Új hozzászólás Aktív témák

• Kowi84

aktív tag

Sziasztok,

Valaki olyantól szeretnék segítséget kérni aki vitt már végig disput-ot és a vége az lett, hogy a paypal döntött az ügyben. Röviden a storym:

Külföldi vásárlás, 200$ értékben. A csomag legutolsó feltűnése 06.23. Anglia, ezután a mai napig semmi változás. Kijelenthetjük, hogy ez eltűnt. Próbáltam az eladó oldalán reklamálni, de csak idő húzás. Megindítottam a dispute-ot a paypal oldalán. Ott is váltottam egy két üzenetet az eladóval, de eredmény semmi. Ekkor emeltem claim-re az ügyet. A történet innen lett érdekes.
    Már abba a státuszba lépett az ügy amikor mindkét fél meg lett hallgatva és csak a paypal döntése van hátra, amikor kaptam egy mail-t, hogy én (???!!!) megváltoztattam a dispute okát "nem érkezett meg"-ről, "megérkezett, de jelentős az eltérés"-re. Na, én tuti nem változtattam meg semmit! Aznap amikor elvileg megtörtént ez a dolog be sem léptem a paypal-be. (Amikor kifejtettem a problémám ott leírtam, hogy 2 csomagban jött a rendelésem és csak az egyik tűnt el 180$ értékben. Erre tekintettel a paypal megváltoztathatja a dispute okát? Bár a leírásban az volt, hogy a buyer változtatta meg...) Na mindegy, mert ezen már változtatni nem tudtam, gondoltam majd lesz valami... És lett is. Ma az eladó felajánlott részleges visszafizetést, amit én nem fogadtam el. De ez hogyan lehetséges amikor az ügy már legalább 4-5 napja abban a státuszban van, hogy már egyik fél se tehet semmit, és a paypal döntésére várunk.

Mekkora az esély arra, hogy egy meg nem érkezett csomagnál nem a vevő javása dönt a paypal. Egy kicsit berezeltem ezektől a kavarásoktól...

Új hozzászólás Aktív témák