Új hozzászólás Aktív témák

• Voice24
    őstag

Hali!
    Úgy tűnik, a paypalos reklamációm véglegesen megfeneklett. A múltkori írásom óta tovább reklamáltam náluk, amire ismét megnyitották az esetemet. Ezután becsatoltam nekik azt a levelet, amit a fogyasztóvédelem küldött a bejelentésemre, és amiben leírták, hogy ők nem rendelkeznek hatáskörrel az esetemre. Erre megint, már harmadszor jött az elutasítás, a megszokott indokkal, hogy nem nyújtottam be a kért dokumentumokat. Természetesen ismét reklamáltam az üzenetközponton keresztül, ahol az ügyintéző azt válaszolta, hogy utánanézett az esetemnek, és most már a megfelelő dokumentumot nyújtottam be, de sajnos későn(!). Írtam neki, hogy ha egyszer meg van nyitva az esetem, és abban egyértelműen ott van, hogy 5 napon belül reagálnom kell, és én az első napon ezt megteszem, hogyan tudnék késve benyújtani bármit is. Meg eleve, ha kicsúszok a határidőből, már nincs is lehetőségem semmit sem benyújtani, ergo késni sem tudok. De erre már csak annyit tudtak válaszolni, hogy ők sajnos ennyit tudnak tenni, forduljak a saját bankomhoz, és ott reklamáljam meg a tranzakciót.
    Ennyit a paypalról és az ügyfélbarátságról.

Azt kérdezném, hogy van itt olyan fórumtárs, aki járt már sikerrel a bankjánál ilyen tranzakció reklamációval? Mert ha jól tudom, mindössze annyi történik ilyenkor, hogy a bankom küld egy megkeresést a paypalnak, aztán ők vagy visszautalják a pénzt, vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák