Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Igen, én vagyok ilyen játékos, értem a célzást. Azért írtam le, mert egy hét játéknál (főleg, ha mindenki azért sír, hogy milyen nehéz jó geart találni, mennyire kevés a loot) még arra számítottam, hogy a nem is legolcsóbb dealekre legalább válaszolnak.
"az életben nem fognak válaszolni hiába kopizod be akárhányszor az üzenetet" - ezért is írtam bele, hogy aki a copyzott üzenet után sem válaszol, azt hagyni kell a francba."10-20-30 exes itemeket ne akarj egy exért megvenni" - ezzel meg az a gond, hogy egy rahedli új unique van egy csomó új skill mechanika mellé. Ugyanabból a cuccból sanszos, hogy van fent 2 és 200 exáért is, és bizony, egy nagy szórású statokkal rendelkező darabnál lehet akár mindkettő reális ár. Eladói oldalról meg van egy csomó újonc, aki az amúgy is döcögős trade oldalon azt látja hogy az első 20-30 darab 1 exáért van fent és a perfekt rollos darabot is annyiért rakja fel, mert nem tudja, mit kellene nézni, viszont gyorsan kellene a pénz. Vagyis az 1 exa is reális ár, hiszen van belőle kínálat - ha csak pár percig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest