Új hozzászólás Aktív témák

• Beau

csendes tag

válasz cocka #2330 üzenetére

Nem vagyok eredendően önsanyargató, sőt igyekszem a kényelmemet, ha lehet, mindig szem előtt tartani. Ezért jutottam arra a döntésre, hogy mert a lekötött betétemet nem akarom bolygatni annak lejártáig, viszont mindenképpen szerettem volna egy paypal regisztrációt is – adok egy esélyt az OTP „net” típusú számlacsomagjának, amivel együtt jár egy virtuális webkártya.
    Viszont hiába töltöm ki pöpec mód a rendszerben való rögzítéséhez az űrlapot, a kártya számát nem fogadja el.
    Az OTP helpdesk-je sötét, mint az éjszaka- azon a mondaton túl, hogy ők nem a Paypal és hogy nem érkezett hozzájuk semmilyen kérés tőle (persze hogy nem érkezett, hiszen el sem fogadta a kártya számát!) nem tud mit mondani. Olyan, mint egy papagáj.

Momentán itt tartok. Kíváncsi voltam és vagyok, hogy amennyiben valaki ütközött hasonló nehézségekbe – mégpedig ütközött ezzel kapcsolatban olvastam hozzászólást (csak választ nem kapott a srác) – akkor korrigálható e ?

Ha a dolog nem lel megoldására, akkor valószínűleg a bankváltás is szóba kerül majd, de csak ha a lekötések ideje magától lejár.

Új hozzászólás Aktív témák