- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfattila
csendes tag
válasz
lazatibor10 #6197 üzenetére
Universal Media Server
Nálam EX600 al tökéletesen működik, mondjuk az sem baj ha erős net kapcsolatod van nem vmi himi-humi
-
trophylaci
csendes tag
válasz
lazatibor10 #6197 üzenetére
Nekem a tv és a laptop is wifin van, automatikusan felismeri egy idő után a laptopot, csak az a baj hogy szinte semmit nem játszik le róla. Ugyanezt a filmet viszont vinyóról viszi.
-
mokuska02
tag
válasz
lazatibor10 #6097 üzenetére
Nagyon jó tv 2 napja van meg kiváló a képe csak a fekete a gyengéje de az se vészes.Az biztos hogy best buy az áráért.Talán a fényerő lehetne több.Egyébként ha jól beállítod tökéletes.(Ha valaki tud egy jó beállítást akkor megoszthatná velem.)
-
wolfattila
csendes tag
válasz
lazatibor10 #6097 üzenetére
Sima ps4 nem pro de hdr tamogatassal, hat nekem nagyon bejon.... ugy nez ki a szurkeseg (ips glow) eltunt... a gyenge fekete az relatív... plazma utan (nekem egy pana 42 ux30 full hd van, nem neoplazma)
Nagyon sokat probalgattam a menuben a kepbeallitasokat es ugy nez ki sikerult megtalalnom magamnak a megfelelot igy a fekete is jo sztem...
Az UHD az nagyon szep...
Méretváltás és a 4k netflix miatt valtottam... ugye mar plazmat nem gyartanak de megtartom azt is..
Telekomnal rendeltem 135k-ert... ezert az araert sztem best buy...
Akinek ex600 -asa van sztem szorakozzon sokat a megfelelo kepbeallitassal, mert ha nem jol van beallitva nagyon elviheti a kepet. Osszessegeben az a velemenyem h nem rossz.. amig lemegy az oled ara addig teljesen tokeletes aki nem akar ex700-ra vagy 780-ra aldozni mert a kerete nem engedi meg. Ha barmi kerdes van ahogy idom engedi szivesen valaszolok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest