Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ékezetes betűk és különleges karakterek kezdetektől nem voltak írhatok, bár ez a számlanév csak a neked a fiókodba jelenő kiírás így nem lenne jelentősége.
Országoktól függően változik a bankszámla funkciója, van ahol lehet fizetésre használni és van ahol csak az egyenlegről való pénzkiküldés funkcióhoz lehet használni. Amikor hozzáadod akkor más az ellenőrzési módszer.
Az első számla általában nem problémás -a karakter mizériát kihagyva-, de van olyan aki (nem magyar reg) takarékbetét számlát, vagy nálunk egy bankkártya alszámlát akar hozzáadni. Az első azért nem jó mert arra csak rámehet pénz és nem lehet fizetni róla, az utóbbi esetén meg nem tud visszafelé pénzt fogadni. Azoknak is ez az üzenet jöhet.
Magyar magánszemély esetén nem igazán jellemző a több bankszámla, ami indokolná akár egy másik számla hozzárendelését.
A PayPal-ra is vonatkozik az hogy nem lehet azonosítatlan számla és a pénzmosás elleni szabályozás is. Kialakítottak egy ellenerőzési eljárást és valószínűsítem hogy ezzel "kényszerítik" a fiókhasználót arra hogy egy ellenőrzött személy legyen belőle.
Háttérben még ott van az szabályuk hogy virtuális bankszámla nem csatolható, erről is írtam már, így az online bankok számlái mint például a Gránit bank eleve megakad az automata rendszerben, lehet hogy emberi ellenőrzés után lehetséges hozzárendelni. Azért feltételes módban írtam, mert volt akinek első számlaszámként simán sikerült hozzáadni.
Nekem leve abba a sorrendben ment a dolog hogy regisztráció, adatok igazolása okmányokkal, kártyahozzáadás, megvártam amíg a kártya megerősítésével el lettek törölve a limitek és azután adtam meg a forintos bankszámlaszámot.
Amikor az USA számlát adtam hozzá akkor persze jött az a később próbáljam üzenet, de azt tetem amit célszerű felvettem velük a kapcsolatot és meg lett oldva.Lényeg az hogy nem feltétlen rendszerhiba ha valahogy arra irányítanak hogy személyes kontaktusba kerülj velük és ne egy azonosítatlan, akár kitalált személy mozgasson pénzeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/