- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Kaptam a Paypaltól egy ilyen levelet:
We need your help resolving an issue with your PayPal account. Until you help us resolve this issue, we've temporarily limited what you can do with your account.
What's going on?
We noticed some unusual activity on your PayPal account and are concerned about potential unauthorized account access.
What to do next
Please log in to your PayPal account and complete the steps to confirm your identity and recent account activity. To help protect your account, access will remain limited until you complete the necessary steps.
The security of your PayPal account is a top priority for us and we want to work together to help protect it.
If you need help or have any questions, call us at 00353 1 436 9111, 8.00 to 4.30 GMT Monday to Friday. Please note that hours of operation may vary on holidays.
Sincerely,
PayPal
Oké belépek, fel akarom tölteni a dokumentumot erre hibát dob...
Fasza... Idegileg már plafonon vagyok pedig csak 7 óra.
Az is gyönyörű hogy 3 féle dokumentumot fogadnak el, Útlevél, Jogsi, Military ID. Na nekem egyik sincs, csak egy fránya Személyim. Passport-hoz szeretném feltölteni de nem engedi.

Írtam volna emailt is a service@paypal.com-ra, jött is az autoválasz hogy nana így nem lehet, lépj be és onnan küld emailt. De nem tudok belépni mert kell ez a dokumentum...
Azt meg csak mellékes hogy fingom nincs miért limitálták az accomat, semmi extra nem történt rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/