- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
Szia!
Példa hogy én hogyan csináltam (ez egy lehetséges megoldás):
A MIR3G routeremen (távoli router) van egy USB eszköz amit megosztok USBHERE-n keresztül, hogy lássa az otthoni Raspberry pi. (Licence kulcs kell hozzá. A régebbi verziók még engedtek 1 eszközt trial mode-ban licence kulcs nélkül használni)
A MIR3G-re telepítettem Entware telepítése a kihasználatlan RWFS partícióra (MI-R3G).
Majd letöltöttem az usbhere szervert [link] és bemásoltam a router opt/usbhere mappájába, és létrehoztam még úgyanebben a mappában egy config.ini filet.
A customization - scripts - custom user scripts - run after router started-hez meg a következőt írtam:
sleep 5
./opt/usbhere/vhusbdmipsel1004Kc -b -c /opt/usbhere/config.iniA config.ini file tartalma kb. így néz ki:
License=A virtualusbhere licence kulcsaA raspberry pi -re letöltöttem az usbhere klienst [link] (pl. root mappa)
Beírtam a crontab -e parancsot majd beillesztettem a következőt:
@reboot sleep 30 && sudo /root/vhclientarm64 -a -e -nA kliens konfigurációjáról itt olvashatsz: [link]
létrejön egy .vhui file amit tudsz szerkeszteni
valahogy így néz ki:[General]
AutoFind=0
ReverseLookup=0
SSLReverseLookup=0
[Settings]
ManualHubs=IP CIM : PORT
[Transport]
EasyFindId=AAABBBGGFFEE
EasyFindPin=77hzui
[AutoShare]
All=1Remélem segít...
Még annyi hogy én a két hálózatot VPN-en keresztül kapcsoltam össze, de nem kötelező...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest