Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Mappokon a ranged lelott amig a melee tolt maga elott, es mar nem volt meg a comet amivel leszedtem korabban oket. Azota mar valtozott a hitbox szoval lehet at tudnek buckazni kozottuk de valahogy mar nem adja meglatjuk, meg probalkozok de most Infernalist behuzott es utana akarom a deadeyet meg valami warriort is.
Infernalist is enyhen nerfelve lett, egesz jol szaladtam cruel act 3ba Doriyani fele 3war-6arsonist-1 storm mage setuppal, en ilyen felig bena vagyok nem tudom full arsonistal tolni nekem kell kis meat shield, namost ezt modositani kelett mivel meg nincs 3ik ascendancy igy 4w-4a-1s jon ki a spiritbol, nem a vilagvege menni fog igy is.
Az a build amit Pohx tolt az mar nem ervenyes pont most nerfeltek a chain freeze-t. Igen a monk iszonyat burstot tud, ott van feljebb linkeltem az elon musk monkja bedaralta a pinnacle bosst kevesebb mint 1 perc alatt csak nezd a dmg szamokat a boss hp csikjanal...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Bestbuy játékok
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs