- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
_George
senior tag
válasz
kamikaze boci #1 üzenetére
ZALMAN, halk! a le van véve a ház oldala a venti sem kell rá! TITOK: Oriási hűtőborda
-
Male
nagyúr
válasz
A 700-as Celeronnak vedd le a feszültségét 1.3 volt alá lehetőleg, akkor elég jó esély van a passzív hűtésre egy nem túl nagy bordával is (nekem még 1.05 volton is elindult).
Az 1.7-eshez meg használd pl a SpeedFan-t, beállítod, hogy 45 vagy akár 50 fokig ne menjen a venti, és máris halk a gép, a tápot meg át kell egy kicsit alakítgatni (volt itt a PH!-n egy hír valami ''táphalkítóról'', amit a táp hátuljára lehetett rakni, ha jól emlékszem -> na ilyet kb 10 perc alatt lehet házilag is csinálni, én megcsináltam, és működik is), már csak a vinyónak van hangja (pedig folyadékcsapágyas, és a ház is hangszigetelve van), szóval már nagyon halk a gép -> tulajdonképpen 1-2 méterről már nem is lehet hallani, hogy megy a gép (ha csend van a lakásban -> ha fúj egy kicsit a szél kint, akkor egyáltalán nem hallani) . -
Loha
veterán
válasz
Fölösleges passzív hűtés, felteszel vmi nagy bordát 8-as hűtővebtivel és átkötöd 5 voltra. Garantáltan zajmentes! És 1000 Tua cerkával is tökéletes, és nem megy 45C fölé.
-
esteban
senior tag
válasz
kamikaze boci #4 üzenetére
En egy PIII 1000-t hutottem Titan D5TB-vel, ugy hogy a venti 1500rpm korul motoszkalt ... hangja nem volt, vagyis a vinyok messze hangosabbak voltak (3db).
-
Elrood
őstag
válasz
Unclockold!
Pl. 700-s cerka ne 7x100 legyen hanem 7x66.
Lehet,hogy ez sem oldja meg, de egy igen csendes és kicsi ventit már elbirna.
Via csinál All in one alaplapot prockóval is. Csak borda néhányon, és letöltésre KITŰNŐ:) -
gesuz
senior tag
válasz
Zalmanéknál nézz szét mintha rémlene valami. Meg aztán Itt van a VIA is:DD
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest