-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
francizj
tag
Ez az első problémám és segítséget szeretnék kérni ...

Tinydealnél rendeltem 2 db telefont paypallal fizettem gondoltam minden rendben...
Hetekig nem kaptam nyomkövetési számot ezért nyitottam disputot a paypalon...
Gyorsan kaptam egy kamu TN számot, ami a napokban kezdett élni, de a paypal 12hó 06-án automatikusan le akarja zárni a disputot... ez az előzmény
most mit csináljak, hogy meg hosszabbítsam a disputot, mert úgy tudom kétszer nem lehet egy rendelésre újat nyitni.
Mit tegyek ? egy 58 éves kezdő rendelő
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EREDETI Apple Watch Series 11 okosóra szíjak, 46mm, S/M
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most mit csináljak, hogy meg hosszabbítsam a disputot, mert úgy tudom kétszer nem lehet egy rendelésre újat nyitni.
V/