- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #26699 üzenetére
Oh f*ck, vettem egy Kongorral azonos sebzésű, de kiegyensúlyozottabb és egy picit lassabb mace-t és rögtön kiderült, mi a gond. A lassabb animációnál prímán látszott, amit eddig nem vettem észre, hogy a nagyobb pakkok rendszeresen stunolnak. Ez 4,2k life mellett nem csoda, még a 7 EC mellett sem. Így aztán vagy nem ütök, vagy kimarad a warcry cast és rendszeresen ott állok letolt gatyával, csak a base sebzéssel.Azt hiszem, egy pár mapot még megyek ezzel, de amíg nem szerzek újabb regret orbokat, addig nem erőltetem a dolgot. Utána adok neki még egy esélyt, mert a potenciál megvan benne, csak erősen át kell variálnom.Vissza az egész, ki van rakva az unweavering stance. Akkor viszont mit láthatok, ami olyan, mint ha megakasztaná a támadásomat? Lendíti a bunkót, de nem csap le, hanem megtorpan.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #26696 üzenetére
Köszi, de 4L fegyvert tudok csinálni, van a ládámban, majd megnézem, mire jutok vele. Lehet, hogy tényleg a nagy szórás a gond, ráadásul az ele overload ki sincs rakva, így meg végképp nincs sok értelme...
Én csak két warcryt használok (seismic és enduring), azzal elvben nem lenne akkora gond (movement skill szokás szerint nincs, csak a trialoknál), de közelharcnál a HP-m kevés, azon még dolgoznom kell - csak a meghalogatások most már kezdenek túl sok xp-be kerülni.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #26651 üzenetére
Ha valaki nem akarja elolvasni a teljes posztot: a már meglévő, gagyibb medium és large cluster jewelek szimplán becserélhetők lesznek vendornál az új, több foglalatot és/vagy több notable passzívot adó verziókra. Automatikusan viszont semmi nem változik majd rajtuk, a nagy nehezen beszerzett jó darabok nem vesznek el.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #26614 üzenetére
és hogy működik? bemegyek valami területre, felszedem a magokat, bemegyek a kertembe és azt írja 8 vivid lifeforce kell neki. Ha rányomok, leszívja és megnyugszik, de magától nem csinál semmit.
Igen, egyszer láttam én is 5 linket, és azt hittem innentől kezdve mindig lesz, de nem. (Persze akkor még 4 linkes tárgyaim se voltak, nemhogy 5 link... ) A többit viszont nem láttam. Ez függ egyébként valamitől? Mondjuk, több ugyanolyan magot vetek el? mert én csak az Auto gombbal ledobatom ami van, aztán had szóljon
(erről jut eszembe, valami rendes elrendezés már nem ártana a kertnek, lehet én is megnézem azt a layout-ot
)
Ez az adott szintig dobható unique dolog nem tudom hogy működik. Én úgy tudtam / gondoltam, hogy ha X-edik szintű vagyok (és még nem végeztem Act 10-el) akkor csak az adott szintig eshet bárhonnan unique. Ehhez képest, találtam egy unique strongbox-ot, valamikor Act 4 környékén, amiből esett egy level 59-en felvehető unqiue páncél.
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #26608 üzenetére
Hogyan? Van rajta egy gomb, ami alapból piros X, arra rányomok, lesz zöld pipa. Elvetettem a T2-es magot és írta, hogy kell neki 8 lifeforce Vivid-ből. Jól van, vigyed, mondtam én. De nem, amíg rá nyom nyomtam egy - közben megjelent - másik gombra.
Van Tabula ilyen növénykraftban? Ha ezt előbb tudom, jobban ráállok a kertészkedésre, én csak mentem mint a mérgezett egér és néha betértem megnézni mit dobott. De nekem csak színeket meg attack dolgokat akart csinálni kis sunyi
-
freddirty
senior tag
válasz
sirdond #26600 üzenetére
Szerintem a mostani liga nagyon megosztó. Van akinek nagyon bejön, van akinek nem
Részemről casual-nak számítok a kb. 100 órányi ligánkénti játékidőmmel.
Ebbe nem nagyon fér bele mondjuk ugyanannak a mapnak napi 5-8 órás farmolása. Átfutok az actokon egy ígéretes és a liga kontent(!) szempontjából jó builddel, utána pedig szintezek lassan, és kereskedve szedem össze a nagyjából minmax buildre valót 93-97 lvl-en végezve.
Ehhez fontos, hogy a liga kontent érdekes legyen, kis pluszt adjon a mappoláshoz, különben abbahagyom.
Ez történt most is, tegnaptól standardon szöszölök. Az okok számomra:
- Alig tudtam pár T2 magot növeszteni. Rövid fejszámolás után rájöttem, hogy vagy unalmas quarry farmmal T1 magok ezreit kell begyűjtenem a magtárba, ha haladni akarok a befektetett időhöz képest. Ez számomra megöli a játékot. Nem vagyok az aki fut 500 burial chambert zsinórban.
- Nagyon messzinek tűnik a T3-T4 craftok használata (akár lehetetlen ezzel a mag droprate-el) és nagyon esetleges jó lesz-e vagy sem. Ergo számomra az endgame kontent zárva van.
- Nem rakható el a craft. Ott és azonnal kell elhasználni a currencyvel szemben.
- Nincs a mapokon semmi a standardhoz képest. Csak a magokat kell a magtárba vmikor bedobni és kész. Nincs játékelem mapon, csak az előző ligák minigamejei.
- Amíg lvl75-ön abba nem hagytam, semmi hozzáadott értéke nem volt a kertnek. Talán egy 4 link. Minden ment abból amit találtam, vagy tradeltem. Biztos van olyan akinek sikerült tabulát craftolnia, nekem nem adta be. De esett (régi ligaelemből!) olyan cucc ami elment 50 chaosért és meglett a tabula.
- A VD Necro amit toltam fire caster. Na olyan mag 100-ból ha egy. De lightningos mag számolatlan volt. Hát thx.Maga a craft, az ssf barát mechanikák támogatása, a gondolkozás iránya pöpec, de ez a megvalósítás túl nehézkes és lassú annak aki nem tol bele sok-sok időt.
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #26592 üzenetére
Nem mondom hogy kog-nak 100%-ban igaza van de azert megertem.sosem voltam ennek a szöszölesnek a hive, es pedig ha nem szöszölgetek vele akkor en azzal a bossal sose fogok talalkozni, ergo a liga lenyege kimarad.ez most csak a lassu jatekosoknak, a craftereknek meg az ssf playereknek jo kb...nekem az arpg azt jelenti hogy grindelek a mapokon, x mobot legyilkolok többmillioszor ha kell hogy jo gearem legyen.nem mondomhogy szar a liga mert dolgoztak vele es latszik hogy ök se akarjak ezt a "minnel gyorsabb vagy annal kifizetödöbb" dolgot folytatni de ez meg azokkal kib*szas akik meg pont ezt szeretik.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #26536 üzenetére
Pontosan így vagyok én is. Igen, lassabb a haladás, de a legkevésbé sem zavar. A gyakorlatban a liga utolsó hónapjára már csak azok maradtak, akik valami eszement maxolós karaktert akartak csinálni, meddig lehet felhúzni alapon. A többiek nagyjából kifarmoltak, megvettek, kipróbáltak mindent, amit akartak, kiszálltak. vagyis igazából semmi tényleges értelme nincs a vágtatásnak, ha nem a hamarabb legyen elege belőle a cél.
nekem ez a minden porrá ég egy fél képernyőn nagyon tetszik, meg chieftainem amúgy sem volt soha, egyelőre maradok ennél. Aztán majd legfeljebb ha nem jön be, akkor átalakítom. pedig még csak most lesz meg a FoW.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #26464 üzenetére
Ez így egy SSF kánaánnak néz ki, de még trade karakternél is irgalmatlanul megdobja a lehetőségeket. Azt meg igazából fel sem tudom mérni, hogy high end rare cuccoknál több körben mit lehet kihozni majd, de gyanítom, hogy olyan OP dolgok jönnek majd ki belőle, amiket csak lesni fogunk.
Persze T3 magok nyilván nem esnek majd minden harvest körből, de az eddigiek alapján egyszerűen nem fogja megérni skippelni a kertészkedést és csak eladogatni a magokat.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #26452 üzenetére
Énis igy voltam hogy elég rögös most ez az egész 2H mizeria , és olyan felemás érzésem is van mint anno az állitólagos bow liganál 😅majd egy két hét múlva lesznek jobb fejlemények és eredmények addig megyek a bevàlt setupommal ami erre a ligára szerintem pont perfect
mint Metába volt , nincs idő korlát a mobokra szal nyugodtan lehet hantelni és nem kell zoomzoomolni..
Amúgy DW valszeg még mindig jobban megérős a block és as végett eleve mint 2H , valszeg lesznek mèg korrekcíók gondolom ahogy majd nézik a buildeket stb.. -
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #26445 üzenetére
Ne kötekedj már.
Az ember itt folyamatosan frissiti a buildeket, hátha pár embert érdekel, te meg belekötsz.
Egy kis szövegértéssel azért az értelmesebb olvasó rájön, hogy nem teljesen új build (ott van, hogy delirium gear), de ez már abszolút részletkérdés. Teljesen kezdő nem fog egy PoB linkből buildet épiteni, magad se gondoltad komolyan.
Igen, ott van a Herald of Purity is megemlitve, a többi skill gemről vagy a unique itemekről, amik érintik a buildet meg nem láttam változást a Patch Notesban. Ami nem azt jelenti, hogy 100%, hogy nem lesz, azért van ott, hogy kb.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #26440 üzenetére
Sehol sem irtam, hogy ez ligakezdő build.
Tessék, ligakezdőnek itt a jó öreg 3.11-es non-crit FB gladiator.
Itemeknél nem láttam, hogy bármi változás lenne, egyedül a Perseverance fog 50%-al több incr dmgt adni, mint eddig. Skilleknél meg a Herald of Puritynél lesz változás, de azzal együtt is összehozható a kb 3m DPS, amivel bőven el lehet menni T16-ig is.
A One With Nothing árát meg majd meglátjuk.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #26423 üzenetére
Huh hat elsore erdekes valtozasok a base two hand weponoknal , plusz lab enchantok is megvarialtak 🤔 Elesbe kiderul majd , azert a uniq cuccoknak jol visszavettek a gyeplojet elsore , na meg amit neztem hogy a Gs es Eq added phys dmg kiveve , es inkabb more dmg van haat 🤔meglassuk majd
Azert a DW kariknak is benerfeltek azzal a - Dmgel
Egyebkent a meleevel tenyleg sokat szarakodnak , mig a self es egyeb castosok meg vigan rohangalnak , lehet Chrisnek spell fetise van energy shieldel -
sirdond
őstag
válasz
sirdond #26420 üzenetére
Átfutottam a Cluster jewel változásokat is: Nem tetszik, itt kb szétnerfeltek mindent.
Pont az volt a jó, hogy volt egy csomó használható és érdekes notable, amiket a build-edhez tudtál igazítani, vagy kiegészíteni néhány extra utility-vel (+aoe, maim, intimidate, ilyesmi...). Most kb maradt egynéhány, amit kb érdemes megfontolni, mert a jewek több,mint fele kuka. Nem örülök, hogy így oldották meg a stack-elésből adódó gondokat.
(hozzáteszem, hogy a fa változásból még mindig nem láttam semmit)
-
sirdond
őstag
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #26420 üzenetére
Elsőre:
- szerintem nincsenek órási nerfelések, mármint azon kívül,amit eddig is tudni lehetett. (bár a skilltree változásait nem néztem át, főleg úgy,hogy nincs jelölve mi változott)
- Warcry kötelező lesz minden melee buildben? elég OP-nak néznek ki
- +5 és +10 max rage notables
- Berseker még durvábbnak tűnik dmg téren, mint eddig volt
- "Elreon's Unholy Relics and Sentinel minions now die when Elreon is defeated." végre -
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #26412 üzenetére
Én egy picit azért még reménykedek abban, hogy lehet majd használható stunnert csinálni. Az intimidaiting cry warcry dupla sebzése erősen besegíthet a stun treshold megugrásában és ha érdemben igaz lesz, amit a life leachről írtak (hogy könnyebb lesz kimaxolni és felturbózni), akkor egy slayer stunner még működhet is.
Illetve ott van a seismic cry is, aminél az "interrupt" - talán, majd kiderül - mintha egy micro-stun lenne. Nem bénítja le az ellenfelet, de megszakítja, amit csinál. Kérdés, hogy ez mennyire működik majd a kemény bossok előre jelzett támadásainál. Azoknak általában van egy kb. 1 másodperces felvezető animációja. Ha ez az interrupt úgy működik, hogy megszakítja azt (ez szerintem irgalmatlanul bugos lenne a korábbi hasonló példák alapján) vagy újra neki kell kezdenie, akkor ez már elvisz a 4s-ből legalább kettőt.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #26406 üzenetére
A stun részre voltam kíváncsi, mert régi kellemes emlék Nordic stunner buildje az ősidőkből.
Hááát... hiába dícsérik, hogy mennyivel hatékonyabb lett most a 2H buffokkal, a bossok 2s (sőt, a legnehezebbeknél 4s) stun immunitása mellett ez első ránézésre túró. A reszlit eddig is bármilyen builddel el lehetett intézni, de a bossok 4s alatt vígan kinyírnak. A stunner buildeknek soha nem a kiugróan nagy sebzés volt a jellemzőjük, hanem a stabilan hozott stun treshold dmg és védelemben sem a fickós elugrálás, hanem a facetank, hogy biztosan stunolhass.
Azért megvárom majd a kezdeteket, hátha össze tudnak hozni majd belőle valami kezdő buildet, ami tovább ésszerű határok között endgame-ig fejleszthető.
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #26399 üzenetére
Hat most mar igazan lehetne nagyobb szerencsem,ez a liga az elejen nem kenyeztetett.tenyleg jo lenne mar valami exploitba vagy belenyulni (persze csak ugy hogy nem bannolnak erte
. ) vagy egy uj unique kombot felfedezni ami bitang op es mikor meg senki nem tud rola akkor felvasarolni csomot alacsony aron aztan tovabb adni öket. ilyen fajta szerencsem lehetne.
am meg a start estejen nem leszek mert ejszakas vagyok a heten.
de mar most erzem hogy faj a torkom, khm khm
Am a baj az ezzel az mtx nyeremennyel hogy a set mar megvan.igaz a szarny nincs szoval annak örülnek.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #26399 üzenetére
Én mrkog-ra szavazok, de ő nem fogja elárulni senkinek, csak fél év múlva.
m.lala: Oké, igy tényleg nincs messze, ha az egész skrill tree abba az irányba tolódik el.PoB szerint megéri, de, hogy őszinte legyek én máig nem tudom, hogyan működik a shock, főleg, ha nincs light dmg. Starforge-nál sokkolsz a physicallal is, de egyéb esetben nem tudom...
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #26376 üzenetére
Lesznek itt érdekes trade-in megoldások craftolás címén. Nagyon jó, minden olyan megoldást díjazok, aminél a nekem fölösleges, de csak kínkeservesen tradelhető dolgokból valami használhatót lehet csinálni. Most már csak azt remélem, hogy végre a chromatic orbot is be lehet majd cserélni valami másra, lassanként 10k lesz belőle standardon...
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #26369 üzenetére
DEEE a Delirium milyne jo volt mar meg zooomzoom loot explosion es exalt hegyek most meg kerteszkedni kell milyenmaar
Redditen nem latod milyen rantok mennek?
Jokat rotyogok meloba hogy akik szet abuzoltak a heraldot meg delirium farmoltak most nemlesz olyan konnyen jott penze..
-
Badlof2k
senior tag
-
-
Badlof2k
senior tag
-
freddirty
senior tag
válasz
sirdond #26243 üzenetére
Alapvetően nem a loot mennyiségével van gond, hanem a túlzásba vitt lootfajtákkal. Az évek során a sok liga alatt a sokfajta currency és fragment számossága már annyira durva, hogy nem fér el egy currency tabba. Van még mellé, delve tab, fragment tab, map tab, etc...
Nekem semmi gondom azzal ha fizetni kell a kböző tabokért, elvégre meg kell élniük valamiből. Jöhetne akár több konkrét funkcióval bíró fizetős content ami a QOL-t célozza. /Enélkül is fizetek nekik valamennyit ligánként ha tetszik a content. Ha meg nem akkor nem- fair/
Nem annyira kóser az sem, hogy egy 3rd party lootfilter összeállító alkalmazás teszi egyáltalán játszhatóvá a játékot, anélkül eléggé meg lennének feküdve a játékosok.
Szóval egy fizetős QOL porszívó (ugyeugye diabloból kéne megint csenni ezt az ötletet) ami felszedi a currency lootot - kivéve a viselhető cuccost - szép lenne. Meg mondjuk még egy fizetős átmeneti tároló ahová a porszívó pet eltárolja a sok szart, majd később egy gombnyomásra a ládánál átkerül a megfelelő tabba automatikusan.
A trade-ről meg ne is beszéljünk mert ahhoz képest, hogy ez egy megtűrt funkció, elég sokan csak így játszák a jáétékot...Minimum egy currency change vendor kéne.
De persze van más megoldás is. Ki kell irtani a sok league specific lootot. Helyükre pl számlálót, egyedi xp bart, stb. tenni. Pl ha a delve-ben elértél egy bizonyos szintet akkor basic currency-ért cserébe egy delve crafting modulban a delve szintednek megfelelően fossil craftingolhatsz. így csökken a league specific cuccok sokszínűsége, egyszerűsödik a játékmenet, és felértékelődik a hagyományos currency. -
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #26243 üzenetére
Nem fogsz szeretni, de már eddig se birtál, szóval..
Tény, hogy a köd nem illeszkedik olyan jól a játékmenetbe, mint mondjuk a meta, vannak mapok ahol alapból lehetetlen eljutni a bossig, vagy csak úgy, hogy közben a map felét hanyagolni kell. Normál mapon meg tényleg két lehetőség van: vagy rohansz ész nélkül, majd visszamész lootot szedni, vagy szeded a lootot közben, de akkor valószinűleg nem érsz el a bossig. Én előbbit tolom, de igazából a probléma megoldható azzal, ha dobsz minden mapra egy delirium orbot. A loot mennyisége meg nekem kifejezetten tetszik, feltoltam neversink uber strictre, és kész. Mindenből sok van, szóval az árak alacsonyak, de mindenből több is esik, összességében meg nem volt eddig jövedelmezőbb ligám. Egy OP buildhez meg most is mélyen bele kell nyúlni a currency tabba, mert 80-100ex alatt nem úszod meg, de az aura guardian lehet ennek a duplája is.
Abban viszont egyetértünk, hogy a pet-porszivó, vagy valamilyen más megoldás, nem lenne rossz. -
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #26229 üzenetére
Redditen lattam pont
elvileg a chinise clientet mas develop team is fejleszti mint az alapot , es a plusszok igy vannak benne , csak a frissiteseket emelik at a tobbit ok raktak bele , mondjuk a betu tipus fura volt , meg Raiznek igaza volt hogy megha nemis tokeletes a guide de azert kezdoknek eleg jo az ingame tutorialall szembe , mondjuk azok rohogtem amikor beszolt GGG wake the fuck up seroiusly 😂😂
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #26229 üzenetére
Jaja emlekszem.hat igen, kinaiaknal ez varhato volt.ott a jatek olyan szinten mas hogy az beszaras...neztem en is a napokban raiz kiakadasait streameles közben.
azt kell mondjam igaza van.raferne a jatekra nemi csiszolas, talan majd a poe2.0 elhozza ezeket.
de persze nem az ilyen penzert megvasarolhato elönyöket kene eröltetni mert az nagyon nem tenne jot a game-nek.
Drenadar: sok ember aki elöször bowozik vagy nem elöször de nem is sürün tol bow buildeket az panaszkodik a tulelesre.mindenkinek azt mondom, hogy dps = defense.ergo bowoskent sose leszel atom tankos, hanem olyan burst dpsnek kell hogy legyen amivel a monsztak nem tudnak visszaütni.mapozas ugy kell hogy kinezzen hogy mesz benyomsz minden flaskat ami dps/vedelmet ad, lösz-lerobban minden, mesz tovabb.bossoknal szintugy, csak ott nem tudod tartani a tavolsagot mert a point blank miatt közel kell menned.ott is ugyanezt csinalod, flaskak be es adj a rohadeknak.
ha meg vmi nem hal le egyböl akkor keszülnöd kell arra hogy elugrassz elöle, ergo jo reflex es pozicionalas kell.nem kell armor meg ilyenek csak sok eva-dodge es life.viszont life nem nagyon szokott lenni a bowoskent szoval mint mondtam dps kell.viszont ebben a ligaban a bowosok nem nagyon vannak elkenyeztetve.elegge erös a content, nem biztos hogy bow kari a legjobb.esetleg egy dotos kari ami bow-val megy meg jo lehet mert azokat lehet tankira csinalni de az mar egy masik jatekstilus.
-
Pitymaszter
tag
válasz
sirdond #26000 üzenetére
A chestek "szinzéséről" kérdezett m.lala én csak felvettettem hogy van ilyen opciós is.
"(Fated connections: 2,7ex, 1500 fusing: ~2,6ex)" egy szóval se említettem ezeket a dolgokat nem is értem miről beszélsz.
Amúgy ha meg 4 off color kell neki a kiszemelt chestre akkor annyira nem nagy költség 6 socketet megcsinálni színnel. (az 5 és 6 na az már elég költséges)Ha meg van a 6 socket akkor mint mindenki más nyomja rá a fusingot és hátha szerencséje lesz és beadja a 6L-t.
De amúgy igazad van nem egy kezdőnek való tanács volt. Ebben elnézést kérek.@m.lala:
Szerk: TrollBalint nagyon szépen összefoglalta a kérdéseidre a választ az övét vedd alapul.
Craft brench: Igen az az asztal. Ott meg is tudod nézni vagy keresőbe beirni amit keresel és hol tudod feloldani a craft receptet.
Delvében megtalálod a craft receptet akkor feloldod azt a craft brenchben és onnantól használni tudod.Implicit mod: igen az helm, boots és gloves echant-ok is implicitnek számítanak.
A gloves és a boots enchantoknál még annyira nem vészes a dolog, de a helmnél azért 500+ echantból kimákolni a megfelelőt/keresett enchantot..... Szívatós dolog...Watchstone: Mapozáshoz érve találkozol az elderslayerekkel amikor megölöd őket akkor Ők dobnak watchstone-kat (van piros, kék, zöld, sárga) és ezekből összen 32db van. A watchstonokat a mapon be kell raknod a citadelekbe és az a régió mapjainak Tier-jét nővel/változtatja meg.
Alap fehér item erre rá nyomod Orb of Transmutation-t akkor igaz hogy kék lesz de csak két tulajdonság lehet kék itemeken ha rányomod a regal-t akkor rare lesz az item és megkapja a 3. tujadonsását (amúgy mi affixoknak hívjuk és két fajta van Prefix és Suffix, aALT gomb lenyomásával meg is tudod nézni hogy mi milyen típusú) Egy rare itemen 3 prefix és 3 suffix tulajdonság lehet azaz összesen 6db.
Influanced item: Ha megnézed az előző hozzászolásomnál ott az első képen a chestemet vizuálisan is másképp néz ki az item mint a sima (ilyen aranylós zöldes a páncél) és még arról lehet meg ismerni hogy fent jobb és baloldalon vannak jelek (az enyémnél van zöld valami bal oldalt és egy sárga madár alak jobb oldalt, mondjuk de ez már dupla influanced item de ebbe most nem menjünk bele) Ezek az itemekre lehet bizonyos eséllyel spéci tulajdonságokat rollolni/craftolni némi (nagy!) szerencsével. Vagy amire éppen szükséges a builded számára.
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #25897 üzenetére
Hala a jo egnek hogy nem kezdtem el a buildet.le akartam szerelni a mindentvivö hieromat csak hogy kiprobaljam de vegül nem tettem.
anno ugyanez volt a volatile dead encsaval mikor bejött.megvettem jo dragan aztan bejelentettek hogy nerfelik...örültem.amugy szerintem is jo lesz meg csak nem annyira mint eddig.lehet venni kene par jewelt amig olcsoak aztan meglatjuki lesz.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #25902 üzenetére
Hat nem nagyon nezegettem redditet meg official kommenteket szal nekem elegge kimaradt , plusz streamereket se
Ertem a nerfet mer ja ez eleg broken onmagaban , masreszt ez megint rosszul veszi ki magat mer sokan azon haborogtak hogy mondanak A-t erre B-t csinaljak erted , engem nem erint , vagyha erinte is , ezegy fer lepes sok mas buildel szemben 🤷🏻♂️ Bar ahogy olvastam igyse lesz annyira rossz elementalist meg profital belole boven , a guardian nem lesz mostmar szuper op
Btw kezdtem egy unarmed infernal blowt megtetszet nagyon amikor buildeket kerestem , elso a burning allow chiftain volt se ugh a 6link xophs bow ara huzos jelenleg , ezmeg eleg eleg cheap majd meglatjuk hogy milyen lesz 😁 -
tiborv
aktív tag
válasz
sirdond #25892 üzenetére
hmm, ertem koszi. igazabol azert gondolkodtam valami melee juggban mert ez kiesett es erre mar emlekeztem hogy korabban epultek buildek illetve csak biztosabbnak ereznek egy juggernautot mint egy sciont. (nyilvan build fuggo de ami meginkabb az a cucc, lifeot meg regent meg konnyebb marauderra osszepakolni)
Az is jo lenne ha mapokon t3-4-5-6 korulig el tudnek jutni, ott mar nyilvan esne is hasznalhato cucc/regret amivel atstatolhatom magam de azert nem torolnek 100 statpontot a treerol.
-
tiborv
aktív tag
válasz
sirdond #25890 üzenetére
Hmm, az 1k str igy elsore kicsit soknak tunik "alap"-nak
Tehat akkor leech/crit/conv ele damagera ugyanugy mukodik minden szamolhatok ezekkel (mondjuk nyilvan elsosorban hc leven a leech erdekel).Az item meg van persze, ssfben eleg nehez lenne csak ugy 1 itemre epulo buildet tervezni
Hal istennek uniq farmra sikerult egy kis "sajat" method szerint kifarmolnom levelingre eleg sok dolgot es kozben esett ez is. Meg persze mas meleenek valo, holott arc-bl sciont kezdtem...
igy jott az otlet hogy amig van lehetosegem (nem halok ra) gemekkel is ellatni valami masik kasztot addig belevagok.
(Meg persze hajt a tudat, hogy xboxon annyira ergya a ladder hogy tok jo latni mennyire elol vagyok valamelyik nem slager kaszttal. lvl49-en vezetem a laddert scionnal is)
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #25747 üzenetére
A következő (mai) patchben viszont fogják, legalábbis a Delirium reward - t. Kevesebbszer fog előfordulni a páncél, trinket, fegyver, general reward, plusz, ahogy haladsz mélyebbre megjelenik egy második ill. még mélyebben egy harmadik reward számláló is, ezek mindig különbözni fognak egymástól, és párhuzamosan töltődnek. Mivel később jelennek meg, így lesz köztük értékbeni különbség. Amikor az egyik 3-as,a másik 2-es, vagy 1-es.
A végén pedig lehet választani melyiket kéred. Ha jól értettem a patch - et. -
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #25723 üzenetére
Tibee .: Meg nem , sarga volt a legmagyobb T9 amit mentem , eleg nehezen jonnek a mappok ,tegnap csak fehereket toltam T5ig hogy meglegyen a bonus
Minerrel ha jol emlekszem az van neked , azert nem nehez murderlni , valamelyik ligaba csinaltam , nem igazan szerettem mer baromi hamar meghalt hiaba volt dodge block stb
De ugylatszik piroson mar nemfogok tudni tesztelni milyen a dolog mire oda erek mar patchelve lesznek a dolgok 🤷🏻♂️Csak azert meg nem dobok ki penzt.
Balint.: Mindegyik dropbol jott , hetvegen esett ketto , es tegnap meg kedden 1-1 abbol vasaroltam ami kelett , meg par chaos elment meg kozepes gearre meg beast craftra
es meg van hova fejlesztenem azert , bar az nemis annyira dmg inkabb defensive bonus lenne mind, bar de vegulis meg vanegy nagyobb upgradem ami jo lenne vagy ha azt nezem ketto es az dmgel is jarna rendesen
Lehet majd probalok egyedul gondolkoztam hogy lehet majd csinalok valami meleet vagy spellcaster ez az archmages cucc jonak tunik nagyon .
Sirdond.: Haha , skelliket a foldbe tiportak , zombikat vissza vettek, Holy Relicet is nerfeltek mar picit , Bone Barrier kuka 🤷🏻♂️ Most igy ugy spectrekkel es cluster jewellel azt mondom igy par nap jatek utan hogy azert nem ultra OP de nemis dongoltek a foldbe annyira mint anno a slayert , plusz azert a clusterekkel eleg szepen lehet offsetelni a skellik hianyat chaos minionokkal , eddig legalabbis nemvolt gondom mint tegnap irtam is chaten . A lvling az remalom volt kb act5ig , amig Slave Drivereket megnem szerzed azok sokat lenditenek a dolgon aztan elso mappig amikor mar tudsz fragmentelni vagy Varenia vagy h hivjak a reedemeres coldos elderslayer csajt ,Redemption Sentryt szerzed be vagy Vaal Fanatic chaos verzios vaal side areabol , ezek szerintem jobbak amig farmolsz es nem szerzel meg key itemeket legalabbis ami szamomra key volt , igaz meg nem valtottam vissza a Sentrykre( kozbe eszembe jutott tegnap neztem hogy HO megint elfelejtette a hullakat amit mondtam szal ujra bekell majd huznom hogy meg legyenek szal ezert se valtottam meg vissza) mer kell meg par chroma at szinezni megfelelore a chestet , ketszer at varialtam es benne volt majd 400ba
Szal egyenlore jovagyok , foleg hogy megvan a spectre jewel ami 50% eselyt ad nekik killnel hogy soul eatert kapnak, brutalmod megtolja a casting speedjuket .Ja es kise vagyok jewelezve rendesen
Szal lehet lesznek meg nerfek , remelem nem de majd akkor adaptalodok megint
Egyenlore ez a chaos vonal nagyon jonak tunik. Ha egyszer elerek Sirushoz A8on majd kiderul . Btw teny vagy 10+ szintel magasabb is vagyok mint ami mappokat megyek szal ezert is az alap mobok gondolom eleg tehetetlenek plusz a chaos dmg valami brutal szinte alig van ami resistel ra de azt kb leveszi egy Despair vurse es maris vurnable
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #25637 üzenetére
Nálam talán egy picit érezni, hogy valami nem oké, de abszolút nem zavaró. Ha nem figyelek, észre se veszem. Melyik szerver? Én a Frankfurton vagyok.
Nem tettél fel véletlen, valami windows updatet? Az tudom, hogy neked nagyon be tud(na) zavarni
Amúgy reggel írták, hogy volt (talán még van is) DDOS támadás néhány szerverük ellen, de akarnak újakat csatasorba állítani.A grafikai update-k nekem is feltüntek (mondjuk a belly talaja, pont nem
)
-
persil
nagyúr
válasz
sirdond #25637 üzenetére
Lag =\= teljesitmeny.
Egyikrol a jatek(szerver) tehet, masikrol a geped. Persze feltetelezve, hogy az optimalizacioval nincs kulonosebb problema.
Ha lag-ra gondolsz, akkor valamilyen szinten termeszetes, mert ligakezdes is van, meg talan a wolcen miatt is tobben vannak fent, szoval nem lepodnek meg, ha kohognenek a szerverek.
Masoktol nem nagyon olvastam teljesitmenybeli problemat, szoval ha nalad azzal van gond, akkor elkepzelheto akar az is, hogy valami ujabb/csiszolt effekt nem tetszik a gepednek.
Szrk.: Ahogy BoneDragon is irja, elsokorben megneznem, hogy nincs e valami szotfveres utkozes, driver problema stb.
-
tocsek18
senior tag
válasz
sirdond #25605 üzenetére
simson családos elmebaj
https://www.twitch.tv/videos/566633809
05:18-tól"king Mathil"
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #25556 üzenetére
Én (most már szinte biztos) maradok az ED Tricksternél, ki is néztem a buildet (amit összeraktam egy PoB-ba, hogy ne kelljen mindig külön nézegetni / keresgetni, hogy a fejlődésnek ebbe a szakaszában hogy néz ki a fa)
Annyira nem láttam, hogy a rangereker tápolták volna, hogy feltétlen azzal akarjak kezdeni. -
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #25532 üzenetére
Ja, ok.
Don videójában láttam, hogy a PoB mutatja neki az "including impalet". Ez valami egyéni beállitás? Nálam ilyen nincs.
Egyébként nem rossz az elképzelése, 7,5 milla DPS kb 1k dex mellett. És még csak nem is crites a build. Lesznek itt még durva dolgok ezzel a Hollow Palm-al, ha belemerülnek.
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #25497 üzenetére
Ah ertem koszi a reszletezest 🤔 Igymar jobban ertem , hat remelem a Bound fossilos craft engem nem erint 🙏
Alva olyan felemas , de most delvet mer nyirtak ki ennyire ? Influenced cucc nem esett olyan mertekben hogy lehessen craftolni bar most ahogy valtoztattak lehet jobb lesz majd a helyzet 🤷🏻♂️Kiderult majd..
Force alatt meg ezt a total nerfhammerelest amit a necro kap ^^ Eloszor a spectreket olik le, most a zombikat skelliket veszik vissza plusz a Holy Relic nova cdje az 0.3 lett 0.25 helyett , igazabol ilyen harom ligas nerfet kb az MS kapott csk
Ja Animated Weapont is jol megnyestek ..
Nyilvan lehet tul reagalom
Mert teny a kedvencem volt lett annyira jo volt a sustain es cheap invest a buildbe magas life pool , es , es a dmg is korrekt
DE ! majd meglassuk milyen lesz minden esetre felhuzom majd aztan kiderul
Bar a cluster jewelekkel se nagyon offseteltek ki a nerfet szal nem csoda .. Ahogy neztem nagyon selfcaster/melee iranyba toltak el megint a summoner miatt , nyomta a szemuket vagy nemtom
Minden esetre a hypeom a ligara felere esett , mtx fele meg atment -100%ba
Ha PoB esetleg lefrissul akkor majd jobb kepem lesz egy kicsivel igy elso blikkre azt mondom aza 40%os vissza eses inkabb 50-60% ( :
Brunhilde a curse on hit kizarolagos Ring mod lesz csak kiveve ha corrupot implicitbe szerzed meg..
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #25493 üzenetére
Azt irja aprox 40% a skelleken, -1 maximum zombi a gembol ugyanez igaz a skellire , feeding frenzi nem ad dmg bonust de Ast es Ms marad , spirit offering nem ad X% max life as es ha jol ertelmeztem 🤔 Hat megkell neznem majd gyakorlatba mit er majd , egyebkent igyis nagyon apritottak szal nem csoda hogy lenerfeltek 🙄
Mondjuk a Bone Barrier nerfet sajnalom. legjobban a plusz ele res /minion baromi jovolt igy siman lehetett chaos rest is ossze szedni , most meg .. kicsit joval nehezebb lesz.Ha jol latom fossil craft engem nem erint amit en craftolnek fegyora ,legalabbis amit eddig olvastam bar nem ertem ezt a valtoztatasukat .
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #25480 üzenetére
Addig van egy sima ice shot rangerem, ami pont ugyan olyan középszar mint bármikor korábban.
Ha összejön a lóvé akkor regret. De szándékosan nem 13 notablet írtam le, csak 3-at amik ráadásul ugyan olyan típusúak. A fát próbálom modulárisan összerakni. Felírtam 5 life/ sustain dolgot amik jól jönnének az új kövekből, de addig megvan az a rész ameddig elmegyek az erre szánt pontokból hasonló mennyiségű lifeért. DMG kapcsán is ugyan ez a szisztéma. Megvan melyik részt kapcsolom le a fáról, ha jönnek a felírt cuccok. Egy Pathfinder egy bow-al T10ig lendületből elszalad, addig meg szerintem a leggyorsabb farmolók között van. A gondok utána szoktak elkezdődni és bízom benne ez majd segít ebben.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #25454 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ha nem lesz valamilyen determinisztikusság benne, akkor erre buildet építeni csak a napi 5-6 órát játszó hardkórok fognak. Egy-egy darabot el tudok képzelni, hogy az ember megpróbál spamolni, de az sem én leszek. Főleg nem large változatban.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
sirdond #25453 üzenetére
Oké. ez igy elsőre tényleg elég kemény. Legalább +5 passziv pont kellene azért. Minimum.
De igy kapásból, ami must have. Curse immunity. Atyagatyaaaa.Hex Breaker
8% increased Attack and Cast Speed while Channelling
Immune to Curses while ChannellingDeep Cuts
15% chance to Impale Enemies on Hit with Attacks
Impales you inflict last 1 additional Hit
Ez most +1 impalet is ad? Szóval ezzel már 6 lehet (Championnél meg 8)?Precise Focus
50% increased Critical Strike Chance while Channelling
+30% to Critical Strike Multiplier if you've been Channelling for at least 1 second
Precise Retaliation
80% increased Critical Strike Chance if you haven’t Blocked Recently
+40% to Critical Strike Multiplier if you have Blocked Recently
Brand skillekhez kettőt is találtam, ami +1-t ad, de sajna olyat nem raktak be, hogy hozzá lehessen csatolni még egyet single targethoz. Viszont azzal a +2-vel kegyetlen dolgokat csinálna mapokon.Confident Combatant
1% increased Damage per 1% Chance to Block Attack Damage
79% max blokknál azért már nem rossz. -
tibee77
őstag
válasz
sirdond #25437 üzenetére
Ne viccelj az evezred vetele volt szamomra.
am meg örömmel latom hogy el lett halasztva a sörözes.sajnos emiatt a kiralycsinalo nyavaja miatt elhalasztottuk a hazautat.majd legközelebb talan juliusban megyek.
Liga start nalam most eleg ligthos lesz, elsö harom napot tudom meghuzni utana meg melo...szoval most nem lesz meg 3 het alatt a 36 challenge meg exalthegyek.
de talan igy nem egek ki 1 honap alatt ugy mint most.ed-cont ligstarterem lesz igy nem is fog sok penz kelleni az endgame eljutasaig.esetleg megint miner csak most vmelyik uj wandos spelles cuccal.na majd meglatjuk a patchnotes utan.mas, van vkinek standarden maxos hillock-ja armor-t qualityzni?
-
TrollBalint
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged