- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
értem
, nos arról már lecsúsztam mert belementem az ÚJ cserekészülékbe, viszont idióta banda mert irták hogy oké küldenek újat, aztán meg hogy majd ha visszaér a telefon akkor tudnak segiteni, irjam le nyomtassam ki egy papirra hogy mi a probléma, és tegyem bele a dobozba stb...szóval még az is lehet belőle..egyébként a honorbuy ról van szó
de ha már a paypal beszélgetésbe irták hogy küldenek egy újat akkor gondolom az elegendő lesz ahhoz hogyha nem új(nyilván csinálok unbox videót) akkor péz vissza...
mellesleg irták hogy ilyen bubisba tegyem be meg igy meg úgy...amit meg ők köldtek az bele volt hányva egy kartondobozba, azt annyi...még rázogattam is felbontáskor( persze arról is van unbox videó)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- Napelem
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nos arról már lecsúsztam mert belementem az ÚJ cserekészülékbe, viszont idióta banda mert irták hogy oké küldenek újat, aztán meg hogy majd ha visszaér a telefon akkor tudnak segiteni, irjam le nyomtassam ki egy papirra hogy mi a probléma, és tegyem bele a dobozba stb...szóval még az is lehet belőle..
V/