- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam a témában az összefoglalót, de baromi hülye vagyok ehhez és nagyon rég nem használtam PP-t, így inkább kérdezek.Arra volna szükségem, hogy egy ismerős Szlovákiából kifizessen nekem valamit és ezt úgy szeretnénk, hogy PP-ra utal nekem saját PP-ról. Az én PP fiókomhoz sem bankkártya, sem bankszámla nincs hozzácsatolva egyelőre. Utána én ezt az összeget szeretném a bankszámlámra kiutalni.
PP-on belül látok egy lehetőséget, hogy bankszámla csatolása. Kéri a bank nevét és a számlaszámomat. Raiffeisen-nél vagyok, itt van számlám, erre érkezik a fizetésem. Ez a számlaszám kell ide, ha jól értem, nem valami más. Ha ezt csatolom, erre csak kiutalni tudok, innen vásárlás nem fog menni, azért van külön bankkártya csatolási menü is?
Ez az egész folyamat, hogy ő a saját PP-járól nekem küld az én PP-omra pénzt, én pedig onnan a számlámra, ez teljesen ingyenes lesz? Nem szeretnék belefutni valami extra költségbe, PP oldala viszont azt írja "díj felszámítása lehetséges"
Ha most csatolom a számlaszámot, mennyi idő mire arra kiutalhatok összeget? Azt értem, hogy maga a folyamat 1-3 munkanap, de azonnal kezdhetem csatolás után?
Elnézést, tényleg nagyon béna vagyok ehhez, jó lenne hozzáértők tanácsát meghallgatni.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/