- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Kicsit már régi a topic, de úgy gondoltam felhozom. Ugyanis azóta újból partícionáltam, ugyanezzel a verziószámú programmal. Azonban floppys módszerrel, nem pedig Windows alól. Eredmény: siker! Azóta már többször is szükség volt rá, és egy hibát sem vétett.
Szóval tanulság: ilyet sose csinálj Windows alól! Egyébként a progi teljesen jó! (:D)
(Tudom, tudom, ezt már mindenki tudja, de úgylátszik (lásd én) vannak kivételek).
U.I.:Ha olvassa ezt egy moderátor, akkor megkérhetném, hogy a topic címéből a ''help'' szóból vegyi ki azt a sok ''p''-t? Köszönöm. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
localhost #53 üzenetére
Azzal a hitingatással várjál, mert azt sehol sem írtam le, hogy mindezt nem floppyról bootolva csináltam, hanem Win alól :((( Talán már fáradt voltam, és nem akartam átállítgatni a BIOS-t, meg floppyval sz@rakodni? Nem tudom. De tapasztalat az van bőven. A legrosszabb az egészben, hogy összesen 500MB-nyi helyet mozgattam meg (ennyit szedtem le az adat part-ról, és adtam a rendszer part.-nak)! De azt is tegyük hozzá, hogy szerencsém volt, mert mi van, ha egyikbe sem lehet életet lehelni?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
localhost #47 üzenetére
Ezeket már mind végigpróbáltam. A PM hibaellenőrzője nem jelez semmi hibát, az XP-s scandisc el sem indul a Norton Disc Doctor meg azt mondja, hogy nem lát ismert fájlrendszert.
Pontosabban a gond még az, hogy csak a DOS-os PM-em tudok ''működni'', mert maga a PM a D-n volt rajta, és azóta meg nem engedi felrakni magát, hibaüzenettel telepítés közben elszáll. Igaz csak PM8-at próbáltam, 7-et nem, de 8-at több helyről is töltöttem le, ugyanazzal az eredménnyel. -
Cathfaern
nagyúr
Nos a mivel lényegében semmi ötlet nem műxik, marad a végső eset: a formatálás :( Bár annyira már nem bánom. Legalább megszabadulok attól a sok felesleges ISO-tól, úgyis csak a helyet foglalták (csak még azt nem tudom, hogy fogok a ''nagyobb'' DC-s HUB-okba bemenni...).
-
Cathfaern
nagyúr
PM-es bootfloppym van, az nem gond.
Pillanatnyilag azt az utat követem, hogy van ez a getdataback nevű program. Ami nincs külön lementve, azt visszaszedem vele, (az a baj, hogy kb. 1GB szabad helyem van csak, szóval CD írás rulez :(((
Szóval ha tudtok valami azért szóljatok :P -
Cathfaern
nagyúr
Az NDD-vel kapcsolatban tévedtem, ez így nem műxik.
hungeek:
Ha lenne más vinyóm, vagy kölcsön tudnék kérni valakitől ekkorát, akkor már rég lementettem volna az egészet bootfloppya alól :(
Végülis ha jobban belegondolok, a dolgok nagy része el van mentve ilyen-olyan CD-re, kivéve kb. 12GB-nyi ISO :( Igaz ezek egy része ki van írva CD-re, de jobb lenne ha vissza tudnám szerezni...
Egy kérdés: van olyan progi, amivel a multisession-nal megírt CD-ről, ha egy előző session-ben lévő dolgokat logikailag töröltem, vissza tudja szedni az adatokat? -
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Charlie Gordon #6 üzenetére
A kérdéses partíció fájlrendszerét nem látja a lemezkezelő, és teljesen üresnek ismeri fel. (100% szabad)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Charlie Gordon #4 üzenetére
Ööö...azt hol lehet elérni? Még nem igazán vágom az XP-t :(
-
Cathfaern
nagyúr
Annyi fejlemény van, hogy azóta megnéztem bootfloppyról indítva, ez esetben eléri az XP alatt elérhetetlen particiót (a másik, mivel NTFS-es, értelemszerűen nem).
Szóval beigazolódni látszik a gyanúm, hogy az XP okoz gondot. Van valami más lehetőség azon kívűl, hogy újrarakom az oprendszert? -
Cathfaern
nagyúr
Szóval a helyzet a következő: a A partition magic 8-as verzióját használom, illetve XP prof-ot. Van egy vinyóm, ami két részre van osztva: rendszer/adat. A rendszer part. kicsi volt, ezért akartam neki több helyet adni. Lecsökkentettem az adat part. méretét, PM mindent flottul megcsinált. A fekete leves akkor jött, amikor elindúlt az XP: először nem is látta a D-t(adat part.) majd egy kis idő után látta, de azt írja ki, hogy nincs formázva. PM bootfloppyról bebootolva látszik, hogy a D ép és sértetlen, meg van minden adat. Szóval szvsz az XP szórakozik valamit.
A rendszer part NTFS, míg a másik FAT32-es fájlrendszerű.
Nagyon kérek mindekit, hogy segítsetek, mert a D-n van minden adatom, kb. 20GB van ott!!!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest