- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
Csak kiváncsi vagyok, hogy Te, L3zl13 vagy X-COM hogy látjátok?
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
fel
-
MoP_FX 57
őstag
Á értem, köszönöm szépen. Ha már itt tartunk tudnátok mondani nekem egy tuti particionálási tippet. 60 gigás Seagate. Az addig oké, hogy a win legyen külön partíción (ez mennyi legyen szerintetek?),Swap is külön partíción (hallottam, hogy valaki hetente törli a Swap-et, erről vélemény? ha tanácsos ezt hogy lehetne megtenni) aztán még milyen részekre osszam?Megkötés nincs mert adatokat nem nagyon tartok ezen. és mi helyzet ezekkel a tempekkel azokat hol legyenek és ennek a helyét hol lehetne beállítani. S a progikat hova érdemes szerintetek installálgatni? Szóval értitek Ti hogy használnátok (mit hova raknátok?) fel ezt a 60 gigát? Szakértők hazzászólását várnám.
Köszi -
MoP_FX 57
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig amikor rakom újra az xp-t akkor ugye megparticionálom a 60-as Seagate-emet 3 részre: Win,Swap, adatok. Ez eddig oké de mindig marad particonálatlan terület méghozzá ~8 mega. Azt hallottam, hogy ez nagyon nem tesz jót a vinyónak, valami fejráncigálás miatt. Ti erről mit tudtok?
Mod.:particionálást,formázást a win xp telepítő lemezével végzem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest