Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
egyértelmű, hogy csak ismerősöknek küldök ff-el pénzt, természetesen for goods küldtem
, a kötelező kört is kivártam, amig ők megkérdezik a másik felet, hogy "öcsém, te tényleg átverted az xy-t", de gyanitom semmilyen válasz nem érkezett, ezért sem értem, hogy mit tökölnek vele, és kamuzták be 2x (chatben nyoma van, irva vagyon, ráadásul az is, hogy ha mégsem történik semmi, irjak, és manual lezárják), hogy már case closed az én javamra, erről azért csak kéne értesiteni engem is, de ez semmilyen formában nem történt meg a mai napig, szóval vki vmit nagyon nem csinál náluk, ezért lesz jó legalább hivatkozni pl az ECC-re, ha hétfőig se történik semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a kötelező kört is kivártam, amig ők megkérdezik a másik felet, hogy "öcsém, te tényleg átverted az xy-t", de gyanitom semmilyen válasz nem érkezett, ezért sem értem, hogy mit tökölnek vele, és kamuzták be 2x (chatben nyoma van, irva vagyon, ráadásul az is, hogy ha mégsem történik semmi, irjak, és manual lezárják), hogy már case closed az én javamra, erről azért csak kéne értesiteni engem is, de ez semmilyen formában nem történt meg a mai napig, szóval vki vmit nagyon nem csinál náluk, ezért lesz jó legalább hivatkozni pl az ECC-re, ha hétfőig se történik semmi.