- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #27104 üzenetére
Köszönöm
még egy kis segítségkérésascendancy-nál mit hagyjak utoljára?
-
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #27101 üzenetére
Köszi a segítséget.
Ha be szeretnék lépni a guildba, kit kell keressek a játékban?
Esetleg kaphatok egy meghívót?
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/drizztdourden1975/characters -
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #27097 üzenetére
Megint amatör vagyok
Mi az, ami lehetővé teszi a Zealotry-Malevolence-Hatred-Clarity-Discipline aurák együttes használatát? A skillfán nem veszek észre valamit? Csak pár reduced mana reserved pontot látok kirakva. Vagy valamelyik jewel, gear item oldja meg? Nem látom .
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #27097 üzenetére
Eq: Antoint?
-
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #27086 üzenetére
Röviden leírnád, hogy a skillfán milyen sorrenndben melyik csomópontokat kell kirakni? Ascendancy sorrend?
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #27080 üzenetére
tabonként 40, biztos úgy gondolta
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #27077 üzenetére
Igy , igy ,evasion es abysussal lab haaat meg 3.7k life hamar leporog egy csapdanal .
Dupla movementes csizma az a tailwindes nem?🤔 Deazt kicraftolni eehw
Iron.: Te mint szegeny templomi eger
Tuti van 40 exed es 300c-d azert mondod
-
simondr
senior tag
válasz
brunnehilde #27064 üzenetére
én vagyok a mókagyáros a klánban, ha valaki esetleg nem tudná(#27065) Dani írta kicsit lejjebb, szegény vagyok mint Atzoatl egere
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #27041 üzenetére
köszi, pedig isten bizony végig kattintgattam az összes config pipát a buildednél, hogy melyikből jöhet...
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #27037 üzenetére
megnéznéd, hogy hol tűnt el nálam 8% block chance? Már harmadszor nézem át a cuccokat és a skillfát is, és nem tudok rájönni, miért csak 67%.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #27019 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nincs a templomban használható, hanem hogy túl random a használható bónuszok elérhetősége a fáradsághoz képest. Ha az érdemi bónuszokat átcsoportosítanák (pl. szimplán egy kicsit nagyobb lenne a legion esélye a mapokon, Apex of Ascension menne le a bányába Ancient Temple Ruin címen, stb.), akkor egy fölösleges kitérőt ki lehetne iktatni.
A Blight egyszerűen nem illeszkedik a játék mechanikájához és boss koncepciójához. A bossfightok jellemzően időkorlát nélküliek és főleg a bossok mindig engem (vagy a minionjaimat) támadják. Ha többen vannak, akkor is. A "single target" meg nem véletlenül "single" és nem "several" - nagyon kevés esetben alkalmas arra, hogy több, egymástól független bosst nagyobb területen belül párhuzamosan intézzen el. A Blightnál viszont rendszeresen benne van a pakliban, hogy több, különböző irányból érkező bosst kellene egyidejűleg lefogni egy, a ST hitboxánál sokkal nagyobb területen. Ráadásul csak a facetank marad, mert sokszor ha elszaladsz, akkor közben elérik a gombát. Harc közben a tornyokat pedig szinte reménytelen fejlesztgetni, ha nincs, aki helyetted harcoljon.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #27016 üzenetére
igen, a Blight self-attack builddel szinte reménytelen - ha jól emlékszem, akkor ment szinte mindenki valamilyen minion builddel, nem véletlenül.
Ja, hogy a deliriumnál van egy külön boss a mapon?
Látszik, hogy a delirium ligából már A5 táján kiszálltam, ez eddig nem tűnt fel. Akkor nem is érdemes legyakni a ghostokat, hanem csak át kell rohanni a pályán és megkeresni a bosst?
A templommal semmi "baj" nincs, csak egyszerűen szerintem az a pár specifikus affix (amit ráadásul nem is tudsz megválasztani, hogy mire kerül) és upgrade opció nem éri meg a ráfordítást. Mihez kezdjek egy jó affixszal egy számomra teljesen használhatatlan cuccon?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
brunnehilde #27013 üzenetére
Köszönöm!
Látványban és minőségben fogja tudni hozni a Dio3-at?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26983 üzenetére
részvétem
-
Argh!
aktív tag
válasz
brunnehilde #26983 üzenetére
Hát ne haragudj de hogy lehet ilyen figyelmetlennek lenni? Ha trédelek megnézem az itemet ha fél percig tart akkor is lecsekkolok mindent.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26943 üzenetére
Na ja, ha nem kell, akkor rögtön könnyen megy.
Közben tegnap pihenésül elkezdtem a cyclont, hogy valami sikerélmény is legyen, de aztán a kert miatt csak visszamentem a slingerhez. Van két majdnem kész T2-T3 ágyásom, azokat le szeretném aratni.
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #26925 üzenetére
Melyik magokat érdemes eladni?
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26876 üzenetére
Köszi, a spellslingert még elviszem lvl90-ig, aztán lehet, hogy váltok.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #26813 üzenetére
az csak egyszer fordult elő, másodjára már mindent úgy csináltam, ahogy mondtad. Kb
de lehet kezdek mégis valami 2H buildet egye fene... -
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #26782 üzenetére
Legalább van miből tanulni
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #26747 üzenetére
megmondom neked őszintén, inkább még gyűjtögess, mert ezek nagyon gyenge scarabok
-
Patrick
addikt
válasz
brunnehilde #26712 üzenetére
Én most ugyan nem cyclone-t indítottam, de standardon eltűnt 100 000 dps-em...
Nem volt olcsó a build, volt, hogy a bányában felmentem 2-3-4-6 milla sebzésre... most meg az 1 millát nem lépem át... 5 skillpontal több lett, a srácok elvettek valamit...
-
Badlof2k
senior tag
válasz
az elso dolgom ligakezdeskor vagy minden karinal azt move onlyra rakni
d..
-
sirdond
őstag
válasz
ah, akkor neked tuti animation cancel volt, ugyanis az egyik attack művelettel (bal egérgomb, default attack) felülírtad a másik attack-ot (jobb egérgomb, cyclone)
-
Har_melin
addikt
válasz
Az sajnos nálam már defaultból úgy van
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26677 üzenetére
köszi, az utóbbi a megoldás - én végig a passzív fán próbáltam aktiválni , nem a cuccon.
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #26671 üzenetére
egyetértek, ezért (is) tértem vissza standardra ligából. A t1-hez hasonóan elég lett volna t2/3/4 collectorok magok, automata vetéssel és kész. Ez a tartályosdi is egy vicc - hány kell a végén bekötve 50-100?.
Leraktam az optimális layoutot, de tök kusza lett az egész. Ha valami nem működött megfelelően akkor nehéz volt kitalálni mit is kötöttem el. Kizoomolni nem lehet, elvégre ez nem egy RTS hogy a bázison átlássam mi is történik. De így közelről meg idegesítő hogy csak egy része látható a farmnak.
Remélem értelmes irányba változtatnak, standardon nem akarom látni ezt a fos mechanikát ebben a formában(A mögöttes craft idea ide viszont warmly welcome. De nem így.)
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26668 üzenetére
A disperser helyett valóban sokkal egyszerűbb lett volna egy upgradelt collector (mondjuk collector + 4 dispenser árban), amibe be lehet kötni egy-egy vezetéket a másik színű tartályokból és amíg azokban van nafta, addig minden extra tervezés nélkül nevelhete volna a T2+ magokat.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #26601 üzenetére
Annyi kiegészítés Har_melin mondandójához, hogy a magnak a storage tankból kell lifeforce, az nem automatice, hanem be kell menned minden egyes alkalommal és rányomnod, hogy szívja le. (Biztos vagyok benne, hogy erre lesz patch
)
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26601 üzenetére
Le is raktad a dispersert vagy csak a raktárban van? Úgy emlékszem nekem az után vált aktívvá a craft opció, hogy leraktam és bekötöttem. Mondogatta addig is, hogy helyezzem már el, de ki figyelt oda?
A tartálynak az a szerepe, hogy a T1 fölött a magoknak már kell a nafta is, ráadásul mindegyiknek más színű. Azt a tartályokból szórja rájuk a disperser. Ezen kívül csak felételezem, hogy a Horticultural Storage-ba elmentett craftokat is a tartályokból kell majd etetni, ha fel akarod használni őket. Ez csak tipp, még nincs ilyenem.
Tehát a "mechanika" úgy néz ki, hogy T1 vetemény -> Collector -> (pylon ->) Storage Tank -> (pylon ->) Disperser (-> T2-3-4 vetemény) Collector -> (pylon ->) Storage Tank.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26594 üzenetére
- Dispersert akkortól tudsz csinálni, ha átveszed a csajtól az első darabot, amit ajándékba ad és le is rakod. (Én is káanyáztam, mert ugye ki foglalkozik azzal, hogy egy NPC feje fölött világít a jelzés...)
- a jobb felső sarok az "elit kertészet", színenként a T2-3-4 magoknak. Az egyes parcellákat a megfelelő színű storage tankokkal (illetve a melléjük lerakott induló pilonokkal) kell összekötni.
- Igen, föntre mennek a magasabb színtű magok, mert azoknál T2-T3 minden gond nélkül vegyesen vethető (Nem néztem meg még alaposabban, de azt hiszem mindegy parcella fullban lefedett mindkét másik szín öntözőjével.) T4-hez azt hiszem csak T3-mal vethető vegyesen, de az amúgy is ritkább madár. ha már fullra működik a kertészet akkor valószínűleg egyszerűbb tiszta T2 és vegyes T3-T4 ültetéseket csinálni, a gyakoriságuk miatt. -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #26594 üzenetére
Én auto mod-dal raktam le a magokat és tudok dispersert. Még act 5 előtt kaptam, de ne kérdezd, melyik magból. Ha esetleg el tudjuk bizniszelni, csinálok neked, vagy odaadom a craft lehetőséget.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26573 üzenetére
Köszönöm, frissítettem.
Ez a Community Fork miben más, mint a normál?Bocs, közben megtaláltam -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26560 üzenetére
nekem még mindig nem frissült a PoB
Warcry: nem tudom, ennél a Buildnél mennyire szémít, de amit használok (Infernal Cry, Ancestral Cry), azok baromi erősek. Viszont az exorted attack channelling skillekre azt hiszem nem működik, szóval Cyclone-nál nem biztos. Az Enduring Cry-t nagyon dícsérik, nekem eddig nem volt rá szükségem meg helyem, de az jó lehet végső menedékként, extra life pótlásra.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #26482 üzenetére
Hát az egészségmegörző kezelés óta az enyémek is hasonlóképpen néznek ki
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #26482 üzenetére
Gazolja már ki kend, szerencsètlen palánta..
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #26448 üzenetére
Kritika volt, nem kötekedés, de részemről lezárva.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #26444 üzenetére
Ha nem kezdő, akkor ok, bár én a helyedben odaírtam volna, mert zavaró, hogy kezdés előtt 2 nappal kirakod, mint új build, aztán aki csak néha jár erre és kezdő játékos még a végén elkezdi.
Azt a kb 3m DPS-t meg majd meglátjuk.
(A pob-ban még a régi gemek vannak) -
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #26438 üzenetére
Azert arra keszülj fel hogy a hollow palm jewel durva aron fog menni.
Genji: t16 mapokhoz eleg egy 5 linkes tremor rod szoval durvan jo a miner low budget-re.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #26438 üzenetére
De ez ugye nem starter build, vagy ha igen, akkor amíg nincs meg a 10ex-es (lehet keveset mondtam
) One with Nothing jewel, addig mit csinálsz?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #26416 üzenetére
A 8 is boven overkill, meg a 22
no offense , csak pl diabloba is ezzel volt felrehuzva a szam hogy billiokat critelsz , azran az volt a nehezites hogy a mobok hpja dmge nol . Hat namindegy
A Shakari nerf eleg fajo mer pl hunter ellen a legolcsobb megoldas volt a rohadt poison stackje ellen , mert chaos reset stackelni eleg fos .. namind1 meglassuk milyen lesz az uj liga en EQ juggert inditok amivel azer pirosig szepen ellehet menni , ami nemrossz , ahogy neztem ami kell fegyo majd. a Hegemony Era staffot is "nerfeltek" kivancsi vagyok dmgbe ez mennyit vesz majd el , standardod osszedobtam multkor a buildet btw es nagyon kellemes volt es kb oneshotoltam a velem egyszintu mobokat a rarek se eltek sokaig , bossnal volt kis utleg de a hpm nem nagyon mozdult . -
Patrick
addikt
válasz
brunnehilde #26413 üzenetére
De jó, hogy költöttem rá, nem keveset...
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #26413 üzenetére
Ahh pedig ha indultam volna a farmville ligában akkor azt hollow palm builddel tettem volna.
Ehh. A stormbrandet már mondta Chris hogy helyreteszik múltkor egy videóban, az a nerf nem ért váratlanul.
Hömm. Hát akkor én is várom mi lenne az a build amivel érdemes. De lehet nem indulok. Őszintén ilyen fullos delirium pályák mellett nem éreztem, hogy annyira op lenne egy stormbrand, vagy hogy olyan nagyon "passzív" lett volna a játékstílus. Ennyi dmg kell ha ennyire megemelik a monsták hp-ját. -
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #26401 üzenetére
Cyclone-ba picit belenyúltak
: We have removed the stun immunity from Cyclone, but made no other changes to it.
-
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #26401 üzenetére
Hát az biztos, hogy csöndben maradok, nehogy elsöpörjön a népharag.
Milyen mókás volt előző liga amikor dobott egy HH-t. -
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #26390 üzenetére
Nincs az olyan messze, pici kritet beáldozok és egy kattintás
[link] Majd kiprobálom remélem müködik és nem csak a lightning damage-re hat. Akkor 1 karim lesz mindenre, egy ami mindent visz.
. -
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #26385 üzenetére
Én már rég vettem, nem nagy ügy.
Viszont tényleg nem látom, hogy az új ligában ezzel a kertészkedéssel összejön 400 ex.
Remélem nem így lesz.Viszont elköltöttem a mardék 5 coinomat, kaptam egy boxot, és volt benne egy kutya. Haláli ahogy a seggét húzza a földön amikor megállok.
))
-
tibee77
őstag
válasz
Mar majdnem lefordultam a szekröl a mirror-t latvan, aztan meglattam hogy vetted.Huhhh, lejjebb is ment a vernyomasom.
-
Genji
őstag
válasz
sok a pézzed, adsz kölcsön?:
-
dante3
addikt
válasz
brunnehilde #26380 üzenetére
Az a fránya Facebreaker megint előkerül?
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #26324 üzenetére
Ebben a ligaban toltam elöször brand-et, elegge bejött.Asszem ez hogy 3 uj fajta brand is kijön ez kb biztossa teszi, hogy azzal fogok kezdeni.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26324 üzenetére
Abszolút nem kritikának szántam, csak referenciának, hogy mihez hasonlít a korábbiak közül. Első ránézésre nekem tetszik, amit mutattak. A különböző 2H buffokkal talán egyszer mégis sikerül összehoznom egy használható stunner buildet. Amúgy meg az előzetesben annyira minden a lightning dmg-re koncentrál, hogy nem lennék meglepve, ha aztán egy tectonic slam vagy infernal blow meta kerekedne ki belőle. Volt már máskor is, hogy a hype helyett más skillek jobban profitáltak a buffokból, mert kevesebb nerfet kaptak balanszként
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #26313 üzenetére
Tudom , csak szerintem nem kelett volna , bar ugye a ligak is lassan beta testek szal megse kene lepodnom
-
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #26313 üzenetére
Hát pedig rendszeres olvasó vagyok, de akkor elkerülte a figyelmemet
esetleg a legjobbakat lehetne a leírásba, mint ahogy a cyclone-t?
Amúgy azt hiszem cyclone-t sikerúlt kimaxolni, igaz 120-140 ex-be van: [link] xDrizztDoUrdenx kari még van hozzá standardon egy cyclone 40%-os helm, arra itt már nem költök -
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #26310 üzenetére
nagyon bejön a crites cyclone karid, remélem következő ligára is frissited, de igazából a legjobban új buildötletek érdekelnének (3 liga alatt kicsit már szédülök a pörgéstől
).
Esetleg más játékostársak is megoszthatnák buildleírásukat (ha nem is olyan részletesen, mint brunnehilde), sok embernek segítség lenne. Tudom, tele a Poe fórum buildekkel, de olyanok érdekelnének, amiről van jó tapasztalata valakinek. Jó lenne, ha max 100 ex-be kerülő buildek lennének, sok játékosnál nem jellemző, hogy ennél több currencyt gyűjtenének.
Előre is köszönet minden játékot kedvelő, de esetleg még amatőr játékos nevében. -
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #26310 üzenetére
Nekem nem bugolt be ennyire , viszont a vsync nem mukodik nekem , amint elkezdek mozogni kepernyon szep kis tearingek vannak , elsore azthittem rosszul latok de nem , Dx11re vissza ment , majd ha kipofozzak szepen jolesz ez , szal nemtom minek dobtak ki ilyen koran
-
Rison77
senior tag
válasz
brunnehilde #26294 üzenetére
Nálam is hasonló volt a tapasztalat, bánta is 20% xp
Kellett nekem 80% xp-nél tesztelgetni ^^ .
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26234 üzenetére
Választhatsz, melyik számot küldjem neked az Önök kértékben:
- Money
- Money, money, money
- Cash Money -
Melorin
addikt
válasz
brunnehilde #26253 üzenetére
Normál ligában játszok, 9c jött eddig csak össze, ez a vagyonom :D Nincs ele sebzésem, tiszta phys dmg van.
-
Melorin
addikt
válasz
brunnehilde #25503 üzenetére
Egy kérdésem lenne a builddel kapcsolatban.
Gems:
Cyclone + Brutality + Melee Physical Damage + Fortify + Infused Channeling + Impale (mapozásnál Melee Physical helyett mehet Pulverise)
Ha nem találok 6L chectet csak 4 vagy 5L-t akkor mi a prioritás a gemeknél? Cyclone + Impale + Brutality + Fortify? Tehát 2 Green 2 Red a link prioritás? 5L esetén mi a javaslat?
Köszi! -
dbius
veterán
válasz
brunnehilde #26244 üzenetére
Ne röhögjetek ki túl hangosan
de nekem eddig fel se tűnt, hogy a delirium elindítása után valahol valami boss is van.... szerintem én még egyszer se jutottam el odáig ezek szerint
-
P00By
nagyúr
válasz
brunnehilde #26237 üzenetére
Köszönöm a tippeket! 10-15 ex nem volt összesen 2017 óta
-
Drenadar
veterán
válasz
brunnehilde #26231 üzenetére
igen tudom a coldot lejjebb akartam vinni, csak kerestem jobb gyűrűket, hogy azokba majd ne legyen annyi resist... csak még nem találtam :\
szóval próbáljak meg valahonnan armort szerezni. -
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #26223 üzenetére
Köszi
Jobb lett volna eladom, de nem birtam ki, kiprobáltam 16os szintig birtam idegekkel, pontosabban érdekes mód védelemmel
megfogadom a tanácsokat.más:
megvettem a currency tabot milyen bill kombinációval tudok pl fusingolni? lehet egyáltalán? gondolom nem kell ráhuzgálni, de alt shift ctrl nem jött be. -
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #26221 üzenetére
Igen hasznos infók, legalábbis pl nekem.
Mit ajánlasz kezdő, középhaladó szintre?
Chaosom gyülik szépen, de kb. vagy 10-15 exa kell még, hogy ide érjek ha egyáltalán sikerül. Nekem most ilyen T14 körül megy, hamarosan meglesz a T16 amit kitüztem kezdőként.mapok kb 100/154 sajna elő fordul hogy az erősebb conquerok mostmár egy hitelnek, 4k life mellett...igy a fejlődés megáll mig nem erősödik.
Szóval sok farm? T10feletti mapokat mindet vaalozzam és toljam mig vér nem folyik a fülemből? Esetleg bánya? én most 120 körül járok néhány fossil, de alapvetően semmi jó cucc.
Esik pár exa abszolute random módon, esett a doki ami segitett 2 exa volt. Ahogy Bálint is irta jól jegyezzem meg mert többet nem fog.
Hogy tudtok összekalapálni 60-80 exákat?
Annyi mapom van nem férek el, lehet adni is kéne el belőlük mivel sok van már arra is gondoltam az is hoz a konyhára.
Jobb a gyengébb mapokon többet menni úgyérzem mint feszegetni a határokat és kinlodni rajta. -
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #26216 üzenetére
Köszi a választ.
Bocs de elég amatőr vagyok bizonyos dolgokban. Leírnád pár mondatban, hogyan tudom a meglévő övet, gyűrűket fejleszteni? Vagy arra gondolsz, hogy jobb értékekkel rendelkezőket vegyek?
A helmnél gondolom a blood rage attack speed enchantra gondolsz.Nem jobb nála a cyclone enchant? -
Xenncso
csendes tag
válasz
brunnehilde #26207 üzenetére
Nekem még nem adta be sajnos, valószínűleg az lesz hogy veszek egy rahedli chance+souringet és nekiülök
Arra érted hogy mapot chance+scouring kombózni? Mert sajnos abból sincs olyan sok meg amennyi mapom van arra már próbáltam de semmi :/ (persze amiből lehet is unique) -
GabN73
addikt
válasz
brunnehilde #26205 üzenetére
Igazából azért érdekelne hogy pl shc-n mennyire érné meg egy farmolós karaktert csinálni, ami hozna valamennyi hasznot akár (másik kérdés hogy egy két oldal mennyiért veszi tőled meg a chaost pl)
-
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #26207 üzenetére
Lehet még valamit javítani a crit-es cyclone karin?
Itt a karakterem [link] -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #26196 üzenetére
hát ja, igazából teljesen leálltam vele. A mostani ligában talán kemény lvl47-ig jutottam egy ED tricksterrel, de már legalább egy jó hónapja nem is léptem be. Ez van, hat év után most szünet. A fórumra azért be-be nézek, hogy ha valaki éppen megkéselné a másikat, akkor tudjak róla, de mivel már az előzőben is keveset játszottam, az új változásokhoz pl. az atlaszt illetően szinte hozzá sem tudok szólni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #26164 üzenetére
Ha esetleg nem menne
csak szólj. Bár most épp átalakítás alatt van a buildem és újra kell vele tanulnom játszani, de egy Atziri nem okozhat gondot
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #26164 üzenetére
Jöjjek az 1link smite-ommal?
Mrkog:pont tegnap beszeltük, hogy te is azt a buildet csinalod amit en.csak szolok, hogy ha arc-kal mesz neki atzirinek annak csunya vege lesz.
smite-tal kell öt püfölni amig ki nem döglik, igaz ez nem megy gyorsan igy elö kell szedni a dodge tudasodat.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
brunnehilde #26128 üzenetére
Bármely ilvl bármely típusú armour-on serrated fossil adhat prefixkent maim-ot és -15 to total mana cost-ot is. Ez jó hír.
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #26141 üzenetére
Nem jöttem rá
, ele és chaos resistes volt, nem sebeztem, kinyirtam mindent, de nem pusztult meg.
Gondoltam hátulról lecsapom egy telefonkönyvvel, de végül hagytam a francba.dbius-ha bennt van pl. 3 kő és már T10 feletti mapot köll menni, akkor akkor is lespwanol ha nem az adott terület mapjait tolom? Elég ha megegyezik a szint?
Én sem állok sokkal jobban, de lassan rájövök. -
P00By
nagyúr
válasz
brunnehilde #26141 üzenetére
Most csak mutatóba szedtem ki
Akkor csak szerencsétlen vagyok ezek szerint! Innentől kezdve nagyon belassul a ligám.
-
Kirk88
csendes újonc
válasz
brunnehilde #26133 üzenetére
Köszi ez jól működik és valóban 30k dps-t ad csak a timless jewel(viszont a notabeleket nem számolja rendesen így sem ), az impale-t viszont számolja ez nagyon jó. Tuti ez lesz a következő ligakezdőm ezzel megéri nekievágni, 8-as sirus is simán lemegy, ha figyelek rendesen.
-
Rison77
senior tag
válasz
brunnehilde #26133 üzenetére
Jah, kicsit összekevertem, 6 volt a reward type, kb 2 groupot sikerült megölnöm, és már 6-os szinten volt mindegyik.. kár volt érte..
Most épp azon filózok, hogy 10 exből vegyek egy phys extra dmg-s guiltot, vagy gyűjtsem tovább egy bottledre
Bár lehet annyi szuflát már nem érzek a ligában, ha csak nem esik valami jóáras awakened.
-
Kirk88
csendes újonc
válasz
brunnehilde #26114 üzenetére
Gondoltam, h nem valami nagy boost meg POB-ba sem látom mennyi jelent, kár hogy nem 25%os :S Az impaleről tudsz valamit mondani kb hogyan számolódik, mert POB-ba azt sem látom vagy elve már úgy adj ameg a Dps-t hogy azt beleszámolja?
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
brunnehilde #26128 üzenetére
A pob-ban lévő cuccaid miatt kérdeztem, mert egyiken se láttam -mana cost-ot. Egyébként jó erre a non-channeling mana cost, vagy kell a total mana cost?
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
brunnehilde #26122 üzenetére
A mana-t hogyan pótolod? Nálam 97% a mana foglalás, Praxis nélkül nem tudnék pörögni.
-
m.lala
aktív tag
válasz
brunnehilde #26125 üzenetére
Az a méreg nem a cián.
Hát végülis nem sérültem ugye, csak a puszta tudat, hogy 5 ös lottó aztán kiderül, ja nem csak 4 es.
Ezt a vidit még régóta neked szántam: max block gladi ákcióban. [link]
Szimpi a srác, értelmes, szerintem jók a buildjei lassan beszél kellően részletes, fő karakterem is most az ö vidije alapján készül, aztán meglátjuk. Mert jó a totem de T16 ra, hogy mi tartaná életben max a sebzés én meg szeretek berombolni a tömegbe. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz
brunnehilde #26122 üzenetére
Köszi
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
brunnehilde #26117 üzenetére
Kb. 50 pontot vettem vissza és osztottam újra. 91-es szintről. a Palm 2 exa volt, a gúnyám szedett-vedett. A Split-et kb. nem is értem angol híján (ez Jewel socket már 25% -kal nagyobb hatást per Lekötött Passzív ügyességi között, és az osztály kiindulási helye - fordító). Kötelező rajtuk a dex, vagy csak a 25 % a fontos? Olcsóbb néhány intes és accuracy-s darab.
Hadd ne adjam már fel. Van még 2 chaos-om, de lesz több is. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz
brunnehilde #26105 üzenetére
Split helyett mit lehet, ill éri meg, mert pl. konzolon a split 3-5 exa/db és egyik se dexes.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #26107 üzenetére
Teljesen elment a kedvem azok után, hogy nem tudtam másfél hét alatt 6linkelni az ivoryt, aztán folyamatosan megdöglöttem mindenben. Reggel egy vaal side-nél 4x...
Kicsit alakitgattam a buildem, hogy több dps legyen, kihoztam +2 millát, igy már a bossok is 1-2mp-ig élnek ami azt jelenti igy már nem halok.Kéne az a claritys watcher, kipróbálni a ES buildet, aztán mehetne az uninstall köv ligáig.
-
xOxpapixOx
csendes tag
válasz
brunnehilde #26082 üzenetére
-
persil
nagyúr
válasz
brunnehilde #26067 üzenetére
"1500 kell a 6linkhez, szóval kb 240 chaos."
Milyen arak vannak pc-n?! :D Boxon 1 chaos-ert jo, ha 2 fusing-ot kapsz! :D
-
Rison77
senior tag
válasz
brunnehilde #26042 üzenetére
Közben elkezdtem építeni a crites verziót, volt rá 4 exám. Megvettem " minden" felsorolt itemet, csak a nagyon luxus maradt ki, pl. Bottled Faith 25 exa
Nagyjából ki is jött minden, resistekkel voltam bajban, de csak nem csináltam róla PoB-ot visszaalakítás előtt, hogy összehasonlítsam a crites PoB-al, mert 90%-ban passzívból jön a resist, egyedül az astral plate-cipő-2 jewel van pluszban, nálam ugyanez a felállás volt, csak az astral resistjét egy jewel helyettesítette, és a watcher kimaradt. DPS szempontjából elég brutális volt a különbség, mindenen úgy mentem át mint a vaj, amíg volt manám
Sajnos astral plate-et 6ex alatt nem találtam, a lore is 4 extől kezdődik, szóval egyelőre kénytelen voltam visszaállni a noncrit-re. Berakhattam volna a praxis-t az egyik guilt helyére, viszont akkor kellett volna egy int-es passzív, és most 91-en pont úgy jött ek ki a passzívok, hogy minden be volt fejezve, szóval akkor dps kiesés lett volna. Úgyhogy most haladok a 92 felé, és megnézem úgy, mit alkotok.
-
Rison77
senior tag
válasz
brunnehilde #26047 üzenetére
Ahha, igen azt gondoltam, hogy a corrupted kizáró ok, majd nézek egy hasonlót. Közben úgy néz ki, megzabolázta magát a játék, és 1 mapon belül dobott egy nurse-t, és 1 exát ráadásnak
. Vettem is egy guilt gyűrűt, jewelből pótoltam a mana leechet, illetve beraktam a maimet. Így elég jelentősen észrevehető clear speedet kaptam. Talán így ebből már a crites elemek is kijönnének, egyedül aminek utána kéne számolnom a resistek.
-
Rison77
senior tag
válasz
brunnehilde #26042 üzenetére
Igen az onslaught ott maradt, csak szintezésre. Ez a battle cry enchant gondolom valamelyik nem régi ligában volt, sajnos az kimaradt, szóval annak utána kell olvasnom még mi is az, hogy működik
Eddig elég lapos volt sajnos drop, 90%-ban ezt a geart is chaos recepttel vettem, szóval nagyon nem is nézegettem a crites verzió gearjét. Farmolok még egy kicsit hátha megszán végül a játék pár exával
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #26036 üzenetére
Köszönöm, a review-t!
Igen átmeneti álapot volt az még LL és MOM között, nem volt bekapcsolva minden aura csak a discipline, így még nem volt teljesen LL. Azóta már 78on vagyok, kicsit jobb a helyzet, craftoltam egy grand+holy medium clustert (és eladtam párata befolyt chaosokból meg jött egy cinder +3mana+3shield)
Feltolom még pár szinttel, hogy berakjam a will shaper kis clustert. Az etheral-t nem mertem még levenni, mert hát elég glasscannon még így is. Letoltok pár mapot hogy a panteon is optimálisabb legyen és meglátjuk. Eddig nem annyira tetszik amit látok. Damage van, de papírkutya. Inkább az EDC, ha választani kell.
Az Insightfulness, Unnatural Calm, Melding mind jó kis ES nodeok. Nem volt neked véletlenül egy clarity-s watchersed? Úgy persze összejön a könnyen 8kDe 40exet nem költenék egy cuccra. Főleg, hogy szerintem annak a reális ára kb. 10 ex. A malevolence watchers is esik szépen befelé a 12-ről 10 alá ahogy az igény csökken és a kínálat nő.
-
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #26030 üzenetére
És még több buta kérdés tőlem
Crites verziónál ajánlod az átállást Alira-ra. Hogyan tudom ujra megcsinálni a küldit, hogy életben hagyjam Alira-t? -
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #26032 üzenetére
Szia Brunne,
tegnap és ma kíváncsiságképpen felszinteztem egy archmage-et én is. Egyenlőre szintje elég alacsony, most végeztem a story móddal 70+ környékén vagyok, de nem tetszik a túl(nem)élés képessége
Elég költséghatékony voltam (felpróbálom a buildet még nem költök rá), csak a fated connections volt ami két exa, a többi mind pár chaosból kijött snipeolva, vagy már volt. De többé kevésbé megvan minden kivéve a cinderswallow.
T4-es mapokon deliriumban ha beragadok 1-2 mp-re simán lepukkantanak. Nincs semmilyen dmg mitigation, megállni nem lehet. Ennyire kéne a cinder, vagy ez ennyire glasscannon? A dmg ezeken a mapokon bőven sok is, de nem igazán állja a pofonokat
Átmenetben a LL és a MOM között leledzem. Vagy csak simán szintezni kellene? Rákukkantanál? freddirty a profileom publikus, vagy itt egy pob minden configure varázslás nélkül:
https://pastebin.com/M9gGDH7g -
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #26025 üzenetére
PoB-ot tudsz linkelni a mostani karidról? Kiváncsi vagyok
Ma kicsit teszteltem a sanctuary talentel, de az a majdnem dps felezést már kevésnek érzem bossokra, 1.3 millát ir PoB jelenleg. Mondjuk én elég keverék buildet megyek, jelenleg 3k life, 4k ES van. Igaz bossok, meg T16-os mapok csont nélkül mennek, de azért néha bekapok 1-1 one shotos pofont.
Ivory Tower chestet már 4 napja próbálom 6linkelni, 1000 fusing felett járok már. -
crazygamer
tag
válasz
brunnehilde #25959 üzenetére
Áttérnék a crit-es verzióra. Pár itemet már beszereztem hozzá. Kérdésem az lenne, lvl 93 vagyok, mi az a 7 pont ami a legvégére maradhat a skillfán?
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #26025 üzenetére
En most 3k ES-el es ugyan ennyi lifeval szaladgalok, de neha one shotol egy deliriumos mob...
Panaszkodtam Sirusrol mekkora bugos f*s.
Latom vki posztolta is. Konkretan ugyan ez tortent velem 4x egymas utan multkor. Mar az uninstallon volt az egerem. -
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #26023 üzenetére
Hát ha eladnám mindenem, talán meg tudnám venni.
Ahogy nézem pob-ba, konkrétan felezi a damage-t az a talent.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #26015 üzenetére
Ez kb ugyan az a build ami poe.ninjan vannak, én is ilyet kezdtem. Csak ott clusterek helyett fevered mind jewelek vannak. Itt is ott figyel a 41ex+os watcher's eye. Igy könnyű.
Amúgy ez a Sirus fight a valaha készült legrosszabb Boss fight. Nem elég, hogy sötét minden és egyszinű, de még bugos is még mindig. Egyik nap elsőre lement AW6-os, most feléig jutottam el mert random oneshotolt. Nem volt vicces, mikor fél napos xp farmolás kárbaveszik. Gyülölöm ezt a fightot, inkább hozzák vissza normálisan übereldert ennek meg töröljék ki a létezését is.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #25972 üzenetére
Az uj cluster jewelek biztositjak hogy berakd az összes heraldot es azon kivül meg 10 aurat is.söt mirrorokat költessz a karira akkor asszem 19 aura/herald is rad megy.(ebböl van 6 db nekem, ennyi kell hogy az 5 herald konkretan 0 manat foglaljon le, kvazi ingyen vannak)plussz olyan fajta jewel modok is vannak amik heraldonkent talan 20% dmg-et is adnak.nos ebböl a fajtabol 3 fer be a buildembe, ergo 5*20*3 azaz 300%dmg.ja es akkor jön a 3. fajta jewel mod ami meg jewelenkent 10% increased auraeffectet ad.ettöl lesz pl. atom durva dps buffom meg defense buffom.ja es akkor most jön meg a dmg konverzio is, a 2 gyürüm altal.lightingot konvertalok 96%ban coldba at.ami alapbol op de ha megnezed a fegyveremet, akkor latod hogy az konkretan ad nekem 300% lightning dmget es 300% cold dmget is mivel a cold es a lightning resistem 90%on van.igaz egyelöre nem fullos a roll a fegyon mert 19-20as roll van rajta igy nem 300-300at ad hanem csak 300-280at.de nem erdekel mert mar 30 divine-t radobtam es az istenert se adja a perfect rollt. XD kb. ezert ilyen op a kari.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #25965 üzenetére
A normal verzioju cyclon valtozatodat mar nagyon kevesnek erzem bossokon. Gondolok itt guardionokra, meg fel is pofozott tegnap elott aw 5 sirus. Egyedul poacheres ring, meg neckrol hianyzik az enchant.
Szerk.: annyi, hogy unshattered will pajzsot vettem.
Elozo ligaban fele ennyire tankos karival mentem de azzal nem kaptam ennyi pofont aw 8as sirustol. Nem tudom mi volt.Elvileg az a storm brand build 1 hitel mindent. Barcsak esne egy mirror, mar megerdemelnem ennyi jatek utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Steam topic
- Dune: Awakening
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged