- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmaro
csendes tag
válasz
jaanoo89 #5783 üzenetére
szia ! az a baj az én szemem is kényes az asszony szerint hülye vagyok
de tudo mit látok a fater is látja !
Ma hívtam a szervizt azt mondta semmit sem tud vele csinálni azaz csak komplett kijelző csere vagy jóváírás de ez 2-hét mire 1db Europai ember van aki jön megy az EU-ba és ö kell szemmel meg nézze hogy határeseten belül van-e vagy nem ha igen kijelzőcsere vagy jóváírás csak ez a EU-s ember rendelhet el javítást vagy jóváírást ilyen esetben nem fotók alapján döntik el sajnos !
Igy ünnepek előtt hanyagolom mert ha javítást azaz kijelző cseréét ír elő + 2-hét akkor olyan dec-2-3 ra kapnám vissza!
Majd jövőre azt mondta a szervizes nyugodtan 2 éveben belül azaz garancián belül rá ér reklamáljak !
De sajnos próbáljak meg vele élni mert nem biztos , hogy a új kijelző jobb lesz lehet rosszabb vagy jóváírásnál típus azonos cserénél-is lehet rosszabbul járok mert nem biztos hogy jobb lesz de lehet jobb elég megnyugtató
!
meg még at is mondta hogy 500k alat nem nagyon foglalkozik egy gyártó sem a termék hibamentességével.
na ez ami nem elfogatható szerintem sem azért 200k tv-nél nézzenek már oda nem ?
1 szerencséje van a EX600-nak nagyon nagyon jó a lag input-ja olyannyira 2 hét kellet mire át szokok a gyorsaságra Xbox One-on GTA V darabokra törtem a kocsikat 1 hétig annyira gyors Call of Duty 20 átlagos kill helyett 28-34 és nem azért mert jo formában vagyok olyan gyorsan váltja a fegyvert hogy csak na.
fifa 17 a fél pályáig nem tudsz el jönni !Majd jövőre vagy mielött ha lejár a gari és nem kapható már ez a model- jóváíratom !
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
jaanoo89 #5542 üzenetére
Megjött az MM-ből az új EX700. Nos, ez is csíkos. Annyi, hogy halványabb, de mivel tudom mit kell keresni, így azonnal észrevettem. Most a kérdés, hogy 10 nap múlva újra olyan erős lesz, mint az előzőnél vagy ez marad halványabb... nagyon határeset, ez olyan elfogadható mértékű még (tekintve hogy +100.000 a kategória ugrás), de azért hasra nem estem ettől a TV-től.
-
Piftuka
veterán
válasz
jaanoo89 #5530 üzenetére
A Videopart Ferenc körúton található üzletéről beszélünk, ugye? Elég szomorú, hogy így álltak hozzá!
Ők a Panasonic importőrei, hivatalos szervize... attól, hogy nem náluk vetted a tévét, még igazán segíthettek volna. "Mindent a vevőért"...
Ami a tévét illeti... ha ennyit tudsz rá áldozni, akkor egy Panasonic 50EX780 készülékkel jobban járnál.
Minden szempontból jobb, mint az EX700. Input Lag-ban is csak ~21 vs. ~23 a különbség az EX700 javára, emiatt remek "gamer televízió" az EX780 is. Sokkal fejlettebb képfeldolgozási eljárás, remek felskálázás, 120 Hz-es panel, jobb mozgásmegjelenítés, valódi HDR, remek kontraszt (és 3D megjelenítési képesség) jellemzi...
Itt a fórumon többen vásároltak már ilyen tévét különböző méretekben.
-
-
Piftuka
veterán
válasz
jaanoo89 #5503 üzenetére
Amiről Coleen ír, az más jelenség, nem sávosodás.
Viszont ahogyan a többiek is mondták, ne legyél szégyenlős...
Írj levelet, hogy szeretnél elállni a fogyasztói szerződéstől a fent említett termék vonatkozásában. Aztán vidd vissza a hozzád legközelebb eső szaküzletbe a készüléket.
A biztosítást is stornózzák, emiatt se aggódj!
-
superg
senior tag
válasz
jaanoo89 #5503 üzenetére
Az ilyet egyből le kell ellenőrizni,felhősödéssel,pixelhibával eggyütt és ha nem jó visszaküldeni egyből,elállni a vásárlástól.Ha te már megvetted a garit az bonyolitja a helyzetet.Mindenképp az edigitallal kezdeném,és az elállást eröltetném vagy újabb darabot vagy pénzt vissza kérnék,kérdés a garival ilyenkor mi van,ők tudják megmondani.De garizatni mindenképp nehezebb az ilyet
-
Piftuka
veterán
válasz
jaanoo89 #5497 üzenetére
Nem szükséges képet készítened, mert a leírásod alapján az ún "sávosodás" (vertical banding) problémájába futottál bele.
Ezen sajnos a képbeállítások hangolásával nem tudsz segíteni! A jelenség a LED háttérvilágítás velejárója időnként, de nem szükségszerűen. Még csak örök érvényű igazságot sem lehet erre vonatkozóan kijelenteni; bármely gyártó, bármelyik típusának, bármely sorozatával előfordulhat, hogy kisebb, vagy nagyobb mértékben produkálja ezt a hibát, ahogyan az is, hogy semmi számottevő sávosodás, vagy bevilágítási probléma nem jelentkezik nála.
Ugyanakkor általában éppen emiatt ez nem garanciális probléma. Nem valószínű, hogy pusztán emiatt kicserélik a tévédben a panelt, de ha téged ennyire zavar, illetve ha valóban ilyen, a képi élményt elrontó mértékű, mindenképpen érdemes jelezni, hogy szeretnéd megjavíttatni, vagy kicseréltetni ezt a készüléket.
Abban is biztos vagyok, hogy az EX700e típusú készüléket vásároltad meg (az általad említett típus ugyanis nem létezik). Ebből a típusból már csak itt a fórumon, többen is vásároltak, és nem jeleztek hasonló problémát.
Emiatt is érdemes cserét kérned, mert jó eséllyel a másik példánnyal nem lenne ilyen problémád. Ám ezt garantálni nem lehet.
Ezért szükséges a vásárlás előtt alaposan letesztelni a készüléket, vagy ha az nem lehetséges, akkor webáruházból vásárolni, hogy legyen módod elállni a szerződéstől, amennyiben valóban a tévé nézés élvezetét elrontó képhiba jellemzi a készüléket.
Így akár javítják, akár cserélik a tévédet, mielőtt az új darabot átveszed, alaposan teszteld le, hogy megfelelő-e számodra!
-
junior11
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest