- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nyilván megpróbálnak lebeszélni,én már cseréltettem velük tv-t, mondták, hogy a gyártó cseréli, hívjam fel őket, felhívtam, a gyártó (Toshiba) mondta, hogy 3 napon belüli vásárlás esetén nem foglalkozik a témával, bolt dolga az ügyintézés, nem hagytam magamat és cseréltettem.
-
-
blakey
titán
Egyszerű az oka, a távolság, ha pl. 2m-ről nézel egy 50"-os UHD-t akkor a FHD részleteit tudod megkülönbőztetni, az UHD-hoz kb. 1m-re kell úlnöd és valljuk be, nem pont ideális egy szobában egy méterre a tv-től a kanapén üni, 60-65"-nál már jó a 2m ami azért már megoldható egy nappaliban. Csak emiatt nincs sok értelme, nálam pl. a kanapé 2,5m-re van, 65"-os UHD tv-t kéne vennem ahhoz, hogy lássam is az UHD előnyeit, de azért az árért inkább megveszem a legjobb minőségű FHD tv-t, akár 70-80"-ban de az a méret már lassan a projektorral vetekszik.
Ha 1 m-re ülsz az 50"-os UHD tv-től akkor megéri megvenni, de jelen pillanatban semmilyen anyag nincs ami miatt megérné, hiába skálázza fel a FHD anyagot, akkor is csak annyit látsz amennyit a FHD enged, nem lesz több részleted. -
blakey
titán
Jól tetted, de ha már 4K, én azt mondom, hogy 32" - 60" között nincs sok értelme, mert nem fogod látni a 4K előnyeit. Monitornak jól jönne 32"-ig, de ott kéne a DP. Ami 4K-ban lett rögzítve az nagyon jól néz ki 1080p-n is és kátszik, hogy sokkal nagyobb felbontásban lett rögzítve. Ha megjelennek a "natív" 4K lejátszók és már egyre több filmet is így készítenek akkor talán 55"-tól is be lehet vállalni, persze ha a gyártók úgy gondolják, hogy nem lesz normális FHD tv, akkor nem lesz sok választásunk.
Remélem a cserekészülék jó lesz. -
Technoman
őstag
Vidd vissza (ha jól látom Euronics a cég, ahol vetted) Még mindig jobb egy már megszeretett készülék után sóvárogni, míg életed végéig nézni a nem 100-as készülékedet. Mond meg, hogy rendeljék át a bivajbasznádi EU-tól azt az utcsó darabot.
A szerviz nem cserél, csak javít ill. a javíthatatlan készülékre -garancia időn belül- kiadja a csere utalványt, amit az adott boltban beválthatod,. De mivel van egy nemzetközileg is elfogadott "pixel limit" Nem hiszem, hogy valamit is tud csinálni a TV-vel. Az meg már hogy néz ki, hogy az alig pár napos TV-m már is a szervizbe köt ki.Egyébként hosszú pályafutásom során még nem láttam pixelhibás Pana TV-t
(másba igen, de az nem ez a szint volt)
-
Lezl
tag
Elképzelhető hogy csak a 40 colos 700-as nem tudja, vagy a pana boltban valami beállítás nagyon el volt cseszve azon a tv-n de ezt azért nem hiszem mert ugyanazon a bemeneten semmi beállítás nem változott csak átváltottuk a gépen a HZ-t 30-ról 60-ra és inaktív lett a Pure4k menüpont...,csak az a jó hogy a boltban nem tudják mit árulnak, de ez inkább a gyártók hibája hogy nem tudnak egy normális leírást csinálni.
De az örömteli ha a 700as is tudja, legalábbis 50es mérettől biztos. -
A táblázat szerint 8bit+FRC. A 740-es IPS 1000BMR, passzív 3D-s és van hozzá touchpad-os távirányító is. A 700-as VA 800BMR panel, aktív 3D touchpad nélkül. A többi ugyanaz. Én személy szerint jobban kedvelem a VA panelt, a fekete és a nagyobb kontrasz miatt, az aktív/passzív meg adott a panel miatt. Nekem biztos nem ér meg annyival többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest