-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramos_
tag
válasz
kristof123 #4633 üzenetére
mióta elindult a móka richtig hogy alig van időm játszani
most is melóba nézem a streameketazért csak elvergődtem merciless ledge-ig, baal lightning + vaal storm call buildel
geart farmolok minden resem 10 körül van
az mtx nagyon bejövős, 2 hét alatt lazán meglesz meló mellett is -
válasz
kristof123 #4635 üzenetére
Majd A4-ben találkozunk
-
Wildpath
tag
válasz
kristof123 #4635 üzenetére
2 X lehaltam aztán ragequiteltem
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4633 üzenetére
6pm CET, szal valószínű igen.
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #4588 üzenetére
majd csinálok csodálatos videót a buildről
lehet majd sírni megint
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4580 üzenetére
Inkább szopás... meg lehet csinálni, de nem olyan mint rég volt Kripp sztár discharge-os idejében. Azóta jó pár patchel megszivatták a buildet, ami miatt elég glasscannon kari lett. Bár tudom, téged ez nem zavar.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4576 üzenetére
Flame totem, valószínű duplatotemesként + fire trap, bár ötletem sincs a trap dex követelményét hogy oldom meg.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4563 üzenetére
Az 1 hó-sra nekem is valami új kellene...csak nem tudom mi.
-
0Li
senior tag
válasz
kristof123 #4563 üzenetére
Kiteszteled aztán csinálsz valami mást majd 4hónaposon, mert 1.4 biztos hoz majd sok változtatást
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #4558 üzenetére
Engemet már az első után is megütne a guta.
Az is igaz, hogy a tabula rasa-n kívül nincs is más 6 linkes cuccom da arra se merek vaal orbot küldeni.
Egy Eye of Chayula-t már sikerült tönkre tenni meg pár 20/20-as gem-et de ezek sehol sincsenek a két 6L-es Shavronne's-hoz
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #4552 üzenetére
Hogyan működik a Divination Distillate flaska? Azt tudom, hogy nem úgy mint a life, mana flaska. Mikor kell, érdemes, lehet használni? Van valami kikötés aura, life, mana szempontból?
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4548 üzenetére
az 1500 fuse-ból jött ki?
-
válasz
kristof123 #4548 üzenetére
szégyelld csak magad
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4542 üzenetére
A) Hogy a francba történhet ez meg, hogy eltűnik az inventoryjából a felszedett (sőt, a másodiknál a hordott cuccba berakott) item?
b) Nyilván csak én vagyok mániás, de mi a f*sznak kell egy hálózati kapcsolatra érzékeny játéknál nyolcvan egyéb biszbaszt futtatni a játék alatt?
-
Huszak
újonc
válasz
kristof123 #4509 üzenetére
Hali
Béta óta nem játszottam és kezdtem egy új karaktert ( a régi egy 28 as witch ) és kezdek megint bele lendülni csak nincs fönt egy magyar se akivel tudnék dumálni, partyzni, meg kérdésekkel zaklatni. Nincs valami magyar guild féle vagy legalább néhányotok nem adna karakter nevet ,hogy kérdezhessek? Nekem elég idegen ez a prohardver, lehet hozzászólást is bénán írok, válaszra nyomtam egy üzenet felet aztán kitudja...
-
Ramos_
tag
válasz
kristof123 #4507 üzenetére
"De van"
szíves elnézést akkor
rosszul emlékeztem -
válasz
kristof123 #4487 üzenetére
Elég jól tűrte akkor
-
válasz
kristof123 #4485 üzenetére
De miért rakta rá mikor tudta, hogy az szétbassza?
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #4321 üzenetére
Ezeknél számít az, hogy milyen az item level? Lehet egyaránt 63-as és 73-as item level-ből is shavronne?
-
válasz
kristof123 #4460 üzenetére
Az über hányas szintet jelent?
-
dave118
senior tag
válasz
kristof123 #4456 üzenetére
Sanszos ... bár inkább a netre gyanakszom.
-
nyic19
tag
válasz
kristof123 #4445 üzenetére
Build szerint amit néztem így van bekötve, Curse on hit(l4)-Portal-Varlords Mark mark(l5)- Vaal Haste(l20).
Most akkor ez hogy fog működni?:-) -
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4438 üzenetére
Mi nem érdekel BL ligába?
Félsz hogy elkenik a szádat a "kis puding" kék pakkok?
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #4441 üzenetére
Leszek!
Köszi!
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #4436 üzenetére
Lemaradtam! Nem készült róla video hogy offline is meg lehessen nézni? Esetleg kommentek, hogy mit hogyan kell csinálni(mire kell figyelni, milyen flaskák kellenek stb...) Pár angol videót néztem de gyenge angol tudásommal nem értek mindent.
-
Wildpath
tag
válasz
kristof123 #4436 üzenetére
ugyanezt bloodlines-on és
-
dave118
senior tag
válasz
kristof123 #4412 üzenetére
Megkérdezhetem milyen build?
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4412 üzenetére
azon még nem jártam, csak az alaprajz miatt tippeltem a Villát.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4409 üzenetére
Ez szép. Mi volt ez Villa boss vagy csak egy map box?
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #4409 üzenetére
Mázlista!
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4333 üzenetére
Tormenten most mondjuk 5 ex és nem 10, ami természetesen jobb, mint az egy - ha garantált lenne az eredmény. De amint te is írtad, ez csak egy lehetőség, egyáltalán nem biztos, a hat lehetőség egyike. Ötszörös ár az egyhatodnyi eséllyel szemben - mindenkinek az optimizmusán (és persze a lvl 20-as gem készletén) múlik, melyiket választja.
Ez megint a régi téma: aki tele van lvl80 feletti karakterekkel és sokat játszik, annak nem gond egy hét alatt felhúzni egy gemet s nem fáj neki ha elb*ssza. Akinek hetek alatt jön össze egy, az nyilván még jobban örül, ha sikerül és nagyobb veszteség, ha kap helyette egy lvl19-es corruptat.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4333 üzenetére
A rutinosak meg 2-3 gemet húznak egyszerre, hogy ne legyen gond a flipnél
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4331 üzenetére
Eladásra nevelésről volt szó eredetileg. Nyilván nem a saját, játszott karakterénél kezd el az ember 70-es szint környékén egy lvl1-es gemet használni, ott valóban több haszna van a +1 szintből, mint a plusz shockból.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4329 üzenetére
Most hallom először, hogy egy lightning-os karakternek a dupla (+10%) shock chance semmi pluszt nem jelent...
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4326 üzenetére
a PoEgoods-on q20-as Arc-ot árulók erről még biztosan nem hallottak...
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4282 üzenetére
Na de ha ő még nem jár ott, akkor hogy menjen magasabb instába? Nem ugorhat az A2 közepéből az A3 végére csak azért, mert szeretne. Az, hogy te, én vagy a római pápa hányas szinten veri le valamelyik bosst ebben az esetben érdektelen, mert a mostani szintje ettől csökkenni már nem fog.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4278 üzenetére
lvl 45-ön még nem tud mapra menni, még csak most verte le Merveil-t cruelen.
A 110 jewel szerintem is jó üzlet, kár, hogy a 6S még nem jelent semmit.
-
válasz
kristof123 #4278 üzenetére
ne aggódj összekapcsolni már a büdös életbe nem fogom tudni
-
Alendaar
tag
válasz
kristof123 #4268 üzenetére
Köszi, rendbe jött "magától".
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4248 üzenetére
Egy cloak of def, drillneck, 1ex eddig az értelmes loot
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4254 üzenetére
Tudom, hogy jó, csak kell rá quality. Anélkül szinte ütéstávolságra kell engedni mindenkit, ami a jelenleg 1200 körüli ES és 2000 körüli HP mellett nem vonz. Nyilván más cuccal, más passzívokkal, más minőségű gemekkel teljesen jó opció lehet. Ráadásul ha választani lehet, akkor én mindig, minden játékban inkább a távolról gyilkolászás mellett szavazok, erre az IS tökéletes.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4252 üzenetére
Köszi, nálam is van egy FP, de mivel alapvetően critre megyek, az IS teljesen jó. persze az is hozzá tartozik, hogy a FP-hez jó lenne legalább egy q15, és akkor egy GMP-vel (+added cold dmg+cold pen) megtoldva az is ütős lenne, de egyelőre elvagyok így is. Ezzel már amúgy is valószínűleg csak farmolgatni fogok, talán lvl70-72-ig, és utána templartól kezdek egy másik buildet, már jobb cuccal, magasabb mana regennel és több ES-sel.
-
Har_melin
addikt
válasz
Én szokás szerint lúzerkedek, kevés időm is van. Van egy lvl62 icespear witchem merci A/3 elején meg egy lvl32 iceshot rangerem normál A3 közepén.
A drop vegyes, esett eddig talán 4 chaos, 1 regal meg egy blessed és összesen 12 unique, ami szerintem elég tisztes, gyakorlatilag napi egy.
A Reverbeation rod viszont abszolút OP legalább is amíg valakinek még nincs Spell Echoja.
-
tocsek18
senior tag
válasz
act3 eleje XD sarn xp farm mint mindig még másfél szint xp kell
resek rottyon értelmes nem esettde build geil ultra
legnagyobb érték hm chaos orb jah nem esett még egy izé is regal na -
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4236 üzenetére
Egész jónak tűnik.
-
scar07
tag
válasz
kristof123 #4238 üzenetére
Orok halam nagy nagy koszi.
-
scar07
tag
válasz
kristof123 #4236 üzenetére
Koszi.
Es most az elso treet hasznalod vagy a crit es valtozatot?
En lightning coilt hasznaltam annak ertem a mukodeset es eleg jol birtam vele a nagyobb mapokat is.
A CoD hogy mukodik? Mar mint amit ad MoM annak a mukodesere gondolok. -
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4228 üzenetére
Még semennyi (654/53), csak lvl51 a kari, az AA-t is csak mercy a3-ban kaptam küldetésből. nagyon lowlevel cuccokkal megyek, inkább spájzolom a currency-t majd mapozáshoz. Ez a mostani fa, van még két el nem költött pontom, az megy a Quick recovery felé. Ha az a blokk is megvan, akkor indulok tovább a Doom Cast + Shadow blokk felé.
A stat alapján most 8%/s körül lehet a regen. ez ha jól számoltam, akkor +360%-ot jelent modban, ehhez fel tudok venni még kb. 100%-ot, azzal lesz 9,3. A mostani gear-ből jön 737 ES, vagyis a "normál" fejlődéssel is szerintem reális egy 2000-2200-as mana pool, de ahhoz még mindig legalább 14-15%-os regen kellene, a mostani majdnem duplája.
-
scar07
tag
válasz
kristof123 #4228 üzenetére
Kedves Kristof!!
Ha időd engedi összedobnál egy hasonló (#3156) kristof123) prezentációt?
Nagy segítség lenne a magamfajta hobbi playernek.
A mostani karid itemjei sokban eltérnek vagy ugyanazokat használod ezzel is?
Előre is köszi
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4226 üzenetére
Nagyon remélem! Most egy vegyes (armor+ES)-ben szaladgálok mert eddig ennek volt a legjobb ES értéke de persze ez is csak 360 körüli.
Ezért is kérdeztem korábban az AA mana upkeepet EB esetén, mert az eddig esett darabok olyan gyenge értékeket dobtak (pedig most már az alacsony ilvl-re sem kehet hivatkozni, ha jól emlékszem ilvl79 a legmagasabb korlát, annál több semmilyen rollhoz sem kell.)
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4219 üzenetére
1:50? Az durva. Azt gondolná az ember, hogy ahogy egyre többen jutnak map szintre, egyre több currency esik, inkább lefelé megy az ár. Bár igaz, hogy a liga indulása előtt standard-en is felment a cserearány, igazából szinte bármi másért könnyebb volt exa-t venni, mint chaos-ért.
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #4219 üzenetére
Nem kötöttem semmi üzletet, csak szeretném elcserélni egy jó 5L body armour-ra. (resist, life, mana stb.) addig meg használom.
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #4215 üzenetére
Nekem csak chaos-ok estek meg egy tabula rasa(bár az meg exalt értékű)
Tormenten elcsrélném a tabula-t valakivel egy jó 5L-es energy shield-es páncélra,
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4215 üzenetére
Nem tudod, mi most az árfolyama? Vicces, hogy sem exa, sem chaos nincs fent árral a poe goods-on. Tegnap vettem egy cipellőt a witchemnek 1c-ért, amit végül 16 alt-ért kaptam meg. Lehetett volna 2 fuse is, akkor viszont (ha jól láttam a trade posztokat) egy exa olyan 66-68 fuse lenne - jó drága.
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #4212 üzenetére
Tehát akkor ha jól értem:
Meg van a party abban van egy játékos akinél sok IIQ és IIR cucc van (ő a culler). A partyban mindenki felér dominushoz a saját instaban és akkor nyit egy portalt.Majd sorban mindenkinél kill dominus. -
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #4209 üzenetére
valami Lamektől vagy kitől
nagyon kukásak a cuccok remélem act3cruelben már nem lesz kék cuccom xD -
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4195 üzenetére
Nem vitattam, elég alaposan elmagyaráztad, hogyan csinálod. (Ha nem is hasonló hatékonysággal, de én is kipróbáltam.) A szarkazmust viszont nem szúrtam ki, bocs!
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4192 üzenetére
Ezt értem, de nem éppen te magyaráztad el, hogy 5 exa sem egy illuzórikus bevétel mondjuk egy hét alatt, ha már valaki mapozik és kereskedik? Persze, veszteség, de nem egy 20 exas dropot bukott. (Az 5c az 5L-ért tényleg heti akciós vétel volt annak, aki elvitte.)
-
0Li
senior tag
válasz
kristof123 #4192 üzenetére
Azt elég olcsón adtad.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #4177 üzenetére
Én a lustákra építek
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #4170 üzenetére
Ha pure dmg-re hajtasz, nem power charge-ra, akkor több cast speed kellene. Pl shadow 2 ene node-ja, meg egy life/es node beálldozásával, felveheted a Nimbless-t, ami plusz 12% csat speed, abból többet fogsz profitálni.
-
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #4163 üzenetére
Erre senki?
-
Amonthor
tag
válasz
kristof123 #4140 üzenetére
Mondjuk, az elején kb. mindegyik "szenvedés". De konkrétan mennyire az elején?
Fogalmam sincs, hogy mivel induljak. Mindenki előre tervezett már vagy 2-4 buildet tuti,én meg itt heréskedek. -
Ramos_
tag
válasz
kristof123 #4113 üzenetére
ezt írtam
"és az inc dur-nál ami a csövön kifér"úgy értettem hogy mehet 20% lvl 20 akár 21 is ha az tetszik
-
Wildpath
tag
válasz
kristof123 #4113 üzenetére
igen lehet, én kisérleteztem anno hogy cwdt-hez hozzádobsz pl lighning warpot vagy frost wallt, vicces dolgok születtek
bár frost wall nem is olyan crap cwdt-vel mint sokan gondolnák
-
Wildpath
tag
válasz
kristof123 #3983 üzenetére
yy a templar részleg pofásan néz ki, bár eddig is jó volt
-
Wildpath
tag
válasz
kristof123 #3980 üzenetére
Azzal se lehet mellé lőni
@Nordic
Igaz, bár szerintem eléggé tankos tud lenni+otta life leech +a freeze
Egyébként én dual shockwave buildet tervezek Bloodlines ligára kezdésnek selfoundra egész türhető, nomeg egyik kedvenc buildem
-
Wildpath
tag
válasz
kristof123 #3978 üzenetére
pl full tank fp az mindig viable
-
LLaci89
tag
válasz
kristof123 #3976 üzenetére
-30% blockot is ad
-
Koppanyvezer
tag
válasz
kristof123 #3927 üzenetére
Jogos! Ha legalább egy passzív járna érte...
-
Weeman1
veterán
válasz
kristof123 #3918 üzenetére
Eleinte nem tetszett megmondom őszintén,
pár hétig nem is játszottam vele hiába raktam fel.(Torchlight 2,Diablo 3 után.)
De egy kollégám mesélte hogy ő mennyire szereti,és azért kezdtem el játszani vele.
De egyre jobban tatszik(#3918) kristof123
Nem nehéz,csak néha időigényes.
Család + meló mellett. -
Amonthor
tag
válasz
kristof123 #3903 üzenetére
Trollolo, mi!?
Buyout meg current offer.
-
Amonthor
tag
válasz
kristof123 #3872 üzenetére
-
Amonthor
tag
válasz
kristof123 #3870 üzenetére
Van 1 exás is, csak az corrupted, olyat meg többet nem veszek. Talán ha olyan színűek lennének a socketek.. bár, akkor sem.
Ami nem corrupted, az legolcsóbban 2 exáért is van már, de az meg only 2 sockets, fusing nélkül. Ez nem is zavarna, mert megcsinálnám, no de nekem csak 1 exám van.Amúgy, én is inkább a Shadowt akartam volna, de hát ha nincs rá keret, akkor nincs.
Mondjuk, Maligaro's-nak magasabb a chance meg a multi növelése is.
-
Amonthor
tag
válasz
kristof123 #3844 üzenetére
Csak a HO-s részt nem vágtam, köszi!
Ezt én még asszem nem tudom megcsinálni, úgyhogy csak reménykedni tudok, hogy valahonnan esik majd egy Midnight. -
San398
őstag
válasz
kristof123 #3827 üzenetére
" és lenyitottam HO-ból a részeket." Ez mit jelent?
HC ligában tényleg csak 4 stash tab van alapból? SC-ben meg 10.
-
Amonthor
tag
válasz
Mimimi? Gyengébbek kedvéért..
-
tocsek18
senior tag
válasz
eladtad a titkom te szemét
DDDDD
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #3814 üzenetére
A kis karik gyártásával félig-meddig egyett értek, de ha nem próbálunk ujabb karit akkor elég egysíkú lesz a dolog és sose tudjuk meg a többi karakterben, build-ben rejlő lehetőségeket.
A sokadik karakter a mostani 85-ös ST-s shadow.Van egy 62-es íjász ranger, egy 53-as fireball-os witch meg egy dual wield-es ranger ami most 62-es. Sok karit kukáztam már de a shadow és a dual wield-es ranger ami a leg életképesebb, de ez a két utolső karakterem.
Nekem most kezdenek gyűlni az orbok.Lassan indult be most kezdem látni hogy a magasabb mapokon összeszedett 60+ cuccokból a chaos-ok, chrom-ok jönnek. Persze macerás dolog minden kék sárga cuccot összeszedni meg a vendorhoz szaladgálni de már látom az értelmét mert így lesz alt-ból jewller amiből fuse amiből chaos vagy ex! Lassabban is haladok mint az átlag mert a fehér cuccokból meg wisdom lesz ami kell a cuccok beazonosításához. Sok sok portal scroll kellene ehhez de egy portal gem-et kaptam ajándékba egy vásárlásomhoz ami ezt megoldja.(pár chaos-t is megérhet hosszabb távon) -
válasz
kristof123 #3822 üzenetére
Ja lehet. De ahogy írtam én lassan is játszok. Fél év alatt 1db 84es kari. Bár lvl60-ig pár hét volt
-
Har_melin
addikt
válasz
Nos, a helyzet a következő: az elmúlt héten lenyomtam kb. 15 lvl 66-70 közti mapot.
Esett 3 chaos, egy blessed, 4 low level unique (Foxshade kategória) és egyetlen használható (úgy értem, legalább értelmes statokkal rendelkező, esetleg eladható) rare. A többi szemét, vendornak való. Összejött még 2 chaosnyi rare (amulett híján, különben kb. 5).
Ez összesen jó esetben egy fél exa. Ehhez jönnek a napi mester küldetések jewel-ért, fuse-ért, szerencsés esetben egy hét alatt kijön három 20-as fuse-ra való, az még másfél exa. Maradjunk annyiban, hogy ügyes vagy, vagy lényegesen többet játszol, mint a nagy többség. A fragment farmolást pedig hagyjuk, lévén, hogy az duplán szerencse kérdése (lesz-e vaal pálya és mit dob a végén). kb. 100 vaal dungeon-ből esett eddig egy midnight nálam.
-
válasz
kristof123 #3816 üzenetére
Nekem egy karakterem van igazán, az 84, és kb napi 1,5-2 órám játszani hétköznap este. Múltkor játszottam a kántagokkal és akkor esett le, hogy itt az a lényeg, hogy minél gyorsabban haladj. Amíg én kényelmesen megölök két kupac mobot, addigra általában letakarítják az egész mapot. Szerintem semmi élvezetes vagy kielégítő nincs abban ha a játék nem jelent kihívást. Tök jól elvagyok a 20perc/map sebességemmel
-
válasz
Kész, megmagyarázta a bizonyítványát
Úgy látom két eshetőség áll fent. Vagy mi vagyunk full retardok a játékhoz vagy te vagy über kocka
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #3807 üzenetére
Hc-ra is lehet 65 körül mapozni.
-
Har_melin
addikt
válasz
Bocs, már másodszor olvasok tőled ilyen a "két szekér exa-t húsz perc alatt" tartalmú kommentet. Adnál egy leírást róla, hogy ez hogyan működik? Csak mert ezek szerint rajtad kívül itt a fórumon mindenki totál lúzer (velem együtt), akik valami más játékkal homokoznak, hogy nem esik nekik óránként egy exa.
-
válasz
-_________-
én mióta játszok 3 exet cigánykodtam össze
-
Amonthor
tag
válasz
kristof123 #3633 üzenetére
Már behugyozok, úgy röhögök.. Igen, hibrid!
Mondtam, hogy manára megyek rá, az meg ugye, a Witchnél volt legközelebb.
Amúgy miért rossz döntés, az is kell, nem? Na jó, ennyi talán nem.
Basszus, én meg a súgóban nézegettem, de az istenért nem jött össze sehogy.
Amúgy, ja, én is arra gondoltam, hogy kezdek egy újat (hhhh), egy build alapján. Mert ahogy én csinálom, az valahogy sosem jó.
-
Amonthor
tag
válasz
kristof123 #3629 üzenetére
Ez egy link, kérlek.. ikszdé, nem tudok máshogy linkelni.
Az a duelistem skillje.
Nem haragszomValahogy mindig a manara megyek rá, hogy annak legyen magas a regenje..
-
Amonthor
tag
válasz
kristof123 #3627 üzenetére
Ami azt jelenti,hogy..? Az a ctrl-es,hogy törlöm a pályákat, és megcsinálom újból?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #3619 üzenetére
Engem a D3 után egy trailer már nem vesz meg.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #3617 üzenetére
Persze, csak nem minden a látvány. Kell mellé tartalom, minőségi fejlődési rendszer(nem a D3 féle szintet lépek, és kaptam egy skillt), valamint endgame tartalom/újrajátszhatósági faktor. Az utóbbi 2ben nálam minden mmo elhasalt, hosszútávon(értsd minimum 5hónap). Azért sem foglalkozok már mmo-kal. Ráadásul ázsiai game, szal borítékolni lehet hogy endgame nélküli grindfarm lesz a játék(tudom minden hns game grindelésről szól, csak nem mindegy, hogy van-e értelme).
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #3611 üzenetére
"Azt meg tudhatnád, hogy mi nem élünk hc-val. : D"
Nem tudjátok mi a jó...Sc-n hol az adrenalin???
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #3609 üzenetére
Erre majd kövi ligában kiváncsi leszek, pláne hc-n, főleg, hogy 1.0 óta elég sokat változott a játék.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #3483 üzenetére
Basszus, kínvallatásra is jó lenne, +95% chance of epileptic grand mal.
-
Amonthor
tag
válasz
kristof123 #3483 üzenetére
És én ezt miért nem tudom használni? -
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #3390 üzenetére
Úgy értem, hogy mindkettő ún. endgame unique, de a Mjölner sokkalta erősebb. Kevesebb az esély a chance-re is. Kb. a Mjölner olyan a Binohoz képest, mint mondjuk egy Cloak of Defiance egy Carcass Jackhez képest. Mindkettő erős endgame-ben, de az előbbi erősebb ,kisebb is rá az esély.
-
tocsek18
senior tag
válasz
kristof123 #3390 üzenetére
50% az esély nem?
vagy bejön vagy nem XD
-
San398
őstag
válasz
kristof123 #3387 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Hamarabb nyerek a Lottón! Akkor nyűglődök még egy kicsit a Mightflay társaságában. Annak viszont örülök, hogy az elgondolásom jó volt
-
válasz
kristof123 #3237 üzenetére
Akkor ki basz el mesternél ezerötszáz orbot???
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #3233 üzenetére
vagy 80
Bár még az ismerettségem közül az 1 viszi a prímet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged