Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vegyszer

addikt

Nektek lehet, hogy ez egy semmiség, de számomra óriási sikerélmény

Az év eleje óta nem működött az eredetileg hetvenes, de Telenorhoz hordozott számommal az SMS belépési hitelesítés.
    Egy új PayPal fiókot hoztam létre, mert nem voltam elég magabiztos abban, hogy ezt le tudnám telefonon beszélni az itt is említett magyar (de talán Dublinban, vagy hol kicsöngő) számon, hogy kapcsolják ki az SMS-t.

Mit ad az ég, a vásárlás után egy motyóm 180 napon belül megmakkant. Azon a fiókon, amit nem értem el.

Csak rá kellett szánni magam kénytelen kellettlen a beszélgetésre. KB 8 percet beszéltünk, és el sikerült mondanom, hogy a mi az én szívfájdalmam. Nekem két teló számom volt rögzítve. A néhai hetvenes Telenoros, és egy Digis.
    A hölgy látta a két számot. Beazonosításom után küldött SMS-t, ami most se jött meg. Megbeszéltük, hogy vissza hív a másik számomon egy bő negyed óra múlva. És az elsődlegesen megadott számot ki tudta törölni egy újabb beazonosítás után.
    (név, mail, bankkártya utolsó 4 karaktere, teló szám utolsó 4 karaktere kellett)
    Újabb 8 perc alatt sikerült is belépnem a régi fiókba!

Köszönöm a segítségét, amit itt kaptam!
    Bevallom, nem kis bátorság, és önbizalom kellett ehhet a beszélgetéshez, de megérte.

Indulhat az újabb kanyar, hogy a 180 napos védelmet hogyan is vegyem igénybe. De ez már egy másik történet lesz.
    (egy Xiaomi Mopfot vettem, de elkezdte eldobni a vizet 2 hónap használat után)

Új hozzászólás Aktív témák