Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86

őstag

válasz V/ #22769 üzenetére

Értem a problémát, csak itt az történt hogy ugye kétszer töröltem a fiókom és mindkétszer azonos email címen volt, tehát először mikor regisztráltam, majd töröltem a paypal fiókom, ugyan arra az email címre regisztráltam egy új fiókot. Majd amikor ugye a Keresztnevemet és Vezetéknevemet felcseréltem, ismét letöröltem a fiókot és harmadszorra felregisztráltam ismét arra az email címre amin előtte már fent voltam. Magyarán maga az email cím az maradt mindig állandó és most is betudok lépni vele a fiókomban, hiszen harmadszorra regisztráltam ezt az email címet, viszont a bankkártyámat már nem engedi hozzáadni, mondván az már használatban van.
    Sablonosan levezetve úgy néz ki hogy xy@gmail.com-on regisztrálva volt a paypal fiók még nagymuterom nevével, ezt töröltem. Majd ismét regisztráltam ugyan erre a hívjuk xy@gmail.com címre a saját nevemmel. Na de hoppá, felcseréltem a keresztnevem és vezetéknevem. Na mondom akkor újra delete... tehát ismét töröltem a fiókom és ismét ugyan erre az email címre felregisztráltam most már névhelyesen a fiókomat. Viszont itt jött elő az a probléma amiről irtam, hogy a bankkártyám nem engedi már hozzáadni. Én arra gondolok hogy beragadhatott náluk a bankkártyám. :/ Mármint a bankkártya száma. Azért kíváncsi leszek mit írnak majd erre, mert a supportnak írtam emailt és az a válasz jött automatikusan hogy 24 órán belül vissza írnak.

Új hozzászólás Aktív témák