- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
Elnézést, elírtam.
A #4561 bejegyzésben hibásan szerepel a zip file előtti rész.
ASUS RT-AC57U[OVPN_2.6.13_RT-N56U_3.4.3.9L-102-6155192b90.trx.zip]
ASUS RT-N56U [OVPN_2.6.13_RT-N56U_3.4.3.9L-102-6155192b90.trx.zip]Amennyiben az RT-AC57U (nincs a templatek között) ugyanaz mint a RT-AC2100GU szívesen fordítok rá. Írd meg hogy milyen verziót szeretnél ( 880 vagy 1100MHz).
-
-
-
attilav2
őstag
Forgattam AC57U-ra új transmission 4-es buildet, az egyiket samba nélkül a másikat sambával, mindkettő a mérethatár alatt maradt, mindkét változat fenn van a tárhelyemen.
Közben gépcsere történt 4. gen-ről 12. gen-re, a padavan fordítás villámgyors, még úgy is hogy virtuális gépben fut az ubuntu. Toolchain lepörgött 10 perc alatt, maga a firmware fordítás is szinte pillanatok alatt megvan.Router csere is volt Xiaomi Ax3200-ra(MT7622 - ARM), amire rákerült az openwrt, aktívan nem fogom használni a padavan-t, ezért nem lesznek olyan sűrűn frissítések.
-
Szia!
Sajnos én tesztelni ugye csak a Mi-R3G fw-t tudom már, mert ahhoz van hardverem, de most, hogy írod, megnéztem jobban a fordítás eredményét, és tényleg valami furcsaság van. Nevezetesen, hogy a firmware nagyobb lett mint a megengedett maximális méret, csak azt nem értem, hogy miért nem jelzett hibát a fordítás végén, mert ilyenkor az lenne a normális, máskor is így volt.
-
attilav2
őstag
Az nem lehetséges hogy azért fagy időnként az 1200GU mert amd procin forgatom a fw-t és a gcc valamiért hibás futtatható kódot(pl memory leak) gyárt a router alapját képező mips platformra AMD X4 860K-n ? Vargalex ez lehetséges ? Mert intruder2k5 tudtommal intelen fordít és ha jól tudom akkor trance89 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest