- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Wildmage
senior tag
válasz
BlackWoOd #51 üzenetére
OFF
A netwarsra emlékszem még, de az olyan '96-97 környékén volt divat aztán elkezdtük a Doomot, meg 5.-ben a CS-t. Egyébként meg akkor volt magas szintű az oktatás, ha mást sem csináltál a szabad idődben, mint programoztál. Na mi nem ilyenek voltunk, így látták a tanárok, hogy nem igazán érdemes strapálni magukat egy-két ember kivételével.
ON -
Wildmage
senior tag
Csak, hogy azok is megtudják miért is Pascalt tanítanak a középsulikban elmondom a storymat, meg amit megtudtam. Én a Kalmár L. Számtech Szkiba jártam 5 évig, ahol a képzés full komolytalan volt attól függetlenül, hogy sok mindent tanítottak az évek alatt a Basictől a C-ig.(Na jó azért sem volt túl nagy sikerük nálunk, mert 5.-ben pl. szinte mást sem csináltunk, mint heti 8 órában Counter-Strike :) ) Utána meg jártam az ELTE TFK angol-számtech tanári szakára 2 hónapot.
A lényeg a lényeg, hogy azért tanítanak Pascalt, mert a kezdőknek az alap rendezőalgoritmusok stb. megtanulására ideális, mivel egyszerű és áttekinthető. A másik dolog meg az, hogy ha neadjisten azon törné a fejét a delikvens, hogy valami ma is használt nyelven kezd el programozni, akkor rengeteg nyelv nagyon hasonlít ehhez és már kevesebbet kell megtanulni belőlük.
Ja és PeliScanhez hasonlóan én is otthagytam a pályát. :D Elmentem reklámmenedzsernek, ami ha minden jól megy be is fog jönni, mert már 4 jósnő azt mondta sok pízem lesz:D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged