- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Héliosz #9035 üzenetére
Köszönöm, de pont, hogy hardcore gaming van már 30 éve, és mindig szerettem kimaxolni a dolgokat! Gyakorlatilag csak erre a hobbira használom a tévét, semmi másra, erre viszont napi minimum 8 óra! Nagyon ritkán értsd kb havi 1-2 alkalom valami film nézés, nagyjából ennyi...plusz ezért is nagyon vacilálok az Oled miatt, mert félek a beégéstől, mert mondhat bárki bármit, létező jelenség! Nagyon tetszenek az Oled tévék és tudom, hogy a közelébe sem érhet egy Qled vagy bármi más, de nagyon felhasználás kérdése ez! Ezt is kizárólag az ára miatt nézegettem, de szerintem elengedem az Oledet+ha már kiadnék ennyi pénzt akkor nem egy 2019-es "elavult" modellt vennék, hanem hozzáteszek 150K-t és veszek egy LG C1-et mondjuk ami napra kész mindenben! Köszönöm azért a segítséget mindenkinek!
-
válasz
Héliosz #9032 üzenetére
Igen tudom, hogy kik ők, mert kb 15 éve ezzel foglalkoznak, vettem is náluk már tévét azzal nem volt gond! Ez pedig teljesen bontatlan...de hát a panel lottó igen az sajnos mindenhol ott van a pakliban, és ha itt is belefutok valamibe akkor b@szhatom😳 Tehát lehet jó áron van, de itt azért elég lutri+a fentieket olvasva,hogy vége a Panának, hát meggondolandó egy ilyen termék vásárlása, de ez igaz az összes Panasonic tévére... szerintem...
De akkor most ez tudja a 2.1-et tehát van ilyen HDMI csatlakozó rajta? Mert semmi infó nincs ezzel kapcsolatban, és nekem kifejezetten olyan tévé kell az újgenerációs konzolgépek miatt...de gondolom nincs mivel ez egy 2019-es modell, és akkor még nem igazán volt olyan készülék amibe lett volna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest