Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
Elnézést, elírtam.
A #4561 bejegyzésben hibásan szerepel a zip file előtti rész.
ASUS RT-AC57U[OVPN_2.6.13_RT-N56U_3.4.3.9L-102-6155192b90.trx.zip]
ASUS RT-N56U [OVPN_2.6.13_RT-N56U_3.4.3.9L-102-6155192b90.trx.zip]Amennyiben az RT-AC57U (nincs a templatek között) ugyanaz mint a RT-AC2100GU szívesen fordítok rá. Írd meg hogy milyen verziót szeretnél ( 880 vagy 1100MHz).
-
-
attilav2
őstag
Forgattam AC57U-ra új transmission 4-es buildet, az egyiket samba nélkül a másikat sambával, mindkettő a mérethatár alatt maradt, mindkét változat fenn van a tárhelyemen.
Közben gépcsere történt 4. gen-ről 12. gen-re, a padavan fordítás villámgyors, még úgy is hogy virtuális gépben fut az ubuntu. Toolchain lepörgött 10 perc alatt, maga a firmware fordítás is szinte pillanatok alatt megvan.
Router csere is volt Xiaomi Ax3200-ra(MT7622 - ARM), amire rákerült az openwrt, aktívan nem fogom használni a padavan-t, ezért nem lesznek olyan sűrűn frissítések. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
Sajnos én tesztelni ugye csak a Mi-R3G fw-t tudom már, mert ahhoz van hardverem, de most, hogy írod, megnéztem jobban a fordítás eredményét, és tényleg valami furcsaság van. Nevezetesen, hogy a firmware nagyobb lett mint a megengedett maximális méret, csak azt nem értem, hogy miért nem jelzett hibát a fordítás végén, mert ilyenkor az lenne a normális, máskor is így volt.
-
attilav2
őstag
Az nem lehetséges hogy azért fagy időnként az 1200GU mert amd procin forgatom a fw-t és a gcc valamiért hibás futtatható kódot(pl memory leak) gyárt a router alapját képező mips platformra AMD X4 860K-n ? Vargalex ez lehetséges ? Mert intruder2k5 tudtommal intelen fordít és ha jól tudom akkor trance89 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Router csere is volt Xiaomi Ax3200-ra(MT7622 - ARM), amire rákerült az openwrt, aktívan nem fogom használni a padavan-t, ezért nem lesznek olyan sűrűn frissítések.