Új hozzászólás Aktív témák

• jobarat01

tag

válasz ledgeri #48042 üzenetére

Olvastam hébe-hóba a kálváriádat.

Volt már szerencsém paypal supporttal nekem is, amikor a Wise számlát nem akarták hozzáadni a fiókhoz. Kb 5 support agent és /V tapasztalata kellett hozzá. Lutri az egész, szerintem csak a töredékük tudja, hogy egyáltalán hol dolgozik, vagy mit kéne csinálni.

Mivel a fiókoddal van baj, ezért nem látom értelmét ennyi variációt megpróbálni.

Nem akarlak megbántani, de talán a legegyszerűbb az lenne, ha nem stresszelnéd magad ennyit ezen, fogd fel úgy, hogy nem kell nekik a pénzed. (csak gondolj bele, hogy hány órát csesztél el kísérletezésre, van egy pont, ami felett már nem érdemes velük küzdeni, ráadásul, amikor ilyen inkompetens a support) Ahol használnád a paypalt ott biztos lehet kártyával is fizetni, pénzt küldeni pedig fiók nélkül is tudsz. Van rengeteg fintech megoldás ezen kívül, ahol tudsz virtuális kártyát generálni és azzal fizetni és ha kell a biztonság, csak annyit töltesz rá amennyi kell a fizetéshez.

Persze ha szeretnéd ezzel tölteni a szabadidőd, you are welcome to do so. Ki vagyok én, hogy megállítsalak?

A szűrős dologra nem reagáltam semmit, van pihole beállítva itthon, azt úgy veszem, hogy nem nekem írtad.

Új hozzászólás Aktív témák