-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Hello mindenkinek!
Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni! Szeretnék egy PayPal számlát nyitni, de szeretném tudni, hogy ez a virtuális bankszámla megfelel e arra amire használni szeretném...
Tegyük fel lesz egy PayPal számlám. Erre külföldről euró ás dollár érkezne havonta párszor. Ezt viszont valahogy kézhez szeretném venni. Mik a lehetőségeim?
- Én erre jutotamm: Nyitnom kell it MO-n egy bankszámlát amire átutalom azt a pénzt. Idáig nincs gond??
Akkor most lesz...
Szóval abszolút nem vagyok informált ilyen téren jó lenne egy kis felvilágosítás:
1. Melyik bankba menjek? OTP? (ez van közel, de nekem mind1)
2. A bankszámlámon lehet egyszerre euró, dollár meg forint is, vagy hogy van ez?
3. a.) Ha lehet mindhárom pénznem akkor ezt azokban tudom felvenni vagy forintra át tudják helyben váltani.
.. b.) ha csak egy pénznem lehet rajta akkor... akkor nem tudom mi van... XD
4. Bankszámlát nyitni mennyibe kerűl? kell rá valamit később fizetni?Plz Help!

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EREDETI Apple Watch Series 11 okosóra szíjak, 46mm, S/M
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor most lesz...
Szóval abszolút nem vagyok informált ilyen téren jó lenne egy kis felvilágosítás:

V/