Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok,
A következő témában szeretném kikérni a tapasztalatokat és véleményeket. Egy kis háttérinfó: Jövőévre tervezek egy alpok túrát kerékpárral viszont sokan jeleztek barátok és családi körben is utalnának pénzt ezzel is segítve a tervem megvalósítását.
Arra gondoltam, hogy a paypal donate funkciót használnám erre.
-Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? (Itt közvetlenül a bankkártyámra kerül rá a pénz? Vagy először PP és utána bankkártya?
-Korábban volt PP accountom jelenleg is használom viszont bank accountot nem tudok hozzárendelni.
2 kártyát is sikeresen csatoltam viszont nem tudom, hogy a 16-24 digithez pontosan milyen számot kell beíreni. Én a folyószámlaszámmal próbálkoztam viszont nem fogadja. PP és a folyószámla is HUF alapú.Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légtisztítót vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 kártyát is sikeresen csatoltam viszont nem tudom, hogy a 16-24 digithez pontosan milyen számot kell beíreni. Én a folyószámlaszámmal próbálkoztam viszont nem fogadja. PP és a folyószámla is HUF alapú.
V/