- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- A nap színe: a vörös
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
kiir
tag
válasz
attires
üzenetére
Ez nekem nem volt jó. Kb. 15 percet volt fönt, jól megszenvedtem vele, mire leszedtem. A mélyben működni látszott: volt internet és belső hálózat -- nyilván a meglévő beállításaim alapján. A felhasználói felület viszont szétcsesződött nálam: a felület villódzott, a menüpontok alól a fülek hiányoztak (már amennyire a villódzástól látni lehetett), és a módosításokat sem igen akarta bevenni (gondolom a villódzás ütemében kellett volna nyomkodnom a gombokat).
Nem bonyolódtam bele, hogy mi az oka, lehet akár nálam is (vírusírtó, reklámblokkoló, akármi), bár máskor ilyet még nem láttam. Szóval ez csak egy visszajelzés akar lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest