Új hozzászólás Aktív témák

• totyak

aktív tag

Sziasztok!
    Olvastam a témában az összefoglalót, de baromi hülye vagyok ehhez és nagyon rég nem használtam PP-t, így inkább kérdezek.

Arra volna szükségem, hogy egy ismerős Szlovákiából kifizessen nekem valamit és ezt úgy szeretnénk, hogy PP-ra utal nekem saját PP-ról. Az én PP fiókomhoz sem bankkártya, sem bankszámla nincs hozzácsatolva egyelőre. Utána én ezt az összeget szeretném a bankszámlámra kiutalni.

PP-on belül látok egy lehetőséget, hogy bankszámla csatolása. Kéri a bank nevét és a számlaszámomat. Raiffeisen-nél vagyok, itt van számlám, erre érkezik a fizetésem. Ez a számlaszám kell ide, ha jól értem, nem valami más. Ha ezt csatolom, erre csak kiutalni tudok, innen vásárlás nem fog menni, azért van külön bankkártya csatolási menü is?

Ez az egész folyamat, hogy ő a saját PP-járól nekem küld az én PP-omra pénzt, én pedig onnan a számlámra, ez teljesen ingyenes lesz? Nem szeretnék belefutni valami extra költségbe, PP oldala viszont azt írja "díj felszámítása lehetséges"

Ha most csatolom a számlaszámot, mennyi idő mire arra kiutalhatok összeget? Azt értem, hogy maga a folyamat 1-3 munkanap, de azonnal kezdhetem csatolás után?

Elnézést, tényleg nagyon béna vagyok ehhez, jó lenne hozzáértők tanácsát meghallgatni.
    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák