Új hozzászólás Aktív témák

• freeknight

őstag

válasz TESCO-Zsömle #644 üzenetére

Tegnapelőtt játszottam egy 23-as infamy szintű gyerekkel, ő is öltönyben tolta, megkérdeztem tőle, hogyan csinálja, mert nekem is feltűnt, hogy régen minden második ember dodge-olt, addig most már csak néha lehet párral összefutni.
    Ő azt mondta, hogy jelentősen gyengítettek rajta, mert amikor behozták a fugit, akkor annyira op volt, hogy kb nem is lehetett sebezni, de még most is nagyon erős build, csak "sokat kell hozzá gyakorolni". Bővebben viszont nem nagyon akarta kifejteni, mire gondolt :D .
    Annyi konkrétumot említett, hogy a detection rated legyen lehetőleg 14 alatt, és mindenképp használj vagy crook perk decket (ballistic vesttel), vagy rogue decket (öltönnyel). A crook az inkább guggolós fedezékharchoz jó, a rogue meg folyamatos futkározáshoz - legalábbis a gyerek ezt mondta, én sose voltam nagy híve a dodge-nak, és most már nem is leszek, mert nem erősebb feltűnően páncélhoz képest.

A kis zsaruk meg jóhogy lekapnak, dw-n a bronco .44-es alap zsarunak kb 2 lövés az improved combined páncél :DDD . Általában minél kevesebb élete van egy ellenségnek, annál nagyobb a tűzereje.

Új hozzászólás Aktív témák