- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibee77
őstag
válasz
dante3 #36132 üzenetére
A clear nekem se tetszik, viszont az, hogy lily jatssza az jot jelent csak, mivel ö hc player igy tuti jo mindenre a kari. Nem fog elhasalni minden sarkon. Mondjuk az is igaz, hogy a csaj brutal jol jatszik, igy ha neki igy megy vele meg nem biztos hogy masnak is fog.
na sör jeghideg, ragcsa is van, varom a cuccost 10kor.
-
-
-
tibee77
őstag
-
m.lala
aktív tag
válasz
dante3 #36020 üzenetére
RF-re azt mondta Pohx bácsi videjóban, ha jól értettem/ ratyi az angolom/hogy ligakezdésre ugyanolyan jó, de a single target DPS 20%.al csökken viszont alapjaiban a nerf nem érinti.
Végül azzal zártam a ligát, sokat tanultam, sokat farmoltam, szépen működött és rém kényelmes volt, de 150 órát toltam és ez tökre elrettentett....szóval a Jóistenke lenézett rám és azt mondta "Lajoska hagyd ki ezt a ligát"...ezt fogom tenni.
-
-
gdevil
aktív tag
-
Rayner
őstag
válasz
dante3 #36007 üzenetére
Nekem úgy tűnik ebben a ligában bizony lesz mirror bőséggel. Már a liga neve miatt is, úgy vélem akár horgászattal akár valami mechanika vége mirror lesz, erre szolgál az olaj is. mert amúgy mi értelme lenne ha 6 ember tudna mirrorozni 10 itemet. itt most tuti bőven lesz mirrored cucc amihez gyanítom a jóval több lesz a mirror dropp, de ez csak feltételezés
Azért az megint OP buildeket fog eredményezni ha mondjuk chestet/glovest/stb lehet passzivot olajozni.... -
DjDanee87
addikt
válasz
dante3 #35985 üzenetére
Kösz a tippet
https://i.imgur.com/aZ3HGjn.png -
-
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #35064 üzenetére
Az szép, de ahhoz képest, hogy minden mapon van harbi és be van lőve mind a currency shard helyett, mind a boss opció ez elég szegényes. Nem baj, ma már volt egy sikerélményem, megvan a 6L a craftoláshoz, egy exát is csikerült már tradelnem, most már csak a másodikat kell valahogy összehoznom.
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #35009 üzenetére
a srác éppen több száz astragalit próbál a HO-ban, szóval nem igazán látom az ES-t, de szerintem nem folyamatos nála sem, csak jó ritmusban játszik. Elég egy pillanatra megállni, mondjuk amíg lerakod a trapokat és már újra kezdődik a 4s. A buildjét nem látom, mert a twitchen nem találok hozzá PoB-ot, de a degenes buildeknél mindig fontos, hogy az azt ellensúlyozó cuccok meglegyenek.
én Pohx buildjét követem nagyjából. Kihagytam a shield chargeot, mert nem használom, helyette van egy flame totem. Amint látod a saját karim korábbi linkjéből, nálam még egy csomó dolog hiányzik az övéhez képest, vagy sokkal gyengébb, de így is működik.
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #35004 üzenetére
charge aligha, nekem azt hiszem nincs is, talán néha az onslaught generál, meg persze EC ha elsütöm a warcryt.
Szerintem a life regened nem túl erős: 140 flat és 6,8%. Nálam ez az amuval meg az arsonisttal, plusz a pajzzsal 144 flat és 10%. Ráadásul nálam a max fire res is magasabb, bár emlékeim szerint a 79-80% már elég volt a magasabb regennel. szerk: megnéztem gyorsan a PoB kalkulciós részét: nálad 12% az effektív life regen (passzívokból cuccból, regen gyorsítóból), nálam 20%. Az a 8% az sok egy folyamatos life degenre épülő buildnél.
Az ES egyébként menet közben nekem is el szokott tűnni, ennek az oka a Pious Path 4s-es időtartama. Ha megállsz akár csak egy pillanatra akkor újra kezdődik és 4s-ig veled marad a lif és ES regen a consecrated groundból, utána viszont megszűnik.
Miért tolod annyira a cold rest? Alul is azt raktad ki a +1 fire res helyett, a pajzs is azt adja, herald of ice-ot használsz - miért? Mellesleg szerintem az a pajzs ebbe a buildbe nem igazán passzol. Nincs rajta life, az ele res sem különös, a block még a megemelt értékkel is csak 38% és attack ele sebzésed gyakorlatilag nincs, mert sem az RF sem a Fire Trap nem attack.
a mana gondod egyrészt abból adódhat, hogy a brandot és a mozgást is abból tolod. Nálam mindkettő lifetapról megy. A másik, hogy te elmentél felfelé a fán, nálam meg alul ki van rakva egyrészt a Determinationre a +25% efficiency, meg a Reservation Masterynél még +16%. Így marad 28 manám, ami a warcryokra még éppen elég.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #34946 üzenetére
Közben csináltam egy gyors real life tesztet PoB-ban, hogy a mostani cuccomnál minek a lecserélése jelentené a legnagyobb ugrást. Egyértelműen a sisaké. Pohxéhoz hasonló most olyan 5 ex körül van, ez (minden egyéb változatlanul hagyása mellett kb. 40% dmg növekedést jelentene a mostani gearhez képest. Ha vennék egy Master of fire + még valami clustert és egy jó normál jewelt az közel ennyibe kerülne, de csak alig 20%-ot dobna a sebzésen. Egy dupla craftolt 6L páncél a giga life-fal még ennyit sem, bár ott a túlélési szint valamennyit megnőne.
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #34946 üzenetére
A reflectes modok eleve no-go zóna mindegyik érintett buildnek. A no regen szintén a legtöbbnek. Marad a -60% regen és a -max. res. Az utóbbi csak a top mapokon fix nem, a -5-8% gearrel orvosolható, mert az új enchantokkal összeszedhető még +3-5 maxres a fán kívül is.
Ezeken kívül a többi igazából sétaszimulátor. Most mondjuk éppen elfogyasztottam mind a hat portált egy hexproof corrupted T16 Vaal Temple-ben (szerencsére csak 30% XP ment a kukába), de ebből négy a bossroomban volt. Eddig talán ha egyszer futottam életemben ezt a mapot, nem tudtam, mire figyeljek és hülye módon a potyogtatós boss maradt a végére. Ráadásul nem is találtam, szaladgálnom kellett utána. Ha nem lett volna hexproof, akkor max. két halállal megúszom. A másik két halál az extra bónuszként berakott vaal strongboxokból jött, nem figyeltem eléggé.
Az olyan mapokon, ahol ismerem a mechanikát, tudom, mit csinál a boss, még nem volt gondom, a mobokra meg nem kell jobban figyelni, mint bármelyik buildnél - mindnek van valahol legalább egy pici achilles-sarka. És hangsúlyozom - ez a mapozás kezdetén összerakott cucc, nem az endgame szint, mégis viszi a T16-os mapokat.
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #34939 üzenetére
Még egy "apróság": nem egyszer fordult elő, hogy a HO-ból visszalépve a mapra elfelejtettem újra bekapcsolni az RF-et. Most éppen egy T16-oson már csak a mob közepén vettem észre, de így sem haltam meg.
Nem halhatatlan, a no regen és a -60% regen mapokat, meg az ele reflectet eleve nem futom, a mínusz max res szintén kimarad. Figyelni kell a nemezis pakkokra, a fire-cold-lightningos csoportokat ha felrobbantod magad körül és nem ugrasz ki utána a zónájukból, akkor az szívás. Viszont a Frostblink ebben általában segít, plusz a Quicksilver flaskán a Used when full enchant - ha éppen felrobbant a pack, akkor biztosan fullon volt éppen és így aktív.
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #34939 üzenetére
Muhaha, az egész ligában eddig chaos receptekkel együtt összesen nem jött össze még 5 exa.
Itt a mostani állásom, a sapkára most rákerestem a trade-en - 10 és 65c között mozognak az enyémnél jobbak. Az övvel szerencsém volt, az a templomban esett, a többit bagóért vettem, szerintem összesen nem költöttem rá eddig 1,5 exánál többet. Arra érdemes figyelni, hogy amíg az überlabot meg nem csinálod, illetve az Atziri amut fel nem veszed, addig kemény INT és DEX hiányod lesz. Utána már csak némi DEX.
Tegnap léptem át vele lvl92-re, utána megcsináltam a szmötyis új minibosst halál nélkül úgy, hogy előtte a világ összes debuffját magamra szedtem a dágványban keresgélés közben. Az előző harcjelentés óta egyszer haltam meg, kapzsiságból. Delirium hajtása közben beyondos T14 mapon belerohantam egy Harbingerbe is és hülye módon ahelyett, hogy egy picit hátraléptem volna, erőltettem a továbbhaladást. Na az már sok volt neki, nem volt elég gyors a burning dmg. Szintlépés után még letoltam két T16 corrupted küldetést, no problem.
A két Johnny Walker build (Death's Oath vagy RF) közül ez szerintem sokkal, de sokkal tankosabb, cserébe egyelőre még nem olyan erős. Viszont, szerintem ha ennek a felcuccolása is eléri majd annak a szintjét (láthatod, hogy még a Replica Soul Tether sincs meg, a fegyver is gagyi, cluster jewelben jobb lenne egy Master of Fire-os, sisakban egy erősebb, páncélban egy jobb, stb.), akkor ez baromi erős lesz - legalább is az én szintemen.
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
-
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #34669 üzenetére
Blight "küldit" befejezted? Úgy értem, hogy mikor először találkoztál Cassia-val, miután végeztél, utána is kell vele beszélni. (Ezt mondjuk írja is a küldetéseknél, ha ez maradt el) és ez a beszélgetés nem jó a hideout-ban, mapon kell lennie.
Har_melin: jah, hát én is erősen túl vagyok színtezve, most leszek act 7 végén, szerencsére eddig 1 monster volt, akit nem tudtam lecsapni, de a sün szarással egyet értek
A flaskoknál én is csak néztem, mikor megláttam, hogy átvariálták és úgy voltam vele, ez már segítségért kiált, nem fogom én megtanulni mi micsoda. De én "könnyebben" beszélek, nem voltam sose jó biológiából. Nekem az odáig terjedt, hogy figyeltem a fiatal tanárnénit
Én igyekszem amúgy ezeket a fragmenteket megcsinálni, mert zavar, hogy ott vannak és úgy hogy mindig a legkisebbel kezdjem, de az igaz, hogy használható cucc nem nagyon esik belőlük
Alvát meg egyáltalán nem tudtam megcsinálni. Két trial-ból egyszer sem sikerült megölni a boss-t. Mintha kevesebb idő is lenne, vagy tényleg ennyire gyér a sebzésem...
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #34445 üzenetére
Ennek a tervezgetésével is el fog menni pár másodperc.
Szerintem a fa a szétszórtsága miatt nehezebbé teszi a nekünk fontos dolgok összehozását, mint a korábbi szisztémában. Cserébe nem leszünk beszorítva egy blokkba és rákényszerítve annak a fejlesztésére és a haladás közben próbálhatunk currency farmolós passzívokat választani.
a 117 map mellé ezek szerint kapunk még 11 bónusz passzívot, gondolom a főbb bossok leverésekor.
-
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #34259 üzenetére
Ja, hát az új/megváltozott skillekből én is tudnám
Rayner: Hát abból kiindulva, hogy a twit ma hajnalban lett kirakva, akár még az is lehet, hogy holnap hajlalban lesz kirakva a manifesto. Emlékeim szerint minden ilyen news valamikor - itteni idő szerint - hajnalban jelent meg náluk, mint ez is, kb. hajnali 3 körül. A hozzászólások alapján egyébként kb. a harmada lesz a 3.16-énak (az 30 oldal volt, ez meg 12)
-
Rayner
őstag
válasz
dante3 #34231 üzenetére
Alapvetően nagyon erős build addig a pontig amíg be nem kapsz egy tockost
Ebben a ligában volt szerencsém kipróbálni olyan 50-60ex elégetésével. Tényleg brutál a clearspeed de... defet nagyon ki kell maxolni és arra már nem voltam hajlandó még egyszer ennyit költeni. ettől függetlenül ajánlott build, és lehet lesz valami új cucc amivel talán a def is jobb. -
-
DjDanee87
addikt
válasz
dante3 #34169 üzenetére
Hmmm ez a statisztika érdekes. Legutolsó eventen SC és HC összesen 759 karakter jutott 90-re vagy afölé. Jutalom 150 lett elvileg kisorsolva 95 fölött és 600 lvl90 fölött. Gondolom nem volt 150db 95+ (bár ezt ugye nem részletezték). Ha viszont volt 150 karakter 95+ akkor csupán 9 maradt a 90 és 95ös jutalmak nélkül. 759 karakter/750 sorsolt mtx.
Vagy nem volt "szerencsém" és benne voltam abban a kis %-ban akiknek pont nem jutott ezekből a top rewardokból, vagy szimplán nem úgy csinálták a sorsolást hogy az elejéről. Lehet a legkisebb rewardokkal kezdték és kihúzták már azokon bizonyos 90+os emberek nevét, így nem jutott sor annyi magasabb kiosztására - ezt nyilván nem tudjuk.Mindenestre nekem jött üzenet egy Scientist Character Effect-ről, ami lvl80 reward volt, holott a karakterem benne volt a top 759 között (91 vagy 92 volt) Még nem néztem meg hogyan néz ez ki játékban, de a képek alapján jobban tetszik, mint bármelyik 90esek közt kisorsolt cucc, szóval nem baj. Örülni kell, hogy legalább végre kaptam valamit, csak kicsit furcsállom a dolgot.
szerk: elnéztem, csak az SSF számokat néztem, most látom hogy azok külön vannak és volt még normál/nem SSF softcore meg HC is. Úgy már jóval több krakter volt, mint jutalom. -
DjDanee87
addikt
válasz
dante3 #34149 üzenetére
Nálam 91 lett a vége. Vettem replica soul tethert 150c-ért ami sokat dobott a védelmen. Nekem nagyon bejött ez az RF, még úgy is hogy a sebzésem eléggé alulmúlta a többieket 90 közelében. Kár hogy void az event
-
-
tibee77
őstag
válasz
dante3 #34066 üzenetére
En tegnap este kezdtem el jatszani az eventen, 5ora alatt act5ig vittem. Nem mondom, kemeny volt 1-2 resz. Prison az brutalis tenyleg, azt nemtom, hogy gondoltak. Oda konkretan kötelezö volt a frostblink hasznalata. Azzal viszont en 2szer haltam csak le azon a reszen. Igaz, mobot egyet se öltem le, örültem, hogy atjutottam rajtuk. Brztus is sima liba volt, pedig azt többen emlitettek, hogy eleg nehez.witchkent a legjobb fejlödö skill szerintem a flamewall meg valami proj skill, pl. fireball. Brutalis sebzese van, mobok ellen en hasznaltam volley-t igy a clear is jobb volt. Aztan kesöbb atalltam brand-re. Sokan armabrandet tolnak, azzal nagyon jol lehet fejlödni de maradtam a stormbrandnel. Nekem az kb. a kedvenc skillem a jatekban, meg igy is, hogy kapott nerfet asszem elözö ligaban. Most act6 vegen jarok es siman viszek mindent, 0 befektetessel. Az act eleje kemeny volt, 0 fire resisttel meg 1200 life-fal mentem/megyek de annyira fekszik nekem a playstyle, hogy igy is haladok gyorsan. Meglatjuk meddig visz a lendület.
-
DjDanee87
addikt
válasz
dante3 #34059 üzenetére
Nekem onnantól vált haladóssá hogy átváltottam az eltervezett Righteous Fire-re második lab után (addig wintertide brand+fire wall combóval mentem a templarral).
Eddig endless heistben toltam csak RF builddel de nagyon megtetszett és nem bántam meg hogy most is amellett döntöttem. Így állok mapozás előtt, life karcsú - resistből kéne csökkenteni és lifera menni jobban. Meg az RF 4linken kívül scorching ray csak 3 egyelőre.
-
Pitymaszter
tag
válasz
dante3 #34000 üzenetére
Még nem sorsolták ki és küldték ki a nyereményeket. Twitteren még nem tettek bejegyzést erről. Ha ott kiírják és nem kapsz akkor biztos nem kaptál. De egyenlőre várunk hát ha szerencséd lesz. Én nyeretem egy winget delvében szerintem most nem fogok nyerni semmit van egy ilyen érzésem...
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
dante3 #33113 üzenetére
Nem tűnik rossznak. Ahogy látom a violent retaliatont már belekalkulálta a cipőnél. Egy-két dolog feltűnt. Az unreserved mana csak 56, miközben a reave mana costja 29 és az attack rate közel 7es. Nem ismerem a skillt, de nekem ez karcsúnak tűnik. Nincs meg a dex és az int, és ha abyssust használ, akkor a phys dmg-t nem ártana kimaxolni. Flask nélkül az a 69% se életbiztositás. Cserébe viszont szép magas a life, és az attack block chance is 85%. Azért kiváncsi lennék, hogy egy ilyen shield mibe kerül, hogy a dupla impales prideról ne is beszéljünk.
-
-
Mirman
őstag
válasz
dante3 #32950 üzenetére
Azért az a probléma nagyjából 30%-ban volt az amazon sara és 70%-ban az EVGA-é. Oké hogy végtelen FPS-t engedett a játék menüben , de a kártya meg erre fel akart szivni egy Paksnyi áramot . Idióta az a cég aki úgy gyárt valamit hogy külsőleg el lehessen érni hogy több áramot vegyen fel mint amennyivel elbír.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rayner
őstag
válasz
dante3 #31961 üzenetére
Amit elsőre kiír azt nem szabad elfogadni. affixek pipálgatása kb kötelező mert így én is jártam, hogy egy implicitet nem vettem figyelembe (elemental weakness) amikor vaaloztam egy cuccost és majdnem 1exbe adtam el de fura volt hogy 100an pingeltek rám egyszere akkor néztem hogy 10ex volt.
ritual ligában nem volt awakenedem és nemrég pakolásztam a cuccokat standardba és ott figyel 4 cortex map.... -
Rayner
őstag
válasz
dante3 #31958 üzenetére
Akkor az nem 3exes cucc volt hanem minimum 5-10exes ha gyorsan sokan reagálnak, úgyhogy valszeg jól átverted magad.
Javaslom tedd fel awakened poe trade progit és nézegesd vele az itemeket.
A kevés játékidő alatt is eshet sok sok currencyt érő cucc sőt esik is (olyan nincs hogy nem esik semmi értékes) csak tudni kell illetve megnézni mik érhetnek sokat.
Első ligában nem használtam sem tradet sem cucc árnézőt. nem is volt sok currencym. ultiban már szinte mindent néztem ami kicsit is jónak tűnt és (főleg első pár napban) hullottak a 20-30c itemek. aztán nagyon sokat kerestem a számomra felesleges currencyk chaosra váltással. (alapból nem ex és hyper item droppot kell várni mert az kb. 0.00001% esély) sokkal de sokkal több pénzed lesz pl ha felszippantasz minden currencyt a földről és beváltod. illetve nagyon sokat lehet keresni faék egyszerű craftokkal.Pl. amikor már mapozol, esnek a scarabok. blightos scarabot beteszed map mellé és lefutod a blightot, elég nagy az esély blight mapra belőle ami 30c körül ment végig. bilght scarab meg talán 2-3c volt traden. egy óra alatt simán jön 2ex
-
tibee77
őstag
válasz
dante3 #31953 üzenetére
Volt olyan ligam ahol konkretan 4 cospri esett, abbol 2 1 oran belül. Na az a liga brutalis volt rng szempontbol. Elsö het vegen mar hh meg fullos karim volt.remelem ez a liga is hasonlo lesz, elsö hetet meg kell huznom mert utana egy het nyaralas. Ultimatum liga alatt megtörtent a szokasos nagy kieges poe miatt, kb. egy honap jatek utan total abbahagytam a ligat. Ahogy elneztem itt az info morzsakat eleg felemasak az erzeseim, lehet ezt a ligat meg korabban otthagyom, majd meglatjuk.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #31939 üzenetére
De igen, viszont utána csak pillanatokre leszel immunis rá. Belefutsz egy corrupted blood-os packba, az első bekapott találat elsüti a flaskát, a másodiktól még (talán) védve vagy, de a harmadikra már ott állsz flaska nélkül.
Lehet, hogy az eddigi 4-6 másodperces védettség sok volt, de az 1 másodperc, főleg úgy, hogy a flaska visszatöltés is lassabb lesz, csingilingit csinál a flaskákból. Jó ha van, de ha az esetek felében sem számíthatsz rá, akkor jobb, ha egyáltalán nem számítasz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest