-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Sziasztok. Eddig nem volt PayPal fiókom, így semmi tapasztalatom nincs vele. Tegnap akartam venni egy albumot a Bandcamp oldalon és a szerző csak PayPal fizetésen keresztül engedi a tranzakciót. Nosza csináltam is egyet. Beregisztráltam a CIB bankos VISA Inspire kártyámat, amit el is fogadott. Meg lett terhelve, hogy validálja a PayPal, ami sikeres is lett, de fizetni azt nem tudok vele. Pénz az van a kártyán elég, így nem értem a problémáját. Más felületen a kártyával már fizettem, működik az NFC-s fizetés Google Pay-jel is. Tegnap utaltam rá pénzt, de az sem érkezett még meg. Mellékelem a képet, amit kiír a sikertelen fizetéskor:
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/