolog nem lel megoldására, akkor valószínűleg a bankváltás is szóba kerül majd, de csak ha a lekötések ideje magától lejár.
http://beau.hu <-- agymenéseim
-
Beau
csendes tag
Kedves fórumozók!
Van itt még rajtam kívül valaki aki az OTP webkártyájával szenved? :-D
http://beau.hu <-- agymenéseim
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen processzort vegyek?
- Külpolitika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Snowboard topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM