Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rizseslescó

aktív tag

válasz Har_melin #11812 üzenetére

Ezzel a dologgal minden normális ember így van, a játék csak stresszkezelő tréning, főleg ha van hozzá jó társaság.Még egyszer mondom nem felhánytorgatni akarom a dolgokat!! Féltem tőle, hogy ez lesz a vége, sokan magukra veszik az inget, de jól esik a tudat, hogy van akinek tetszik az ötlet és segítene. Rá szerettem vola világítani arra, hogy a hozzám hasonló ' nehézfejűek ' és a friss hús még elég esetlen, plána ha az angollal is hadilábon áll ,segítségre szorul ), Ti viszont vén tengeri ràják, akiknek a kisujjában van a játék és számotokra minden egyértelmű, csak értetlenül álltok mikor Lámaságot kérdezünk, ami tény és való, néhanapján idegesítő lehet. Harmalin, minden részvétem és megbecsülésem a tiéd, nem lehet egyszerű mikor hirtelen be kell állnod a sorba és minden rádszakad!! Szívesen segítenék neked, de hülyeségeket bárki tud írni (* Ha haza érek első dolgom az lesz, hogy leszedem a DC-t és valahogy felveszem a kapcsolatot veletek, amennyiben ti is úgy akarjátok. Már csak 3 óra és vége... Kövér lootot mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák