- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Engem inkabb az zavar, hogy (controllerel jatszom most) ha egyik palyarol atmegyek a masikra, hogy felvegyem a portal kovet, es mennek vissza, akkor neha feldobja, hogy akarok -e uj instanceot nyitni, es az hogy akarok az alap beallitas. Ha veletlenul 2x nyomtam ra a kapuara akkor a masodik mar az uj instance volt...
Ha mindig feldobna akkor nem zavarna mert figyelnek ra, de igy egy csomoszor resetelte a palyat. -
-
zsirfecske
addikt
nem értek egyet, playerenként amíg game-ben vagyok férjen már bele, hogy az a pályarész ahonnan jövök (azaz nyitott portál van rá) minimum legyen már tárolva míg ki nem lépek vagy új portált nem nyitok később.
Har_melin
sajnos mivel az övén csak külön vett kulcs van aktiválva, így az Ogham nem 30 dodóval és upgrade gombbal jelenik meg hanem 60$, ugyanígy a 30$ supporter is aktív (ami értelmetlen), a paladinos cucc meg szimplán béna sztem, amúgy se érdekel a cicoma.tehát szerintem marad a 10$ = 100 point vásárlás, ami most elég egy currency (60) + 1 extra premium stash tab (30) + 1 sima premium stash tab upgrade-re (10).
-
Har_melin
addikt
Biztos, hogy van anoint, mert ma láttam, majd megkeresem, hogy mivel rakta rá. sőt, az is biztos, hogy fix sorrendben kell berakni a valamiket, nem elég csak típus-darabra megfeleljen.
szerk: megnéztem a bulk exhange részét a trade-nek, mert rémlett, hogy ott vásárolta be a srác a dolgokat, szerintem a különböző delírium disztillációkkal lehet anointolni. Elvileg az Alt-ra most is ki kellene írja, hogy mi kell az adott keystone anointhoz, nem? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 1 / 2
- Napelem
- Micro Four Thirds
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest