- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
localhost #53 üzenetére
Azzal a hitingatással várjál, mert azt sehol sem írtam le, hogy mindezt nem floppyról bootolva csináltam, hanem Win alól :((( Talán már fáradt voltam, és nem akartam átállítgatni a BIOS-t, meg floppyval sz@rakodni? Nem tudom. De tapasztalat az van bőven. A legrosszabb az egészben, hogy összesen 500MB-nyi helyet mozgattam meg (ennyit szedtem le az adat part-ról, és adtam a rendszer part.-nak)! De azt is tegyük hozzá, hogy szerencsém volt, mert mi van, ha egyikbe sem lehet életet lehelni?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
localhost #47 üzenetére
Ezeket már mind végigpróbáltam. A PM hibaellenőrzője nem jelez semmi hibát, az XP-s scandisc el sem indul a Norton Disc Doctor meg azt mondja, hogy nem lát ismert fájlrendszert.
Pontosabban a gond még az, hogy csak a DOS-os PM-em tudok ''működni'', mert maga a PM a D-n volt rajta, és azóta meg nem engedi felrakni magát, hibaüzenettel telepítés közben elszáll. Igaz csak PM8-at próbáltam, 7-et nem, de 8-at több helyről is töltöttem le, ugyanazzal az eredménnyel.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest