Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86
    őstag

V/: Ez egy Xiaomi Piston 2 fülhallgató és a füles kábelén van egy QR kód amivel a füles eredetiségét szokták le ellenőrizni. Na erre írtam én hogy ezt a kódot nem tudtam beolvasni,mert elvan mosódva az a sok-sok pötty rajta.

Zola007: Még nem tudom hogy eladásra lesz e, mert a Piston 3-as fülesemmel akarom összehasonlítani mélyebben napokat tesztelve és aztán majd kiderül. A hangja eddig nálam kb egyforma a hármaséval, annyi különbséggel hogy én arra számítottam több fórumozó elmondása alapján hogy sokkal több mélyet kapok ha a kettes verziót veszem. Ennek ellenére viszont a mély érzet a Piston 3 szintet hozza, szóval ezért kell mélyrehatóbban elemeznem majd a hangjukat. Az egyiket biztosan eladom majd, mert nekem nem kell kettő.

UPDATE: Közben nagy próbálkozások után, 1200 DPI-be be scanneltem ezt a kis QR kódot a füles madzagjáról és beolvasta a telefonom. Eszerint eredeti a termék. :) Szóval szerintem hanyagolom ezt a refundot, mert csak a címke szar, mármint elvan mosódva ugye, ami szerintem a gyártásból eredő hiba. Maximum ezt megemlítem azért nekik hogy legközelebb erre figyeljenek.

Új hozzászólás Aktív témák