Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Ma regeltem Paypall-re (personal) mert szeretnék venni egy cuccost ebayről. (69USD)
Szóval beregeltem, hozzáadtam a bankszámlámat, le is emelte a drágám a 400Ft+1dodót. A 400Ft-ot már jóvá is írta az accountomon, a megerősítő 4 jegyű kódot beírtam, az 1 dollárt meg majd visszakapom nemde?
-Van még valami teendő?
-A profil menübe van az Add/Edit email, Bank account, credit card és sreet adress. A Bank accounton kívül itt minden jó, minden ki van töltve.
-A bank accountot is töltsem ki? Az minek kell? Ez kéri itt nekem az account numbert. Ez a Belföldi forint átutalási számla lesz?
-Ha vásárolni akarok elég ha a bankszámlámon rajta van a pénz a paypal majd leemeli onnan nemes egyszerűséggel mint a 400Ft-ot a validáláshoz?
-Nem veszélyes, hogy csak úgy emelgetheti le a pénzem a kártyáról? Nem kér semmilyen megerősítést SMS vagy ilyesmi formában?
Amúgy Raiffeisenes vagyok.Van ez a figyelmeztetés paypall alján:

Ez arra vonatkozik, hogyha én unicreditből akarom feltölteni a kártyát akkor be kell sétálnom az unicreditbe, ki kell töltenem a formanyomtatványt és csak úgy lehet? Viszont erre nekem nincs szükségem mert hozzárendeltem a bankszámlámat az accounthoz. Nemde?
Némely kérdésre magam is sejtem, hogy tök egyszerű a válasz, de nem vagyok biztos benne. Alaposan ki akarom ismerni a dolgot azért. Mégsem babra megy a játék.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/