- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vis.p
aktív tag
A cx700 is tudja a chroma 4:4:4-t 60hz-n.
Egyébként az euronics-ban csak úgy megengedték, hogy csatlakoztatsd a géped a tv-hez? -
Honnan tudod, hogy a CX700-as nem tud chroma 444-et? Három dolog kell hozzá, egy HDMI 2.0-ás VGA, egy 18Gbites HDMI kábel, a menüben meg be kell kapcsolni a 4K pure color vagy mifene dolgot. A CX720 és a CX700 csak a számozásban tér el. A többi TV-ről amit írtál az tejesen igaz, én is ezért választottam a Panát.
Kipróbáltam egy 3D-s Pana TY-ER3D5-ös szemüveget, de elég nagy csalódás, a képe jó és nem is zavaró a vibrálás, de a crosstalk miatt élvezhetetlen, tök mindegy mennyit korrigálok, vagy ez előtérben vagy a közepén vagy a háttérben lehet szellemképet látni. Próbáltam több playerrel is BD50-es filmeket, SBS, illetve UO-t is, mindegyikkel ez a probléma. Most nem tudom, hogy a szemüveg ilyen szar, vagy az aktív technológia ilyen, az LG passzívval nem volt ilyen gondom, ott csak a felbontás zavart.
ui: csinálok majd képeket, csak nem gondoltam volna, hogy TV-t fényképezni nem is olyan egyszerű. Az eddiggi próbálkozásom botrányosak.
-
Technoman
őstag
Nagyon egyszerű a magyarázat.
A Pana is beállt, tavaly óta, abba a sorba, amibe az LG is nyomul (úgy tudom már a Samsung is)
Jelesen, hogy bizonyos cégeknek külön is gyárt modelleket, kis eltéréssel.
Az eddigi gyakorlat (a tavalyi szériából kiindulva), hogy a Media Markt az "M" jelű verziót futtatta (pld a "hivatalos" TX-47AS650 szemben az MM-es TX-47ASM651) ill. az Euronics-nak is van külön verziója. Itt pedig az "E" betű szokott dominálni (pld TX-47ASE650)
A különbségről csak az MM-es modelleknél tudok beszámolni. Ott 4 hemüt adtak a "hivatalos 1 hemü helyett (cserébe egy tízessel drágább volt
Ugyan ez a helyzet áll fent, az általad birtokolt CXE720 "Euronics-es változat" és a "hivatalos" CX700-as modellek esetében. Gondolom itt a különbség meg -talán- az lehet, amit te már leírtál.
Ha nagyon sok időd van, töltsd le mindkét típus leírását és hasonlítsd össze.UI: Ha jó látom ennek a típusnak a Media-s változata, a CXE710-es lesz.
(Más szolgáltatással szerelt típusok lesznek ezek, mint a CX700-asok, mert a Panasonic külön leírást csinált hozzá, nem a szokásos több modelles, "gyűjtő leírást")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest