- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gixxergabi #46726 üzenetére
Ott nem az van írva, hanem az van hogy forintot küldött You've sent Ft35,292 HUF és fizetett érte 104,99 USD-t. Nem egészen jól olvassa, a középső rész az csak a költség elszámolás, a felső szöveg You've sent Ft35,292 HUF és ahogy írtam a willget: Ft35,292 HUF a lényege.
Aze előző hozzászólásban a lépések képeit most csináltam, ott egyértelműen látod hogy nem lehetséges olyan hogy 100 USD-t ad meg és forint érkezzen ha van USD egyenleg.
Az utolsó képen a Send Payment Now-ra kattintva megy a pénz USD-ben. -
válasz
gixxergabi #46724 üzenetére
Az első kép az honnan van? Aki küldte az USD-t adott meg cél devizának, mert nekem úgy tűnik hogy nem, a will get az jelenti hogy 35292 HUF megy el és az természetesen a HUF egyenlegen landol, ezért lett átváltva.
Eleve az van felül hogy You've sent Ft35,292 HUF to.... nem $100.00 USD. Ha így adja meg a címzett sosem kap USD-t.A képen látható helyen a Recipinet gets nem lehet HUF, a jó beállítás a You send $100.00 USD és a Recipients gets $100.00 USD lett volna.
Miután mindkét oldalon USD van ez fog megjelenni
majd ez
és ez a vége
Maradjunk annyiban hogy aki küldte az szúrt ki veled, remélhetőleg véletlenül.
-
válasz
gixxergabi #34362 üzenetére
Ha elveszíti időközben a "rangját", mert évente felülvizsgálják a forgalom alapján, vissza kerülhet a kezdő szintre és újból indul a 21 napos várakozási dolog.
-
válasz
gixxergabi #34357 üzenetére
Igen, de ezt a PayPal zárolja, a kezdő eladóknál, hogy biztosítva legyen a vásárlói védelem. Neki az általa megadott napon belül el kell küldeni a megvett dolgot neked. Kérdés az hogy minek írta, téged nem különösebben érdekel, hogy ő mikor fér hozzá, mert ez a pénz ott van a PayPal egyenlegén.
Neki is leírták egyébként, és azt is hogy ha rendben magkapod a terméket azután fogja ő is apénzt megkapni.Annyit írhatsz neki, hogy köszönöd a tájékoztatást, de nincs közöd hozzá. Várod hogy postára adja X napon belül a dolgot. (Annyi napot amit ő megadott domestic time-nak) és még ezt a helpet az eBay oldaláról:
When will PayPal release the payment hold?
The amount of time PayPal holds payments varies, but the hold may be released sooner if:
We can confirm that the item was delivered.
The buyer leaves positive Feedback. (This applies only to eBay items.)
When PayPal holds a payment it will be kept in your account as a pending balance. After the hold is released, the money will be available for withdrawal.
To get access to this money more quickly, process your order right away and communicate with your customers early and often. -
válasz
gixxergabi #34257 üzenetére
Törvény is kötelezi őket és a szerződési feltételek alapján is jogosultak az adatokat ellenőrizni, ennek keretében a szeméyles adatokon túl a hozzárendelt bankszámla és bankkártya tulajdonlásásnak igazolását is kérik, ahol a névnek és lakcímnek egyeznie kell. Ha nem a saját dolgaidat használod, akkor az igazolás nem fog menni.
-
válasz
gixxergabi #34255 üzenetére
Nézd az hogy te nem tartod be a szabályokat és sikerül feltölteni az nem jelenti azt hogy másnak is sikeres lesz. Ha már adtunk hozzá kártyát egyáltalán nem praktikus a PayPal egyenlegrre töltögetbni és onnan fizetni. Nettó veszteséges.
A visszautalgatás kisérletezés 1500 Ft bünti fájhat, mert ott is sahját PayPalfiókról saját bankszámlára való kiküldés van a szerződési feltételekben engedélyezve.
Maradjon már az elfogadott szerződési feltételek keretei közt a téma. -
válasz
gixxergabi #33900 üzenetére
A banktól is függ, lehet hogy péntek lesz belőle, fizetni ettől függetlenül lehet vele
-
válasz
gixxergabi #33898 üzenetére
Ha itt is ez van írva akkor igen, csináld meg mindkettőnél. (Első inkább a MC legyen.)
Ha nem lenne "megerősítve" akkor az éves limiteket ki kellett volna írni az ellenőrzésnél.
Meglepő amit látok, mert évek óta én is több kártyát használtam és ha egyszer megcsináltam a limit emelést (confirm) nem kellett többet.
Tavaly novemberben adtam hozzá + új kártyát ilyet nekem akkor sem írta.
Arra sem emlékszem, hogy írtak volna erre a részre változtatást. -
válasz
gixxergabi #33894 üzenetére
A pénzt visszaadják, így nem veszítesz semmit. Nem a magyar nyelvűt használom, mivel az "igazi" tartalom úgyis angol nyelvű.
Ha az előzőleg írt linken előhozod a kártyákat, akkor ott is látható a kártyáknál az hogy nincs megerősítve?
Akkor egymás után csináld meg, de várd meg a banki könyvelést a kóddal, ne azesetleges banki sms alapján írd be. -
válasz
gixxergabi #33892 üzenetére
Nézd meg ha a főképernyőn balra alul a See how much you can send with PayPal linkre kattintasz
akkor ír-e limitet, vagy milyen limitet ír. Ha az alapképernyő jön vissza, akkor nincs limited.
Ha már adtál hozzá kártyát és folyamatosan van érvényes is a fiókhoz rendelve, akkor nem veszíted el az alap beállítást egy újabb kártya hozzáadásával.
Eddig a 2. vagy az utána következő kártyánál nem kellett a limit módosítás, mert a 400 Ft-os móka csak erre vonatkozik. -
válasz
gixxergabi #33890 üzenetére
Akár 3 kártyát hozzáadhatsz, ha mind a tied. Viszont a konverziós beállítást azt minden kártyára külön kell beállítani, mert az kártya függő.
Azt is be kell állítanod hogy melyik legyen az elsődleges (primary) azt pedig a belépés után ezen a linken tudod állítani.És valamelyik belépési védelmed legyen beállítva, ha már több kártya is van hozzárendelve, jobb az óvatosság.
-
válasz
gixxergabi #33888 üzenetére
A bankodnál nincs olcsó netes (virtuális) kártya? Azok vagy Mastercard vagy Visa kártyaszámok és nincs velük gond.
-
válasz
gixxergabi #33883 üzenetére
Eleve magas a bankoknál és mivel elég gyenge a forintunk. Az OTP-nél is 328,90 Ft a mai elszámolási árfolyam, Erste Visa kártya esetén is 327.65 Ft. Amit írtam az Öf-ban általános különbség az mindig meg van 12,9 és 14,15 Ft.
-
GAbre
veterán
válasz
gixxergabi #33876 üzenetére
Megoldódott esetleg már?
Nekem se enged fizetni maestoval:
Sorry, but your Maestro x-8886 was declined. Please add another debit or credit card to complete your purchase.És hiába raktam át balanceból pénzt számlámra,az is pendingel.
-
válasz
gixxergabi #33873 üzenetére
Nem tiltotta le. Ha emlékszel pont azt írtam az AliExpres-es "hibák" előjövetelekor hogy a Maestro hibás konstrukció és bárhol előjöhet hogy nem hajlandó "fizetni". Az Internetes vásárlásokkal van gondja. Ezért javasoltam a cseréjét.
A PayPal-nál a kártyás rendszere egyáltalán nem szereti egy adott kártya le és felpakolását.
Ha egyszer eltávolítod, akkor úgy gondolják hogy nem fogod pár perc múlva visszatenni, még zárolhatják is a kártyát biztonsági szempontból. Persze most nem ez gond.Pénz hozzáadása a Trustlyn keresztül a paypal accountomba, persze ez túllépett valami limitet és ezért csak holnap teljesül, és akkor elvileg azzal már nem lehet gond kifizetni ebayes vásárlásom...
Nem lépett túl limitet, csak épp nem működik a banki utalási rendszer, majd munkaidőben megy el.
Egy szerencsétlen fordítási hiba.
Viszont ha az egyenlegről fizetsz ott nincs banki konverzió, csak a PayPal vásárlási devizaárfolyamát használhatod. -
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi #33873 üzenetére
Most azt csináltam hogy Pénz hozzáadása a Trustlyn keresztül a paypal accountomba, persze ez túllépett valami limitet és ezért csak holnap teljesül, és akkor elvileg azzal már nem lehet gond kifizetni ebayes vásárlásom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Linux haladóknak
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest