- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu #28348 üzenetére
De egyébként most nézem hogy a Paypal alapjáraton nincs is hozzákapcsolva a fiókhoz, sose csatolom semmihez, mindig külön megadok minden adatot.
Nem elkésett levél, mert azonnal jelezték, hogy át lett utalva a pénz. Minden esetre a G2A-nak is dobtam egy mailt. nézzék át szépen. De nagyon fájna, ha még egyszer levonnák ezt a pénzt.
-
válasz
30z.Samu #28346 üzenetére
És az szedhet le pénzt?
Akkor még azon az G2A oldalon nézd meg, mert lehet hogy ott adtál engedélyt.
Egyébként meg add le nem engedélyezett tranzakcióra esetleg akkor előkerül, hogy mikor és hol adtál jogosultságot.
De akkor ez az összeg kétszer lett leszedve: payment of 12,880 HUF to G2A.COM -
törölt tag
válasz
30z.Samu #24519 üzenetére
Nem, nem kell külön utalni. Ha hozzáadtál kártyát és azzal fizettél, akkor arra érkezik vissza a pénz is, csak kell hozzá pár nap.
Nekem is volt már refundom, semmi gond nem volt vele, csak várnom kellett 4 napot.
A bankszámla számos dologban nem tudok segíteni sajnos. De vannak itt okosabbak nálam, majd ők írnak. -
törölt tag
válasz
30z.Samu #24516 üzenetére
Jól értelmezed.
A jól össze van kötve az meg kicsit hülyeség, hiszen rosszul nem tudod összekötni.
Kártyát vagy bankszámlát tudsz a Paypal accountodhoz kötni, utána már használhatod is. Arra figyelj, hogy ha netkártyád van, akkor legyen mögötte pénz.
Tudsz utalni is a Paypal accountodra, de ez nem szükséges a vásárlásokhoz.
Ha feltörik, akkor szívás, amíg rá nem jössz, hogy vásárolnak róla, de mindenről kapsz értesítést és látod a rendszerben.
Viszont van előnye is, mert védi a vásárlót, tudsz case-t nyitni ha valami nem jól sül el. De erről tudnak a többiek bővebben írni, ezt nem tudom elmagyarázni neked, de a paypal jelenthet +1 biztonsági réteget vásárlásokkor.
Annyi még, hogy van deviza átváltás, automatikus beállítás, hogy a paypal vált. Ez nem jó, általában a bankok váltásával olcsóbban megúszod a vásárlást.
Ezen a héten vannak működési anomáliák a rendszerben, hiába állítottam át manuálisan az átváltást, nem úgy vonta le az összeget. Nem tudtuk többen használni a kártyánkat, csak eltávolítás és újra hozzáadás után. De egyébként sokan használják netes vásárlásra, én neten külföldre csak ezzel fizetek. -
-
cocka
veterán
válasz
30z.Samu #2985 üzenetére
Regisztráltam Paypal-ra, amihez tartozik egy UniCredit bankszámlaszám (kaptam az account-hoz regizéskor).
Meglehetősen zavaros, amiket leírsz. A paypal regisztrációkor szerintem nem adnak Unicredites számlaszámot. A regisztrációt követően látható a Top up menüpontban egy unicredites számlaszám, ami azt a célt szolgálja, hogy az oda átutalt forintot x napon belül viszontláthatod a paypal egyenlegeden forintban. Amit persze át kell konvertálni a paypal szenzációs váltási árfolyamán valami más devizába ahhoz, hogy külföldi oldalakon fizetni tudj.
Erre utaltam pénzt a bankkártyámról (helyi Takarékszövetkezet), ami elvileg jövő héten érkezik meg.
Bankkártyáról nem lehet pénzt utalni, csak a mögötte lévő számláról.
Próbálgattam GoG-on, hogy jó-e a Paypal-es számlaszám és ezt írja ki: Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Please check your entry and try again.
Miféle paypales számlaszám? Esetleg a saját bankkártyád száma. Mellesleg oda is van írva: CARD number. Vagyis kártyaszám.
-
cocka
veterán
válasz
30z.Samu #2975 üzenetére
Isten igazából ezt nem tudom hol lehet megnézni a Paypal-as Bankszámlánál.
A bankkártyád hátlapján van feltüntetve egy 3 jegyű szám, a kártyaszám utolsó négy jegye után vagy csak szimplán magában áll a 3 szám. Ha ez nem szerepel a kártyádon, akkor valószínűleg Maestrod vagy olyan kártyád van, ami nem használható internetes fizetésre.
A paypalban pedig (profile) Add card résznél: Expiration Date: hónap - év
De ha nincs rajta 3 jegyű szám, akkor nincs miről beszélni. Szerezz be egy neten is használható kártyát.
-
cocka
veterán
válasz
30z.Samu #2969 üzenetére
Ugye egybeírtad be a kártyaszámot? A lejáratot ugye nem cserélted fel? Ha kézbe veszed a kártyát és jól megnézed általában: hónap/év formában van ráírva és NEM év/hónap.
(helyi Takarékszövetkezet),
Tehát akkor van egy neten nem elfogadható kártyájuk és általában egy dombornyomott amit elfogadnak a neten is.
Van rajta 3 jegyű kód? Milyen típusú kártya?
Ez a gog valami régi játékok gyűjtőhelye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged