- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
senki66 #6064 üzenetére
Sajnálom, hogy ennyire egyszerű vagy, még a lényeget sem fogod fel. Mint egy belső zseb.
Amiket írtam, komolyan is gondoltam. Ha a hozzád vagy hozzám hasonló fülébe ültetik a bogarat, az többé nem hagy nyugodni. Ha van rá lehetőség, pláne törvény vagy rendelet által biztosított, meg kell szabadulni tőle. Aztán, hogy hányszor viszed vissza, az csak a te dolgod. A T-t pedig nem sajnálom, van ott pénz meg amúgy is ganék.
Mindenki megérti, ha egy sérült csomagot nem veszel át. Néhányan megértik, hogy zavar a tudat a "3K" miatt ( igen, engem is zavarna, ha nem azt kapnám, amiért fizettem, és mivel nem értek hozzá, meggyőzhető vagyok mindkét részről ). Egy picit már fura és visszataszító, hogy egy olyan tévét is visszaküldesz, aminek minden nyűgjével tisztában voltál már, de az már az igazi vicc kategória, hogy visszatérsz a felháborító "3k"-hoz. Még ha Sony vagy Samsung vagy bármi más lenne a következő áldozat, biztos, hogy fel sem tűnt volna, legalábbis nem csapta volna ki nálam a biztosítékot, mert...hogy hányszor viszed vissza, az csak a te dolgod. De érdekes módon már nem számít semmi, csak nagy legyen és olcsó. Pont olyan dilemma, mint a viccben az ingyen disznóhús. És így lett az utóbbi pár hetes szereplésedből egy szánalmas karikatúra, belőled meg egy hiteltelen senki66. Részemről a témát lezártam, te életed, te dolgod, hogy hogy csinálsz bohócot magadból. Az biztos, ha véletlenül én is ugyan ezt az utat járnám be, azt csendben tenném. -
csonkadavid
tag
válasz
senki66 #6057 üzenetére
Ne haragudj, de ezt akkor sem értem. Ha megkapod az Lg-t és rá egy hétre lesz akciós Sony, akkor azt is visszaküldöd majd? Egyébként én néztem élőben egymás mellett az 55uj6307 est meg a 60uj634v-t.
Ugyanaz a tartalom ment rajtuk, nem tudom milyen beállítással, de a 6307 nek sokkal szebb képe volt. -
mokuska02
tag
válasz
senki66 #6039 üzenetére
Eddig csak LG tévéim voltak és szépen ment is le a szinvonal
Ha már ilyen kedves voltál és segítettél engedd meg hogy lebeszéljelek az LG-kről.Most 40UB800v-t cserélek a Panasonicra az elején még tök jó aztán jön a pofáraesés:nagyon durván képes felhősödni,rendes szines képnél is látható de a feketéknél(ami igazából szürke akkor nagyon 1éves volt mikor kicseréltettem a kijelzőt,a szerelő házhoz jött.Kedvesen elújságolta hogy örül hogy az LG szervizese,mivel rentgeteg munkája van.Szóval kicserélte az LCD panelt,meg biztonság okán a tápegységet is mivel úgy sípolt mint egy orosz heggesztőtrafó.1 év után azaz most ugyanazt a hibát tapasztalom felhős képernyő,sípoló tápegység.De amúgy márkahű vagyok megrendeltem ugyanennek a tvnek az 55"-os változatát.Azután bementem az Euronicsba megnézni a képét... már mondtam is le a rendelésem, A szélein nagyon durván nincs háttérvilágítás,foltos,bár amikor a demótartalom megy rajta szépen néz ki.Szóval most a Panasonic lesz az új választott.
-
kmaro
csendes tag
válasz
senki66 #5804 üzenetére
Akkor ezek szerint semmit sem spórolnak a (w) vele mert ezért lett a (w) hogy világítson + és
Így energiát spórol megadott. Led világítási olyan nem? 😅😆😊 akkor minek a RGBW Nem értem egyedülni 3K gyártás végett mert amúgy jobban utána jártam kizárólagos gyártó a LG mármint a RGBW struktúrában le védetté 😅😆😊😃😂 csak ö gyárthat RGBW-t na ez a nember semmi meg látod a panát mennyivel lesz szebb képe és feketéje meg a felbontás. ex600 a leg kisebb is veri a Lg-T amit vissza küldtél. -
kmaro
csendes tag
válasz
senki66 #5704 üzenetére
Szia ! Usb-töl mindent meg rág foleg mkv hd tartalmakat toltok le hibatlanul szagatas mentes minden a hangzas hoz nem ertek jack rol megy nekem egy sund bar 6 hanszoros eleg korekekt.
Anyi meg hogy van rajta usb 2.0 es usb 3.0 a 3.0 ba kell szerinrem a hdd.
A.uy pana tx49ex600e van most cserelem en is 55ex600e re. -
WP14
őstag
válasz
senki66 #5648 üzenetére
Olvastam az esetedet, sajnálom. De nem a GLS tett feketelistára, ha tett is valaki, hanem a webshop.
Persze, nem egyszerű a hazaszállítása egy ekkora TV-nek, de csak van barát, ismerős, rokon, akinek kombi autója van és segít. Legalábbis nagy valószínűséggel szerintem.
Neked sem küldtek volna elázott csomagolású TV-t és már rég élvezhetnéd, ha személyes átvételt kérsz. -
Piftuka
veterán
válasz
senki66 #5608 üzenetére
"Nagyon csalódott vagyok, de ugyan akkor lehet, hogy ez egy jel, hogy mégis csak a Samsung UE50MU6102-et rendeljem meg, mivel mindenképpen új rendelést kell majd indítanom, akár ugyan azt, akár másik tévét akarok."
Sajnálom, hogy csalódott vagy, de azért ne keseredj el! Jól tetted, hogy visszaküldted az "ázott" tévét. Majd küldenek helyette egy nyilván kifogástalan csomagolású példányt is.
Én a helyedben - ha ez a két alternatíva van -, maradnék az eredeti tervemnél. A Samsung palettájáról "64xx" alatt nem szabad tévét venni. Sőt, igazából a 7xxx szériánál kezdődik a minőség. (Ezt nekem még egy Samsung "insider" is megerősítette.)
"[különösen a HDR-rel foglalkozó rész érdekes, ha jól értem gyakorlatilag ki sem nagyon lehet használni a HDR adta lehetőségeket]"
Teljesen jól érted. A panel (és az elektronika) gyakorlatilag alkalmatlan rá.
Nem jó, hogy így van, de tudomásul kell venni, hogy ha valódi HDR képességű televíziót szeretnél, akkor sokkal mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. Az eddig kifizetett összeg kétszeresét, szűk háromszorosát kell kifizetned egy adott méretű EX780-ért.
Egy olyan készülék birtokában viszont legalább a HDR élményben sem fogsz csalódni.
-
topyjo
aktív tag
válasz
senki66 #5608 üzenetére
Ne tedd, nem tudom a Pana milyen, de nekem 6102-es Samu van, és bátran merem állítani, hogy ipari hulladék. A képminősége meg sem közelíti az 5 éves Lg tévémét, amit átvittem a gyerek szobájába. Sajnos nyitott ajtónál egyszerre látom mindkettőt. Szoftveresen is nulla, hetente csinál valami baromságot, ilyenkor csak az áramtalanítás segít. Samuból csak a 7-es szériától fölfelé szabad gondolkodni.
-
fauv
őstag
válasz
senki66 #5604 üzenetére
Ezek belépőszintű 4 k Tv-k a 7-es sorozattól felfelé ajánlott mind igazán, de azok nagyon drágák voltak, legalábbis tavaly borzasztó áruk volt. Azt hogy nagyon gagyi nem mondanám, mert szerintem szép képe van, azért csak 4 k TV , tény, hogy a drágábbak képe szebb, de azért nem fordulok el tőle ha nézek egy bluray filmet. Sajnos még nem volt igazán módom igazi 4 k tartalmú filmet nézni rajta, max amit a you tube-ra töltöttek, mondjuk elképesztően szép a kép amikor azokat nézi az ember.
A fiamnak 7-es Samuja van, láttam nála a képet, úszintén megmondom nem igazán láttam különbséget, ne felejtsük el, hogy a TV adás HD jelet ad, szóval nincs sok különbség, ha pedig eg komoly filmet letöltesz pl. 1080 p bluray , az azért megszólal ám ezen is. -
fauv
őstag
válasz
senki66 #5595 üzenetére
Igen én 3+2 évvel vettem regisztrációval. USB-ről nem próbáltam nagy tartalmú filmet lejátszani, így azt nem tudom, szgépre letöltött filmeket néztem, 4k-s tartamig hiba nélkül vitt mindent.Ott már gond volt, mert akadozott mint állat.Szerintem közvetlen bevitelnél nem lesz gond a 4 K val.
Erre a TV-re azt mondták anno, hogy a hirtelen nagysebességű mozgásnál lesz gond / már nem emlékszem konkrétan / de én egyszer se vettem észre ezt a hibát. lehet kevés F1-et nézek hehe
jaja ha meg van a LAN-os kapcsolat, akkor ahogy írtad is, böngésző, speedtest .jelenleg DLNA-n keresztül tudok nézni mindent, windows mediaplayerrel, de sajnos így a feliratok nem működnek.
-
fauv
őstag
válasz
senki66 #5590 üzenetére
Én még tavaly nyáron vettem, akkor még DX kivitel volt csak, azaz az enyémben nincs még HDR támogatás, de a többi ua.
Anno sokan mondták, ez egy belépő szintű TV, nem kell csodát várni tőle, de én meg vagyok vele elégedve, szerintem szép képe van. Ha bluray filmet nézel rajta szinte megszólal, nekem tetszik, de persze nem egy OLED.
Eddig semmi gondom nem volt vele, most kezdett el szórakozni velem a TV medialejátszója, mert LAN csatlakozás esetén egyszerűen nem akarja lejátszani a filmeket / eddig jó volt
/. Szerintem jó TV , a hozzáadott 5 év gari pedig kifejezetten jól esett.
Ha megkapod és LAN-on keresztül csatlakozol hozzá, annyit tegyél már meg pls, hogy a a TV-n mérj már egy speed tesztet, kíváncsi lennék rá, hogy milyen értéket kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest