Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• XboxGamePass

senior tag

Sziasztok!

Röviden, tömören. Zarából rendeltem online paypalon keresztül rögzített bankkártyámmal. Egy tételt kivettek, ezért töröltem az egész megrendelést. A törlő emailben már kevesebb összeg szerepel, amit kivettek az nincs benne. A rendelés és a törlés néhány órán belül történt. A Zara szabályzata az, hogy a vásárlás pillanatában foglalják az összeget és csak akkor terhelnek, ha elindult a kiszállítás. Ennek ellenére a teljes összeggel terheltek ma reggel. Fizikailag ebből egy dolog ugye nem is létezett, mert elfogyott az amit kivettek. A paypalon levonta X összeget 01.09. és + előjellel látszik is még aznap. Ennek ellenére ma reggel levonta a bankomnál és elküldte a Zarának, voltam bent a bankban ezt megerősítették. A Zara azt állítja foglalva lett, de ők pénzt nem kaptak. Nekem pénz vissza paypaltól nem érkezett. Felvettek bankban reklamációt, ez 30 nap legalább azt mondták és a Zarának is elküldtem mi a helyzet.

Hol a pénz? Holnapra visszaér a paypaltól, vagy aggódjak, mert a Zara és a bankom mást lát?! :U

Új hozzászólás Aktív témák