Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

válasz Varázslóó #816 üzenetére

nem hit kérdése ez és egyetlen politikusnak se hiszek, de azért gondolom érzed, hogy van nagyságrendbeli különbség aközött, hogy valaki mond valamit, amit felelősen kéne mondania de felelőtlenül mondja vagy gőze nincs az adott területről vagy csak mellényúl és akkor lehet spekulálni arra, hogy ezen nyert-e valaki vagy sem, de alapvetően nehéz a szándékosságot belemagyarázni vagy a trump féle vonal között

trumpról csak 2 egészen pofátlan dolog és egészen arcpirító, hogy egy elnök teszi ezt:
    1) indításnak kifosztott a kriptójával pár ezer nyomorultat, szándékosan, ez így is volt felépítve, másokat ilyenért meghurcoltak lásd az az elhíresült lányt a köpködőset :)
    2) ha emlékszel, egészen nyíltan pofátlanul bennfentes kereskedelemre adott felszólítást és sokan le is kereskedték, miért ne tették volna?

a biden féle biznicet én nem követtem, de ha arra spekulálva vettél részvényt, hogy a biden ezt ígérte vagy mondta, hát az valóban nem egy jó megközelítést. A Biden a covid előtt jött, nem? Ha megtartod az eautós részvényeidet, pl tesla, akkor durván kaszáltál (volna) velük később. Ha hiszel egy területben, akkor ne politikusok bemondására vegyél és ne remegjen meg a kezed, mert hullámzás mindig volt,van és lesz.

ribi: [link] tipikus mocskos lehúzós shitcoin történet, láttam már vagy egy tucat ilyent, de magánembereket, akik ilyent csináltak, elég komolyan vegzáltak utána. mondjuk a köpködős lányt, bár börtön nem fenyegette, de ő mondjuk előadta a nem tudtam, nem akartam, mindenkit kártalanítok, hahaha, najó. A trump legalább ilyennel nem fáradt, kb megsz.ptátok parasztok és ennyi, de engem az döbbentett meg, hogy az elnöki ciklusát így kezdni.

Mivel nincs komolyabb törvényi szabályozása, ezért mondhatni legálisan lehet embereket kifosztani, a lényeg, hogy az elején jól ki kell számolni a kiugrási pontot.

Új hozzászólás Aktív témák