Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz zivorad #36941 üzenetére
Te linkeltél már másodjára egy értékelési oldalt, amely adatai nem összehasonlítható cégek rangsora.
Az hogy van úgy 6 éve egy 277 milliós felhasználóval rendelkező cégnek 4132 az adott pillanatban elégedetlen ügyfele az én nem tudom úgy tekinteni hogy Sok az elégedetlen ügyfél.
Persze ennél több van, de milyen a %-os arány a 4132 fő esetén? 0.0000149
Erre próbáltam utalni.Az hogy egy linket hogyan kell beilleszteni az kérés volt, ha már ki lett találva a ez a megjelenítési lehetőség, ha te ezt kioktatásnak veszed akkor sajnálom.
Nem ítélek el senkit, az a véleménye mindenkinek amit jónak tart. Legfeljebb a vulgáris szavak nem használatára szoktam esetleg utalni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz zivorad #36938 üzenetére
Linket legközelebb a Link gombbal. Köszönöm
Pl:
Emlékeztetőül:De 4132 * bejegyzés, de mikortól indult azt értékelésük? A 277 millió felhasználóhoz viszonyítva nem is tűnik soknak. Azt is nézd már meg hogy az értékelésben előtte lévő 34 jobb értékelésű cég közül mennyi globális cég, mennyi működik belőle mondjuk Európában vagy nálunk és hasonló tevékenységet folytatnak-e és mekkora az ügyfélkörük? Ez az értékelési oldal így nem igazán tűnik komolynak.
Több cég 5-6 értékeléssel megelőzi a PayPal-t amelynek köze nincs olyan dolgokhoz amit a PayPal végez
Itt a 35-ös lista ahol a PayPal a 34--ikDe van választási lehetőség, aki nem elégedett velük annak nem kötelező használni.
[ Szerkesztve ]
-
zivorad
csendes tag
válasz zivorad #36934 üzenetére
Válasz nem jött tőlük ezért a következőképpen oldottam meg: vettem valamit a rendelkezésre álló összegből, így most nincs rajta pénz és többé nem fogadok pénzt a PP-n. Ha vásárolok akkor innentől kezdve csak bankkártyával és nem hagyok a PP számlán egy fillért sem.
Emlékeztetőül: https://www.trustpilot.com/review/www.paypal.com
Sok az elégedetlen ügyfél. -
Topikgazda
válasz zivorad #36932 üzenetére
Persze hogy nem veszi be mert IBAN szám, a HU42-öt ki kell venni, ha belföldi utalásként megy. Ez szintén a PayPal Unicreditnél vezetett bankszámlája.
A fizetésed is az Unicredittől megy?.
Azért volt már olyan hogy elindul az utalás, de nem fogadja címzett bank. 50% esély az hogy nem ment el a PayPal-tól és 50% az hogy nem fogadja a bankod.
Két cég van érintve, ilyenkor mindkettőnél célszerű érdeklődni. Pontosabban három, mert az Unicredit is belép a folyamatba. A banki rendszerek sem 100%-osan garantált működésűek.
De majd írnak a PayPal-tól.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz zivorad #36930 üzenetére
Esetleg a banknál nem volt valami változás a folyószámla kezeléssel? Megkeresném az előző arra számlára menő utalást a számlakivonaton és megkérdezném, hogy ők nem láttak arról a számlaszámról utalás érkezést, ami valamiért visszapattant? (Nekem erről jött: HU42109180010000000115050361)
[ Szerkesztve ]
-
zivorad
csendes tag
válasz zivorad #36902 üzenetére
Nos vártam még 72 órát, az ügyfélszolgálatos hölggyel együtt próbáltuk meg átutalni a számlámra a pénzt és továbbra sem sikerült. Próbálkozott valamikkel többször is tartásba tette a hívást, rendes volt, minden alkalommal mikor visszavette a hívást közösen megpróbáltuk és sajnos egyszer sem sikerült. Nem tudja mi a baj, próbáltam már más internetkapcsolatról, mobilról, más országból, más böngészővel, de semmi. Majd küld e-mailt azt mondta.
Majd írom mit sikerült. -
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz zivorad #36880 üzenetére
Akkor most te 4 bankszámlaszámot adtál meg nekik 2 magyar bankszámla és 2 USA bankszámla?
(A K&H verzió nem jó, az & jel nem írható be a névhez)Itt az eredménye e-mailben az előbbi utalásnak.
Vedd fel velük újból a kapcsolatot és próbáld tisztázni, mert egyedi hiba lehet a fiókoddal.
Az éves pénzforgalmi limit az számolva a withdraw esetén is, de ha van élő kártya hozzárendelve a fiókhoz akkor az a kb. 252K (havi 21000) nem akadály[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz zivorad #36878 üzenetére
Semmit nem tartanak vissza és nem járja a végét, nekem átjönnek a pénzek. Az igaz hogy ma nem próbáltam még.
De mindjárt megnézem. Működik hiba nélkül, utaltam ki pénzt a magyar bankszámlámra most 14:33-korEzt a Payoneer számlát nem egészen értem, amerikai bankszámlaszámként adtad hozzá a kiküldési bank adathoz? Valójában nem igazán támogatják az ő szerintük virtuális bankszámlákra való kiküldést. Pl nekem működik a Transferwise USA bankszámlára való kiküldés, másnak meg hozzá sem lehet adni, hivatkoznak arra hogy virtuális bankszámla nem adható hozzá..
Esetleg ne a magyar nyelven használd és a technikai hiba megoldódik. A hitelesítés alatt azt is érted hogy a személyi adataidat az okmány képek beküldésével leigazoltad?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest