Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #48030 üzenetére
Tizenkettedik hívás: 20 perc -már rutinkör- után, jött a " nem tudunk mit tenni" állapot. kinyomtam. újrahívtam.
Tizenharmadik hívás: Másképp kezdtem, elsőnek azt mondtam, hogy a letöltőlink nem működik... de szépen lépésenként el lett mondva minden lényeges dolog, mert valahogy érintve lett.
Persze jött, hogy a biztos megértés miatt küldjek már képet arról, hogy mit is mutat az üzenet... Lépjek be.
Be tudtam lépni úgy, hogy a korábbi dolgok (amik kiktatásával sem működött korábban) be voltak, vannak kapcsolva. Nem kaptam, és nem akadt meg capcha, stb.
Na akkor mi is a cím(url) amit kapok mint error, hogy legalább lássa... Rápróbálok a letöltős linkre a legutolsó pakkból: Működik ...Mondom hoho...
Rápróbálok a júniusi linkre, működik.
Rápróbálok a legutóbbi listában elérhető, 2023-as júliusi linkre működik.Rákérdeztem, hogy az aktuális emberke mit csinált, ő mondta, hogy semmi extrát, max annyit, hogy rábökött, hogy most mikor hívtam azonosítani tudott -gondolom ezt mindenki megcsinálta... de ha nem ... (És ami feltűnt, hogy ő először telefonszámot kért, nem nevet, és alapból a szám nem is sokszor merült fel...)
A tiltanak, mert filterek, kizárható.
A tiltanak, mert legutóbb így úgy próbáltam, kizárható.
Az elérhetetlen, mert fiók-státusz, kizárható.
A "megoldhatatlan" technikai probléma, kizárható.
A legesélyesebbnek a telefonos/SMS-est tartom, de tök jó a rendszer is, ha más kell a jelszóreset 2FA-sms-jez, meg más a belépési 2fa sms-hez, és az egyik vígan működik, ha a másik nem is.tud, mert rossz mezőt néz így errorra fut. Viszont ez még mindig nem magyarázza meg, hogy ha capcha-n is múllott akkor miért nem működött az korábban, míg most igen.(külön vicces még, hogy a 2-3 héttel ezelőtti belső üzenetet email-ben küldő emberke, mint csatolmány elküldte a csatolmányként ott lévő adatfelhasználási tájékoztatót, de magát az adatpakkot már nem... Érdekes döntések...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest