-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
CoolBoy323 #12892 üzenetére
nincs minusz,vagyis van,mert irtam,hogy visszautalt pénz volt refund miatt,és azért nem értem miért tünt el onnan ide..nem kaptam meg a terméket,ezért visszakértem a vételárat..
-
snooze
veterán
válasz
CoolBoy323 #12889 üzenetére
bankszámlán nincs..
-
snooze
veterán
válasz
CoolBoy323 #12887 üzenetére
igen az volt,devalahogy átkerült ide..
akkor ez elveszett?
-
snooze
veterán
válasz
CoolBoy323 #12885 üzenetére
nem akartam fizetni..ez visszautalt pénz,egyszer csak átkerült ide..ezért nem tudom mi a teendö..
-
csubuka
addikt
válasz
CoolBoy323 #12881 üzenetére
Köszi!
Igyekszem így tenni akkor.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
CoolBoy323 #12839 üzenetére
működése olyan, mintha vásárolnának nálad, standard díjszabás vonatkozik az összeg fogadására.
(kivéve ha regisztrált nonprofit szervezetről van szó, akkor kedvezőbb).Ha számlára utalod a pénzt (withdraw), nem költséges móka, ingyenes.
-
Kommy
veterán
válasz
CoolBoy323 #10357 üzenetére
De akkor otpdirekten miért látom az összeget, ennyi erővel teljesen felesleges akkor oda kiírni a számlám tartalmát ha nem fedi a valóságot. Amúgy ez az egész még múlt héten 15-én történt tehát akkor volt a refund.
-
Gergosz2
veterán
válasz
CoolBoy323 #10361 üzenetére
hozzáadom és akkor mehet a móka? Még nem paypaloztam azért a sok láma kérdés.
-
XP NINJA
őstag
válasz
CoolBoy323 #10350 üzenetére
Akkor mi a módja hogy pénzt tegyek rá?
-
Winner_hun
félisten
válasz
CoolBoy323 #10344 üzenetére
Másik beszélgetés?
-
fuze
őstag
válasz
CoolBoy323 #10164 üzenetére
De két hét után lezáródik magától nem? Annyi idő alatt meg maximum a javításból tér vissza hozzájuk. Már kicsit bánom, hogy dispute-ot indítottam, várhattam volna inkább türelmesen mire megérkezik
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #10135 üzenetére
PayPal balance: 379 HUF Currency converter
Available balance in HUF (primary): 0 HUF
Total balance (all currencies, available and pending) converted to HUF: 379 HUF Collapse balance info
Currency Total
HUF (Primary) 0 HUF
USD $1.74 USDAz árfolyamkülönbözet szép
-
válasz
CoolBoy323 #10133 üzenetére
Vagy withdraw, de szerintem annak van egy minimum összeghatára, így az lehet nem megy. Másik opció a 400 Ft-ot átkonvertálod olyan devizára, amivel legközelebb fizetni fogsz, és akkor levonja a 400 Ft-nak megfelelő devizát a PP-ról, a továbbit meg a kártyára terheli.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #10104 üzenetére
UP
-
kiralyroli
tag
válasz
CoolBoy323 #10111 üzenetére
akkor ez mi lehet szerinted? mert a refundnál jelent meg a minidealon a rendelésemnél!
Items Refunded
Product Name SKU Price Qty Subtotal Discount Amount Row Total
Subtotal $0.00
Adjustment Fee $12.49
Grand Total -$12.49Próbáltam már mtk mobileuncle toolsal de nem a legjobb így sem.
-
kiralyroli
tag
válasz
CoolBoy323 #10109 üzenetére
oké köszi! Ja mert gondoltam ott hamarabb kapok választ!
Esetleg abban tudnál még segíteni hogy szerinted a Minideal visszatérít 12.49 dollárt mivel nyitottam egy disputet mert nem a legjobb a gps benne?
Items Refunded
Product Name SKU Price Qty Subtotal Discount Amount Row Total
Subtotal $0.00
Adjustment Fee $12.49
Grand Total -$12.49Nem nagyon igazodok ki rajta
volt már egy részleges visszatérítés de az így nézett ki:
Subtotal $118.85
Adjustment Fee $109.85
Grand Total $9.00Lenovo a660 nem volt kértem helyette a800-at + 9 dollárt visszatérítettek.
Szóval korrektek meg minden nem is akarom őket szívatni meg semmi ilyesmi csak gondoltam bepróbálom
hátha valamennyit visszatérítenek belőle veszteni nem vesztek velevisszaküldeni nem akarom ez miatt gariba.
-
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323 #9903 üzenetére
Chaten beszéltem velük nem kell bemenni mert az otp direktben is le lehet kérni,csak úgy el van dugva mintha aranyból lenne
-
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323 #9900 üzenetére
És honnan lehet előbányászni ezt a kártyaszámot?
-
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323 #9898 üzenetére
Frankó mert ezt egy otp fiókban kötöttem még tavaly és a csaj semmi ilyet nem mondott lehet hogy már meg sincs az üzenet.és akkor ezt kell csatolni a pay pal-hoz? És erre is 2-3 napot kell várni míg aktiválódik?
-
lexter00
őstag
válasz
CoolBoy323 #9896 üzenetére
Webkártyám nincs csak webkártya számlaszámom.Net számlacsomagom van és csak 1 fizikai kártyám van.
-
Monyos
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9849 üzenetére
Nálam sem volt ott a 4 jegyű kód netbankban, csak a terhelést láttam. (ERSTE)
Betelefonáltam, hogy ilyenkor mi a teendő és mondta a bankos hölgy, hogy nekem hónap végén lesz megtekinthető a részletes leírása a tranzakciónak, de ő most is látja és meg tudja nekem mondani. Így 3 hét várakozás helyett aznap megkaptam a kódot telefonon. -
horvathd
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9847 üzenetére
Az 1 dollárt csak zárolni szokták, kb. két hét múlva oldják fel.
-
Hintalow
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9844 üzenetére
Mert gondolom valamiért 2x futottál neki a kártya hozzáadásának valami miatt.
-
Hintalow
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9842 üzenetére
A tranzakció részletes adatainál kell látnod (valami ilyesmi lesz: PP*0214CODE 35314369001 LU )
Ha nem látsz ilyet, akkor az otp netbankjában csak könyvelés után látszódnak a tranzakció adatai, várnod kell pár napot. -
válasz
CoolBoy323 #9803 üzenetére
Attól függ, milyen összegről van szó. De mint mondtam, elég csupán a 400 Ft-ot átkonvertálni más devizanembe, amivel vásárolni fogsz, akkor már le fogja szedni azt is ha nem a PP váltja. Ezen mx pár forintot buksz.
-
válasz
CoolBoy323 #9796 üzenetére
A bankkártyás vásárlásoknál mindig a PayPal számláról vonódik le az összeg. Ha nincs elég pénz rajta, a bankszámláról először bankkártyás vásárlással ráemeli az összeget a PayPal számlára, és aztán onnan küldi el a pénzt az eladónak. Tehát ez a 400 Ft is fel fog használódni.
-
válasz
CoolBoy323 #9794 üzenetére
Az 1 dollárt csak zárolják ( pár hét múlva visszakapod a bankszámládra), a 400 Ft-ot meg rávezetik a PayPal számládra.
-
Hintalow
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9792 üzenetére
Beza, kevés rajta a pénz. Először csinál a paypal egy 1 dolláros terhelést, utána meg egy 400Ft-osat, ha a kártya megerősítést is megcsinálod.
ergó kb 240+400Ft kell rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest