- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
PayPalon múlik, abból kiindulva, hogy ha a szokásos lefolyásban történnek a dolgok (dispute majd claim és a papyal megkér engem hogy küldjem vissza, majd amikor tracking szerint megérkezett, visszakapom a pénzt) 2-3 nap alatt visszaadják, miután a tracking azt jelezte, hogy megérkezett, nekem legalábbis rendszeresen ennyi szokott lenni (kb 15 visszaküldött termék tapasztalata alapján), akkor a Te esetedben is ennyinek kellene lennie, miután te már akkor írtad be a trackinget a paypal oldalán, miután a visszaküldött csomagot már át is vették.
-
Hintalow
senior tag
A sima mastercardok többnyire használhatóak on-line, maestro is több helyen, visa electront már írták fentebb.
Manapság már ahhoz kell keresgélni, ha direkt olyan kártyát szeretnél amit NEM lehet neten használni. Már elmúltak azok az idők amikor keresni kellet a netes vásárlásra képes kártyákat, és csak dombornyomottban lehetett gondolkozni. -
-
CoolBoy323
nagyúr
nem tudom mikor záródik, még sose csináltam ilyet hál'Istennek!!
Ha nem nyitod meg, akkor lejár a 45 nap, és semmi biztosítékod nincs!
Jól tetted!Egy hét múlva ha újra írsz rá, szerintem akkor újraindulhat ez a két hét, de inkább nem mondok semmit, mert okosat nem tudok, hülyeséget nem akarok
-
horvathd
aktív tag
Szerintem első lépésként írj az eladónak, hogy nem azt kaptad, amit rendeltél, és kér tőle részleges refundot. Negatív eBay-es visszajelzést is megemlítheted neki, hamis termék miatt.
PayPal-os dispute/claim rendszerben valószínűleg nem tudod majd a vételárat visszaszerezni, ott kérni fogják az áru visszaküldését, és nem lehet arra hivatkozni, hogy itt drága a posta, ha minden igaz.
Ami a postaköltséget illeti, valószínűleg nem 3 USD-t fizetett érte, hanem 3 HKD-t, azaz Hong Kong-i dollárt, ami kb. 100 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest